Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Áruld már el légyszíves,…

#842478 Tapasz Előzmény: #842464

Áruld már el légyszíves, hogy kire kell akkor szavazni májusban?

Esetleg, hogy miért is.


Köszi

(Amúgy én haszonélvezője vagyok jelenleg a rendszernek, bár szerintem nem a fidesz miatt, hanem azért, mert munka és család mellett, saját pénzemből és szabadidőmből elvégeztem az egyetemet, letettem a nyelvvizsgákat, hogy többet keressek)

látom együtt a brigád :)…

#842472 Ibiza Előzmény: #842464

látom együtt a brigád :)

a szokásos.. mindig a másik a hüje, a kiválasztottság az elithez tartozás igénye az önértékelési problémák kompenzálására.. kell az állandó ugye mi milyen fa..ák vagyunk? Te akkora ember vagy de ugye én is.. állandó visszaigazolás. Az egyik még kutyabőröket is vett a tangón és már magát is becsapja.. nem tudja az számit amit mond és amit tesz.. Azt mondtam korábban viszi a vére..arra volt nagy hiszti..de keresi a nemesi vércseppeket a pedigréjében.. tréfás nem? :DD édes

Mondtam..mások személyének véleményének a tiszteletben tartása az legyen alap. Tudod egy szint felett már nem megyünk egy szint alá akármilyen is legyen a kutyabőr.

Igen lehetnek ezek agyhalottak, számító szarháziak, kettős beszéddel élő hazugok(de honnan lenne felhatalmazásunk ezeknek a cimkéknek az osztogatására..) . Ki tudja mi a céljuk ezeknek... Mi mozgatja bennük a zsigeri gyűlöletet? vacak kis személyes sérelmeik (sok ingyenélőtől elvették a "jussát" amit annak gondoltak)? A tudatra ébredt anyag keresi identitását és fedezi frusztráltságát? Vacak kis izmusukat miért emelik ezt megkérdőjelezhetetlen értékké és miért gondolják ez az egyedüli üdvözülése az emberiségnek? Honnan ez a felkentség tudat? A kiválasztottság nimbusza lenne? generikus alávalóság? lehet sima emberi gyarlóság. áá nem hiszem lehet csak a cseh2 csatornát nézik és a drágabolgárúr osztja nekik a tápanyagot a világképet és ezzel megelégednek.

Vagy csak simán számlázni akarnak? Majd az élet hozza nekik amit kell.

Demokrácia van. ki is maxolják "ezek" de mit sem tudnak a morálról az erkölcsi tartásról.. azt gondolják mindent lehet amit az ügyvéd ki tud dumálni vagy amit nem tudnak rájuk bizonyítani.

Káosz és elégedetlenség az a környezet amiben jól érzik magukat, biztosan megvan a céljuk..werberi a gondolkodásuk.

Én sajnálom őket, hatalmas energiát fektetnek a zorbán megdöntésére, miközben ők erősítik és biztosítják a 2/3ot.. a saját szurkolói bázisukon kivül a normál emberek nem vevők erre az arroganciára mocsokáradatra békétlenségre.

Én nem örülök annak nincs meg a váltópártja a fidesznek.. de Isten mentsen ettől a siserehadtól. Olyan irányok olyan emberek vannak amik szánalmasak..vagy ijesztőek? lmp-be nem véletlenül nem kellett schiffer..

De szinesen szép a világ...az emberiség történelmében mindig voltak zsákutcák..sötét bigottság vagy izmusok által vezérelt vészkorszakok.. de a kollektiv bölcsesség hosszú távon hozza a fejlődést.

Tehát Láma barátom, marad a demokrácia a morál az erkölcs a valódi liberális értékek megtartása. Ha vállalsz valamit a társadalom palettájáról akkor végezd el rendesen a tudásod legjavával..lehet ez nem lesz elég de mint a nagy tanitótok megmondta "tanulni tanulni tanulni"

Annyit várj el másoktól mint amit te magad megteszel, egy a mérce. Ha ezeket betartod betartjátok akkor már eleve szebb és jobb lesz a világ és egy szép napon kikövetelődik egy társadalmi igényeket lefedő politikai paletta.

