Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ahol állsz, annyit látsz: Püff neki objektivitás

phiona Előzmény: #842363

Nem magyarázható minden az altruizmussal és a zeitgeisttal sem. A mai felpörgött világ ráadásul olyan válaszokat követel amik nincsenek még meg. Nem csak itthon.

Nem követelheted egy mezei tőzsdefórum lakóitól a válaszokat. Írj adekvátabb felületen, az összes képességed és felhatalmazásod megvan hozzá, komolyan mondom.

A népességünk kényelmi és harácsoló, már a kiegyezésben sem tudtunk a nemzetiségeinknek adni. Kádár népe ugyanaz a nép. Emlékszel mit ekéztek minket, amikor Kertész Ákost felhoztuk? Nem cáfolni szeretik a kritikát, hanem lenyilazni a kritikust. A népünk persze sokrétű, épp azért is színes és viszálykodó – zsellérből lett szabad okoskodó szava áll szemben több évszázados nemesi gyökerekkel, értelmiségivel, ennyiből látod demokrácia van.

Látom, hogy Ibiza el lett eresztve, 1 szavát nem olvastam, nem akarom felmérgelni magam az előzmények után. Az új gazda eleresztette, és mivel nem a Holdról jöttem, ez is felkeltette bennem annak erős gyanúját, hogy nem véletlenül lett felvásárolva ez az oldal. Nehogymá kimaradjon a kontrollált médiából.

Vicc amúgy, nem ezen fog múlni. Rákóczi sem szó szerint értendő, a történelem majd megadja a válaszokat, nyugi. Tedd a dolgod, de sztem hatékonyabb felületeken… Itt már nincs keresnivalónk, adjuk át a terepet Ibizának, a panelből ő jól tudja terelni a nyájat a szűklátókörű de magabiztos világlátásával és kocsmaszintjével, ha erre van igény.