Regisztráció Elfelejtett jelszó

Puzsér Róbert fórum

emelik a tétet

#834193 Koffein

Ahogy látom Puzsér kapott egy jobb egyenest, a rasszizmus téma kapcsán. Azt látni lehet, hogy a NER kutyái elkezdtek jegyzetelni a Puzsér youtube csatornáján fellelhető anyagból. 17percből 12perc kb a cigány témára ment el, mennyire rasszista, rasszista-e egyáltalán, meg különben is... jó kis év elé nézünk, bárhogy is nézem.. :)

egy pillanat

#832784 Bendeguz Előzmény: #832783

Ez jó és igaz is. Pláne hogy nincs ellenzék, mind fideszes báb, meg diverzáns. Mayor Puzsér! Yeah

egy pillanat

#832783 matgab Előzmény: #832753

szerintem ez az ellenzék akkor is vesztene a választásokon, ha a Fidesz egyáltalán nem is indítana jelöltet!

egy pillanat

#832753 prfecó Előzmény: #832746

P. Róbert nagykorú sokkal többet tudna elérni , mint MSZP-LMP-JOBBIK - Momentum közös névtelen jelöltje.

Fideszt és Orbánt megütné a guta , már akkor is , ha több szavazatot szerezne Puzsér , mint az előző kihívója .

Egyébként , ha Tarlós nem indulna elvesztenék Budapestet.

Insta-generációról és a virtuális kommunikáció kihívásairól

#832748 TrendMan Előzmény: #832716

Igaz, de egy picit túlzottan bő lére eresztve.

egy pillanat

#832746 Bendeguz Előzmény: #832745

Hatalmas show lenne, ha Pucér Ropi lenne a főpolgi! Nyilván sehol semmit se tudna elérni a fideszmaffia ellenében, de az őrjöngése pár évnyi vidámságot, tátott szájat biztos eredményezne.

egy pillanat

#832745 Koffein

:)

"Talán furcsán hangzik, de megtisztelő az MSZP-vel seftelő Momentum irántam tanúsított magatartása. Azt kértem, hogy üljünk le beszélgetni, hadd ismertessem velük az elképzeléseimet. Erre eddig minden ellenzéki párt hajlandó volt – még a DK is. A Momentum elnökségének azonban rangon aluli találkozni velem, hiszen ők az elmúlt harminc évet jöttek leváltani, továbbá kifinomult politikai érzékkel kiszimatolták, hogy a szocikkal ellentétben én nem osztogatok önkormányzati pozíciókat. Ez a viselkedés minden kétséget kizáróan az egykori SZDSZ romlottságát és arroganciáját tükrözi, melyhez azonban nem tartozik sem szellemi kvalitás, sem politikai teljesítmény, ami akárhogy is, de a szabaddemokratákban még megvolt. A momentumos vezetők a brutális méretű arcukkal, a véleménybuborékjaikban hízlalt nárcizmusukkal, a tartalomhiányos szerepléseikkel, a kedélyes szelfijeikkel meg az ócska marketingközhelyeikkel olyanok, mint egy való villába költözött SZDSZ. Nem lehet nem érezni a romlást.

Az SZDSZ még minisztériumokért, tényleges hatalomért adta el a lelkét a posztkommunista pártelitnek. Aztán a kárhozat eljött az én nemzedékemért, az LMP-ért is, hogy kihasítsa belőle a Párbeszédet, melynek tagjai valós hatalmat már nem nagyon, de polgármesterséget, uniós képviseletet és parlamenti frakciót azért még kaptak a szocialistáktól, amiért cserbenhagyták a modern, nyugatos Magyarország eszményét. A legújabb nemzedéket képező Momentum tarifája még ennél is csekélyebb lesz: néhány felügyelőbizottsági és néhány önkormányzati képviselői hely. Ennél még VV Aurelio is többet alkudott ki az RTL producereiből – igaz, ő képes a f@szával helikopterezni. Nem tagadom, hogy voltak illúzióim a Momentummal kapcsolatban, s még ma is bízom abban, hogy tagságuk egy ponton túl nem követi a kapzsi és korrupt vezetést.