Érdemi hozzászólás. Hát …

#842464 Láma Előzmény: #842455

Érdemi hozzászólás. Hát igen. Újra átolvastam azt a 440-est. Mondatokra, vagy állításokra szétszedve nagyjából ötször annyi karakter lenne rá a válasz, mint maga az állításhalmaz. És az a tapasztalat, hogy semmi értelme, mert a fidesznyik
1, Vagy agyhalott, mert nincsenek háttérinformációi -nincs is rá szüksége, csak megzavarná a hitében- és nem néz utána, hiába linkeled, sorolod az adatokat. Vakhitű. És kívülállóként vakhitűvel, a hitéről, normális ember nem folytat párbeszédet. Európai fejjel, mégis miről beszélgetnél egy iszlám államossal?
2, Vagy gerinctelen szarházy, mert felfogja, érti, tudja, hogy beteg az egész rendszer, úgy ahogy van. Teljesen tisztában van vele, hogy más néven, -más előjellel ha úgy tetszik- nagyjából ugyanaz a komcsi réteg, -vagy a leszármazottjaik-, visszaépítették az annyira gyűlölt átkost. Mégis támogatja. Mert
a, A rendszer haszonélvezője. (Talán anno is és most is)
b, Mert, nem is olyan rossz az az átkos, ha tetszik az előjel. (Talán ebből a "fajtából" van a legtöbb. Pedig az egyes mezőny se piskóta. Hogy az átfedésekről már ne is beszéljünk.) :((((((

Akár egyes, akár kettes fidesznyikről van szó, nagyjából annyi értelme az érdemi vitának, mint vákumban tűzgyújtással kísérletezni.

Minősítés? Hol volt ebben minősítés? Összefoglaltam a rutint.

"Tudod liberalizmus..nem az amire gondolsz hanem a másik"

Ááá. Közben doktoráltál az izmusokból. Remek. Nagy hiány mutatkozott itt eddig izmusszakértőkből. Ez most megoldódni látszik.

Az idiotizmus ismérveit is kellett magolni, vagy megoldható volt okosba, öndiagnózissal? :)

Az érdemi párbeszédek ideje már rég lejárt. Már csak a szarkazmus és az irónia maradt.

Ahol állsz, annyit látsz: Püff neki objektivitás

#842463 phiona Előzmény: #842363

Nem magyarázható minden az altruizmussal és a zeitgeisttal sem. A mai felpörgött világ ráadásul olyan válaszokat követel amik nincsenek még meg. Nem csak itthon.

Nem követelheted egy mezei tőzsdefórum lakóitól a válaszokat. Írj adekvátabb felületen, az összes képességed és felhatalmazásod megvan hozzá, komolyan mondom.

A népességünk kényelmi és harácsoló, már a kiegyezésben sem tudtunk a nemzetiségeinknek adni. Kádár népe ugyanaz a nép. Emlékszel mit ekéztek minket, amikor Kertész Ákost felhoztuk? Nem cáfolni szeretik a kritikát, hanem lenyilazni a kritikust. A népünk persze sokrétű, épp azért is színes és viszálykodó – zsellérből lett szabad okoskodó szava áll szemben több évszázados nemesi gyökerekkel, értelmiségivel, ennyiből látod demokrácia van.

Látom, hogy Ibiza el lett eresztve, 1 szavát nem olvastam, nem akarom felmérgelni magam az előzmények után. Az új gazda eleresztette, és mivel nem a Holdról jöttem, ez is felkeltette bennem annak erős gyanúját, hogy nem véletlenül lett felvásárolva ez az oldal. Nehogymá kimaradjon a kontrollált médiából.

Vicc amúgy, nem ezen fog múlni. Rákóczi sem szó szerint értendő, a történelem majd megadja a válaszokat, nyugi. Tedd a dolgod, de sztem hatékonyabb felületeken… Itt már nincs keresnivalónk, adjuk át a terepet Ibizának, a panelből ő jól tudja terelni a nyájat a szűklátókörű de magabiztos világlátásával és kocsmaszintjével, ha erre van igény.

:) aranyos.. nyereg nem …

#842455 Ibiza Előzmény: #842453

:) aranyos.. nyereg nem nyereg az tény érdemi hozzászólás nélküli minősités az inkáb a verebek csicsergésére hasonlit nálam.

Tudod liberalizmus..nem az amire gondolsz hanem a másik..a valódi.. mások véleményének személyének a tiszteletben tartása.


de amúgy örülök,hogy látlak :DD


mindig az ideálisból kel…

#842454 Ibiza Előzmény: #842449

mindig az ideálisból kell kiindulni, elvileg a legjobbat a legrátermettebbet választják az emberek a saját körzetükből..aki már bizonyitott aki letett valamit...aki okos és bir nagyban gondolkodni...akinek van tartása..aki ember aki elhivatott. és ezeknek a kiválóknak a csoportja lenne a parlamentben..ahol képviselnék a körzetüket és dolgoznának a hazáért.. félretéve vacak saját érdeküket.. ugyan ez az EP-ben is.

már itt elmegy a dolog..a választás után már lobbisták, gazdasági csoportok bábjai lesznek...idegen érdekek szószólói.

