Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Origó a legszinvonalasab…

#843106 Fornit

Origó a legszinvonalasabb hírujság.

https://www.origo.hu/itthon/20190508-toth-bertalan...

"Még osztani és szorozni is elkezdtek, hogy egy ilyen, többmilliós

költséggel járó pekingi út, akár csak egy négycsillagos szállodával

kalkulálva, hogyan is „passzolhatna” az MSZP-elnök ugyancsak szerényre

sikerült vagyonbevallásához. Végül azonban a bujkálást, a titkolózást

választották."

Egy cikk a sötét néptömegnek... Felkapni a fejeket, és öklöt rázni, hogy engedhet meg egy pártelnök egy ilyen "többmilliós" (azaz legfeljebb 250.000-es) Pekingi kiutazást egy kongresszusra. Micsoda rongyrázááás... Gyurkabát viszont hiányoltam a cikkből, az "újságíró" nem dolgozott elég jól..

Azok a mocckosz Kííínaiak is.... pedig mintha nemrég itt jártak volna.

amerikai álom bulvár

#842921 Bendeguz Előzmény: #842920

ez eszméletlen nagy kamu... vagy feketén volt kint egész végig, vagy beházasodott már rögtön a legelején. nincs más út! én évekig próbáltam usa-ban állást szerezni és a vízum miatt lehetetlen volt. h1b vízum kell, ha egy amcsi cégnél szeretnél dolgozni. ezt meg is lehet kapni, de ehhez is szerencse kell. hiába van meg a szándék, szerződés egy céggel, éves 60k kvóta van ebből, vagyis ha évente 200k embert ki akarnak vinni amcsi cégek, egy gép sorsol végül, hogy ki mehet. emiatt egyre kevésbé éri meg nekik külföldiekkel bajlódni. h2b a cégen belüli vízum, az már könnyebb móka, de előbb be kell kerülni egy amcsi céghez, majd kijárni, hogy mehess. szóval ez a számomra ismeretlen nő full kamuzik

amerikai álom bulvár

#842920 Fornit

"Novák Heni a Jóban Rosszban sztárjaként döntött úgy, hogy egy csapásra itt hagyja magyarországi biztos életét, és nekivág a tengerentúlnak. Los Angeles hívogatta. Angolnyelv-tudás nélkül, kevés pénzzel, de keményen dolgozva, a taxis munkától kezdve gyerekfelügyeletig mindent elvállalt, hogy a kitartó munkával az önálló életében is megállja a helyét. Jelenleg Los Angeles egyik legpatinásabb részén lakik, miközben dollármilliomosok számára közvetít ingatlanokat."

https://www.life.hu/sztarok/20190430-novak-heni-a-...

Ebből a cikkből megtudhatjuk, hogyan legyünk milliomosok:

Menjünk ki amerikába kevés pénzzel, és ami a legfontosabb nyelvtudás nélkül. Persze alulról kell kezdeni, hiszen mindenki olyan külföldi taxisofőrről álmodik aki nem ismer egy várost, és amit mondunk csak annyit ért belőle, hogy Blablablabla, és olyan gyerekfelügyelőről, aki egy szót sem ért az ország (és a gyerekek) nyelvén. Aztán hopp, a kitartó munka eredményeképp több milliós ingatlanokat fogunk közvetíteni több tiz-százezer dolláros jutalékokért.

Vsz a kulcsszó a "mindent elvállalt"

én láttam rogán cilike n…

#842919 Bendeguz Előzmény: #842918

én láttam rogán cilike naccsasszonyt élőben az oxigén wellnessben és köze nincs azokhoz a képekhez, amik elvileg őt ábrázolják vékonyan, kockás hassal. ez egy tömpe tuskó lábú seggdugasz, iszonyat ostoba, libidógyilkos tekintettel. a világ pénze nem lenne elég, hogy ezt kioperálják belőle

politikai humor rovat az…

#842916 Bendeguz

politikai humor rovat az egészséges élet jegyében :)

Ha vállalkozó vagy akkor…

#842897 Ibiza Előzmény: #842894

Ha vállalkozó vagy akkor igen.

Elég sok fiatalt ismerek.

De úgy látom a mai fiatalok huszon évesek jól képzettek jól keresnek, néha megtolják de a 8óra munka 8óra szórakozás 8óra pihenés adva van, és ez az életmód megfelel nekik. Megtervezik az életüket, céltudatosak a többség felelősen gondolkodik. Élvezik az életet és jól teszik, képzettek jól beszélnek nyelvet nyelveket. Van egy réteg aki felszínes sodródik az árral, kielégítik az aktuális trendek, divatok szörfölnek rajta.

Nem görcsölnek a küllföldre menésen, kipróbálják a többség visszajön. Németo vagy Anglia a cél főleg ha multiknál dolgoznak.

Azt látom - érdekes módon- jól nevelik a gyerekeiket túráznak, sokat vannak a gyerekkel, kirándulnak viszik magukkal mindenhova. Teljesen megváltoznak ha lesz családjuk.

Ez lenne a normális, 28-30éves korig tanulás és kiéled magad, szétnézel a világban, utána keményen nyomod a munkát és családot.

