látom együtt a brigád :)
a szokásos.. mindig a másik a hüje, a
kiválasztottság az elithez tartozás igénye az önértékelési problémák
kompenzálására.. kell az állandó ugye mi milyen fa..ák vagyunk? Te
akkora ember vagy de ugye én is.. állandó visszaigazolás. Az egyik még
kutyabőröket is vett a tangón és már magát is becsapja.. nem tudja az
számit amit mond és amit tesz.. Azt mondtam korábban viszi a vére..arra volt nagy hiszti..de keresi a nemesi vércseppeket a pedigréjében.. tréfás nem? :DD édes
Mondtam..mások személyének véleményének a tiszteletben tartása az legyen alap. Tudod egy szint felett már nem megyünk egy szint alá akármilyen is legyen a kutyabőr.
Igen lehetnek ezek agyhalottak, számító szarháziak,
kettős beszéddel élő hazugok(de honnan lenne felhatalmazásunk ezeknek a
cimkéknek az osztogatására..) . Ki tudja mi a céljuk ezeknek... Mi
mozgatja bennük a zsigeri gyűlöletet? vacak kis személyes sérelmeik (sok
ingyenélőtől elvették a "jussát" amit annak gondoltak)? A tudatra ébredt anyag keresi identitását és fedezi frusztráltságát? Vacak kis izmusukat miért
emelik ezt megkérdőjelezhetetlen értékké és miért gondolják ez az
egyedüli üdvözülése az emberiségnek? Honnan ez a felkentség tudat? A kiválasztottság nimbusza lenne? generikus alávalóság? lehet sima emberi gyarlóság. áá nem hiszem lehet csak a cseh2 csatornát nézik és a drágabolgárúr osztja nekik a tápanyagot a világképet és ezzel megelégednek.
Vagy csak simán számlázni akarnak? Majd az élet hozza nekik amit kell.
Demokrácia van. ki is maxolják "ezek" de mit sem tudnak a morálról az erkölcsi tartásról.. azt gondolják mindent lehet amit az ügyvéd ki tud dumálni vagy amit nem tudnak rájuk bizonyítani.
Káosz és elégedetlenség az a környezet amiben jól érzik magukat, biztosan megvan a céljuk..werberi a gondolkodásuk.
Én sajnálom őket, hatalmas energiát fektetnek a zorbán megdöntésére, miközben ők erősítik és biztosítják a 2/3ot.. a saját szurkolói bázisukon kivül a normál emberek nem vevők erre az arroganciára mocsokáradatra békétlenségre.
Én nem örülök annak nincs meg a váltópártja a fidesznek.. de Isten mentsen ettől a siserehadtól. Olyan irányok olyan emberek vannak amik szánalmasak..vagy ijesztőek? lmp-be nem véletlenül nem kellett schiffer..
De szinesen szép a világ...az emberiség történelmében mindig voltak zsákutcák..sötét bigottság vagy izmusok által vezérelt vészkorszakok.. de a kollektiv bölcsesség hosszú távon hozza a fejlődést.
Tehát Láma barátom, marad a demokrácia a morál az erkölcs a valódi liberális értékek megtartása. Ha vállalsz valamit a társadalom palettájáról akkor végezd el rendesen a tudásod legjavával..lehet ez nem lesz elég de mint a nagy tanitótok megmondta "tanulni tanulni tanulni"
Annyit várj el másoktól mint amit te magad megteszel, egy a mérce. Ha ezeket betartod betartjátok akkor már eleve szebb és jobb lesz a világ és egy szép napon kikövetelődik egy társadalmi igényeket lefedő politikai paletta.