Csak a szokásos. Provoká…

#842453 Láma Előzmény: #842442

Csak a szokásos. Provokálás, arcátlanság, csúsztatás, hogy felbosszantson. Mindez bő lére eresztve, hogy elvegye a kedved az érdemi választól. Ettől aztán nyeregben érzi magát és büszkén vallja, hogy ő ad tartalmat a fórumnak az "érdemi" hozzászólásaival. Ismered nem?

ez nem ennyire elszigete…

#842452 Ibiza Előzmény: #842449

ez nem ennyire elszigetelt.. eu és világszinten is igy van.. ennyire még nem ment szembe a hatalom a választókkal.. Magyarországot nem akarják kiengedni a gyarmati sorból.. ezért szabadságharc..,) és azért nem reménytelen mert széles a front..változik a világ..újraosztás van... amit most harapsz az lesz..

"ha egy hazugságot sokái…

#842451 Ibiza Előzmény: #842448

"ha egy hazugságot sokáig ismételgetsz, előbb utóbb az emberek elhiszik."

ezt használják a liberálbolsevikok is.. de emlékeim szerint ez már nem igaz.. ha túl sokat mondod akkor ellenállást szül..nem befogadást..ezt tudják a marketingből.. túltolják a bringát mindkét oldalon.. talán vissza kellene hivni werbert.. -aki mondjuk elcseszte a vezérfonalat- de biztosan ért ehhez..

sokan attól zombik rtl-t…

#842450 Ibiza Előzmény: #842448

sokan attól zombik rtl-t néznek hvg-t olvasnak..FB-ról tájékozódnak..stb stb.. a felsoroltak nem bástyák hanem szócsövek.. ahogy látom máig nagyobb a balliberál médiafelület mint a kormányoldali..elég ehhez csak a főcimeket elolvasni..és még nem is vettem hozzá a közösségi oldalak libsibalos aktivistáit mémgyárosait..hazugsággyártóit..

Az gond ha ezeket bástyának gondolod.. nem az lenne a normális ha egy lenne a mérce? ami szar az szar..ami jó az jó..

Nincs kritika nincs egészséges kételkedés..hiszen az az egységet gyengitené..elhallgatás van..

szerk: mert szent célok vannak amiért minden módszer megengedett..hiszen a pór nép fel sem fogja..és érte is harcolni kell..


Régen a HVG és a Figyelő az alap volt..most a barikádok különböző oldalainak a szócsövei..

duálisak az agyak.. ha "kormánypárti ir valami negativot valamelyik libsibalos mókusról..akkor természetesen linkek, tények, adathalmazok kellenek..ártatlanság vélelme és jogerős birósági itélet kell (ha van itélet akkor természetesen a biróság elfogult megvett..) de a másik oldalról ész nélkül osztják az ellenőrizetlen és demagóg idiótaságokat...kritika nélkül beszopják a nekik szórt tápot.. kormányoldal is próbálkozik.de ebben jobban képzett a zsigeri gyűlölettől fűtött ellen..

CSak megjegyzem ezek a mocskolódások és demagógiák.. az aljasságra alantasságra épitő szösszenetek nem a célt szolgálják..mármint nem a sajátjukat..hanem a kormányt erősitik..látjátok..ilyenek ezek..ha ezek kerülnének hatalomra az Isten mentse a magyart.. és ezt ki sem kell mondaniuk..

Erre mondják amit a cégért megtehet átmegy a konkurenciához..

Fel kell nőni..addig nem lesz változás..

Fb-on megy a oszd meg ha azt akarod ne legyen kilakoltatás.. Azt mondom parasztgyerek akkor vegyél fel hitelt ha számolsz.. ne vegyél fel olyan hitelt olyan pénznemben amit még nem is láttál.. (chf)amit nem tudsz visszafizetni..ha bajba vagy miért a zorbánhoz mész nyávogni.. miért visitasz megmentésért? A bank adott pénzt..ha nem fizeted vissza akkor? mi a fedezete?

Ne legyen hitelezés?