Érdekes, már fiatalon rétegződnek, aki nem tanul akinek a suliban a menőzés a villantás a pálya, az a menő aki bukdácsol, az már akkor vesztett.. lúzer lesz..max seftes vagy bűnöző.

És még is miért vállalkozik az ember? a lehetőségért a szabadságért.

A nyugati világban le vannak osztva a kártyák, milyen képzettséggel egy időpályán hol fogsz tartózkodni 1-5 10-20év múlva. Ezt vagy elfogadod vagy nem.





lekötjük a felszabaduló …

#842894 Koffein Előzmény: #842891

lekötjük a felszabaduló szabadidőnket egyéb dolgokkal :) meg a 8óra munka sem 8óra, hanem 10-12, amíg mos a gép otthon tolja még az ember a gép előtt, hogy befejezze a melót...

https://index.hu/kulfold…

#842891 TrendMan

https://index.hu/kulfold/ep/2019/05/03/ep_szavazas...

"

Gábor szerint egy multinál különösen él, hogy a napi 8 óra monoton munkavégzés után az embereknek nincs energiája mélyebb politikai kérdésekkel foglalkozni:

Munka után el kell menni bevásárolni, sportolni, meg egy kis házimunkát végezni, és ennyi volt a nap. Az emberek ráadásul nem is szeretnek olyan emberekkel beszélgetni, akik eltérő véleményen vannak, én azt látom, hogy ha valakivel nem értek egyet, az támadásnak veszi, pedig jó lenne ilyen dolgokról beszélgetni.

"

Érdekes, erre már én is gondoltam.

Ugyanakkor az általános megközelítést hallva a gépek már annyira megkönnyítették az életünket, hogy több időnk marad.

Vadászni se kell már, az ember beugrik a boltba és mindent megvesz.

A gép kimos.

Több időnk kellene, hogy legyen, több idő a tényleg fontos dolgokra.

Akkor miért más mégis a valóság?

:) majd időben megkapod …

#842621 Ibiza Előzmény: #842478

:) majd időben megkapod az ukázt. A nagy csapatból a választások előtt emlegették LMP-t.

"Áruld már el légyszíves…

#842513 Láma Előzmény: #842478

"Áruld már el légyszíves, hogy kire kell akkor szavazni májusban?"

Arra, aki a morális értékrended szerint ezt megérdemli.

Miért? Ezért.

Ne már. Most tényleg magyarázni kellene a rendszer haszonélvezője fogalmat?

Gratula..igen ez a pálya…

#842512 Ibiza Előzmény: #842478

Gratula..igen ez a pálya, teszed a dolgod a legjobb tudásod szerint, nyomsz egy teljesítményt és ha jó az irány akkor jönnek az eredmények. A kormány/oknak az lenne a dolga, hogy az alaprendszert kiépítse és működtesse, egyformán elérhető információkkal lássa el a társadalom tagjait akik a képességeikhez képest felhasználják azt. Jó kormány nem avatkozik bele a gazdaságba. Olvastam valahol, hogy amikor politikai patthelyzet van egy adott országban és ügyvezető kormány van hatalmon akkor jobban mennek a dolgok, mert az emberek egyszerűen teszik a dolgukat.

Ezt nem tudják felfogni a duális aggyal élők, szerintük vagy A vagy B barikádon lehetsz csak..náluk nincs más lehetőség. Persze az ő barikádjuk a szabadság a tudás és értelem édene a másik a gyarlóság a sötét középkor és a rabszolgaság bűzös mocsara. Elég murisak de egyben ijesztő is ha komolyan gondolják.

Korábban kérdezted miért nem vállalkoznak a fiatalok. Szerintem azért nem mert jól keresnek, 400-1000e között kereshet egy jó képességű fiatal, nekik ez megfelel. A munka végén leteszi a cerkát és éli a privát életét, nem vesz magára semmit.

Tudják mi a vállalkozás, az napi 24órás üzemmód, bármit látsz hallasz azt lefordítod a vállalkozásodra. A munka is minimum 10óra/nap. Ezt vetik össze a saját lehetőségükkel.

Ahol állsz, annyit látsz: Püff neki objektivitás

#842494 tozsdenyul Előzmény: #842463

most megint ki agitál? ;)

Hol követeltem én válaszokat, ugyan már.

Válaszokat adtam (használhatót, nem hagymázast), annak aki akarta érteni.

Ehhez meg pont elég hatékony.

nem vagy haszonélvezöje,…

#842493 tozsdenyul Előzmény: #842478

nem vagy haszonélvezöje,

A gyerekeid egy gyülöletfelhöben nönek fel, azt szívják magukba, értékelhetetlen oktatással és egészségüggyel amibe jóval korábban jóval hülyébben belehalnak mint kellene.

Folyamatosan szakadnak le európától minden tekintetben.

A lehetséges eröszakos, háborús jövöképekröl nem beszélve

A pénzzel kitörölheted...a gdp meg nem minden.

Mindebböl következik a kérdésedre is a válasz , de nincs alternatíva ország ilyen, szeret "haszonélvezö" lenni :)