Ezért a nyávogásért nincs valódi jelzáloghitel, nincs az elsétálás joga..nem a jelzálog tárgya a fedezet.

Jól látod, ma Magyarorsz…

#842449 Bendeguz Előzmény: #842446

Jól látod, ma Magyarország legalja, a nyomorult félkegyelmű senkiháziak viszik a legfontosabb közjogi szerepeket, mert ezeket lehetett megválasztani. Vannak rendes, becsületes, tanult emberek a lövészárok mindkét oldalán, de ebben a rendszerben nem jutnak szóhoz. Amíg nem húzzuk meg a vonalat, hogy eddig és ne tovább, innentől tiszta lap, új garnitúra, csak pedigrés arcok, csak elkötelezett hazafiak, addig a pöcegödörben turkálunk minden választáson a keményebb darabokért reménykedve

"Minden orbán szavazó eg…

#842448 Koffein Előzmény: #842445

"Minden orbán szavazó egy agyhalott zombi"

nagyon sokan, attól zombik, hogy csak az m1-et nézik, lokált olvassák, más infót nagyon nem szívnak magukba. mára ott tartunk, hogy hír tv, atv, az utolsó politikai bástyák is elestek, az állam finanszírozza, nagyrészt megszorongatni a kormányon lévőket nem tudják, mert ha megteszik elapad az apanázs.

"Nekem az az érzésem a mostani fura ellenzék inkább a soros pénzekre hajt"

Hajtanak minden pénzre, soroséra, civilekére, kormányéra, aki megszavazza az új iphonet, laptopot stb, akkor azt mondja a (még) gondolkodó szavazó, nincs kérdés, az ellenzék a fidesz bábja.

a fidesz ereje, a kormányzás, adófizetők pénzéből kampányolnak, migránsoznak, félemlítenek meg embereket, akik ezért szavaznak rájuk.

ismerjük göbbelsz mondását: ha egy hazugságot sokáig ismételgetsz, előbb utóbb az emberek elhiszik... ez történik most, ha valamit el akarnak hitetni, akkor csak mondják és mondják és mondják és elhiszed... még akkor is, ha elsőre kételkedsz benne :)

sarkitás plasztikussá te…

#842447 Ibiza Előzmény: #842442

sarkitás plasztikussá teszi a mondandót..egy retorikai módszer..

az alapokból kellene néz…

#842446 Ibiza Előzmény: #842443

az alapokból kellene nézni.. a liberalizmus nem az amit a magukat liberálisoknak mondók állitanak...ettől hamis az egész... kettős beszéd hamis zászló..

liberalizmus alapja az egyén és mások véleményének a tiszteletben tartása..a többségi vélemény a demokrácia alapköve..

Szinesen szép a világ.. a politikai palettának le kell fedni a társadalmi igényeket.. a szélsőbaltól a szélsőjobbig..és a tematikus pártok.. zöldek.. a vallási csoportosulások..izmusok képviselői..

Ha azt mondom zsidó akkor azt mondják zsidózom..ez mi? elég baj ha maga a szó pejorativ..és az érintetteknek a legnagyobb probléma.. de ez tózse a soros ra..ha olvassák a nevet akkor az sorosozás..

Előrejutás akkor lesz ha kirúgjuk a meglévő teljes politikai bagázst és mindenki teszi a dolgát...rendesen tisztességesen.amit vállal azt 100%ban elvégzi..és akkor és csak is akkor kikövetelődik (sic) egy új politikai paletta.

A politika hatalom.. az eszközök és források teljes ellenörzését jelenti..erre ácsingózik az összes macska jános..a jellemtelen vacak kis megélhetési politikusok..féleszű szerencselovagok.

Ahogy megválasztod ezeket azonnal elfelejtik a feladatukat..nem csak nálunk az egész világon.. feladatuk lenne a választóik képviselete..az országért kellene dolgozniuk...az euban a közösségért...teljes tudásukkal ezt segiteni..

akkor irj a logikai bukf…

#842445 Ibiza Előzmény: #842442

akkor irj a logikai bukfencekről :)

Persze nem fekete-fehér.. de a közbeszédben ez igy néz ki.. csak ők és mi van.. nincs harmadik elem.. szerintük.

társadalmi megbékélés, k…

#842443 Bendeguz Előzmény: #842440

társadalmi megbékélés, közös nevező először akkor lehetséges, ha az ideológiákat nem szitokszóként alkalmazzuk. liberális, nacionalista, kapitalista, katolikus, zsidó, stb.

a fórumban ki-ki a saját oldalát, igazát képviseli, példákon keresztül bizonygatja, hogy márpedig neki van igaza. ezzel nincs semmi gond, elvégre ez egy fórum. ha legalább a közös ügyeinkben előre szeretnénk jutni (a való életben), akkor a személyeskedés, árokásás helyett konkrét problémákról kéne az oldalaknak beszélni és abban előre jutni.

teljesen nyilvánvaló, hogy a politikusok 90%-a életében nem dolgozott a szabad piacon, nem dolgozott olyan munkahelyen, ahol vállalati célt kell elérni, projektet az ügyfélnek befejezni 5-10-100 embernek közösen. Ilyen struktúrákban nem lehet személyeskedni, ellentéteken rugózni, mert feladat van. A politikus feladata az ország, a választók képviselete és ügyeik előrébb vitele.

amíg ez nem tudatosul se a politikusokban, se a választókban, addig maradnak az oldalak, a végletek és a háború.


Sarkításnak érzem, vanna…

#842442 Koffein Előzmény: #842440

Sarkításnak érzem, vannak logikai bukfencek.. nem fehér és fekete a két tábor.. :)


A ballibsi ellenzéknek f…

#842440 Ibiza

A ballibsi ellenzéknek fogalma sincs arról, hogy tudná legyőzni a kormánypártot, semmmi erkölcsi- és morális tartás semmi méltóság, semmi koncepció. Amit tudnak győzzük le a zorbánot mert diktatúra meg húú de szörnyű.. "ha hatalomra kerülünk lebontjuk a zorbán rendszert" de bőszen kihasználja ennek az elnyomó rendszernek minden előnyét.. rezsicsökkentés..alacsony hitelek.. stb stb

Fújják..Minden orbán szavazó egy agyhalott zombi aki fél másra szavazni nem mer szabad lenni..és ezt persze átveszi a kormányellenes civil közbeszéd..mert hát ők nagyon független entitás akik nembirkák..de még is azt fújják mint a főkolomposok a "mértékadók" a szájukba adnak... már kérdeztem..ha már fidesz birkái..akkor mszp gulyája? lmp kondája? Jobbik falkája?

Odáig mennek azért nem kellene demokrácia mert akkor az agymosott emberek lennének többségben..normáális? akkor hol a diktatúra okoska?

A hangadó liberálbolsevik nem tudja az emberek még soha nem éltek olyan jól mint most, nem visszalépni akarnak hanem előre. Nem békétlenséget akarnak hanem társadalmi békét.. Jól élnek az emberek és kezd tudatra ébredni az anyag..keresi korábban eldobott identitását..persze amiért a teljes társadalmat teszi felelőssé..ő nem kormánypárti mert az ciki..ő független humánus a környezetéért aggódó felelős egyén.. és ezért lázad.. nem zavarja a demokrácia..többségi szavazás történt..kacsint vállát húzgálja mint csermanek.. diktatúráról beszél..miközben a médiában élőben szerepel a tüntető 8ember.. ahol a sajtó munkatársai többen vannak mint a bátor "szabadságharcosok"

Issza bölcs vezérének szavát hiszen ő-ők a bölcsek kövének a tulaja..(szdsz-es attitűd) és bőszen fúúja a szájába adott kelszavakat, diktatúra, fujj orbán.. orosz gyarmat..(amikor 40évig itt voltak a ruszkik az nem zavarta őt sem a családját) stb stb

Nekem az az érzésem a mostani fura ellenzék inkább a soros pénzekre hajt, "láttad milyen jól megmondtam neki? Láttad a performanszom? benyújtanék egy kis számlácskát papa...

Barikádokat állitanak..a régi jól bevált bolsevik ideológiát alkalmazzák aki nem velük az ellenük.."másik oldal" persze csak agymosott narancsos lehet.


Ahol állsz, annyit látsz: Püff neki objektivitás

#842438 Ibiza Előzmény: #842265

A közbeszédbe werber hozta be a mocsokáradatot, a szélesebb ballibsi oldal meg magáévá tette. Nem találtak fogást sem orbánon sem a politikáján, ezért próbálják kialakitani a bizalmatlanságot s társadalmi békétlenséget. Soros népe már csak ilyen ,)

Ahol állsz, annyit látsz: Püff neki objektivitás

#842367 KawaBazsy Előzmény: #842355

Az a tóalmási hentes jó cuccokat csinál. Volt, hogy cangával áttekertem a saját üzletükbe, ott helyben is lehet kostolgatni..