Szóval ott tartottam, hogy megtisztelő a semmibevételem. Úgy tűnik, egyvalamit legalább megértettek velem kapcsolatban: nekem az nem fér bele, hogy azzal hülyítik a választóikat, hogy ők az elmúlt harminc évet jöttek leváltani, ennek megfelelően Fekete-Győr András a következő választáson leveri Orbán Viktort, miközben az elnökség a megélhetéséért a mozgalom teljes morális tőkéjét kiárusítja. Jólesik, hogy tudták: ehhez nem asszisztálnék.

Megtisztelő továbbá, hogy az egyetlen mondásuk Budapest kapcsán az, hogy a Puzsér alkalmatlan, mert a Puzsér megosztó. Nyilván nem értünk egyet – szerintem épp az tesz alkalmassá, hogy megosztó vagyok, mert nem megúszni akarom az érdekképviseletet, hanem akár olyan befolyásos csoportokkal szemben is befeszülök, mint a radikális feministák vagy a nemzeti együttműködés rendszere. Megtisztelő ugyanakkor, hogy a Momentum elnöke ezzel az állítással haknizza végig az ATV-t meg a Hír TV-t – bár sem privátin beszélgetni, sem nyilvánosan vitázni nem hajlandó, de a lejáratásomnak örömmel az élére áll. Egyszerre érzem ezt a félelem és a tisztelet megnyilvánulásának – kár volna tagadnom, hogy mindkettő jólesik."

https://www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/19724...

Mekkora arc

#831532 Spade Előzmény: #831478

igen ott van a doksiban, akkor csakis valami bug lehet a tiltásban mert horvát és szlovén rendőrök szerint is a kártyát lehetett náluk használni. Vagy az is lehet h azok már a 2.0 verziójú kártyák :)

Mekkora arc

#831480 tozsdenyul Előzmény: #831462

szóval az ensz támogatja a görögök helyett a menekülteket, fele annyi pénzzel mint amit a migránsoktól védö Deák ferenc csak a lakhatásra fizet a magyarok saját pénzéböl a migráncsoknak.

És van annyi eszük, hogy bankkártyával intézik, ahelyett hogy letaposni és végigeröszakolniuk kelljen a hivatalokat készpízért.

Örület :)

És felháborító:)



Mekkora arc

#831478 Koffein Előzmény: #831462

Ott van a doksiba "If attempts are made outside Greece, cards are automatically blocked."



Mekkora arc

#831462 Spade Előzmény: #831451

hát sztem a mastercardra nem jellemző h ország korlátozások lennének, talán kínában esetleg meg a zusában mert Trumpi ezért helyből nekifutással megbaszná őket. Sztem max a lelkükre kötötték h csak görögbe használják fel aztán ha nem a lelkük rajta :). De ha lenne is korlátozás ami sztem a balkánra biztos h nincs akkor is használhatják mint válto amit leszámítolnak nekik helyi okosok aztán mondjuk 100 kártyát összegyüjtve átruccannak görögbe lehúzni a nagy lét szal így vagy úgy de kizárt h csak görögbe lehet használni

Mekkora arc

#831451 Koffein Előzmény: #831443

amiről a habony média beszél, az hogy bárhol használhatják, amiről a doksi szól, csak görögo. területén használhatják, akik görögo.ba regisztráltak, laknak stb... habár nem mélyültem el annyira a témába mint te, mert magasról lecsinálom, csak hétvégén megtaláltak a témával oszt futólagosan utánanéztem telón, hogy miről is van szó... de ettől függetlenül, nem hinném, hogy teljes igazság fel lett volna fedve a nézők előtt, mert egyáltalán nem úgy tünt.. :)

Mekkora arc

#831331 Koffein Előzmény: #831318

Egy közmédiának nem ez lenne a feladat, akár politikai, akár helyi potentát által kreált listák alapján hívják be a csókosokat.

Az a probléma, hogy ha más vélemény is megjelenne, akkor összezavarnák a nyugdíjasokat. Képzeljük el, hogy Kósa elmondja, hogy Soros bankkártyát osztogat a Mastercarddal együtt, majd következő nap, vagy még aznap megcáfolnák, hogy az Habony művek fél igazsága. Összezavarodna a néző, hogy akkor most mi van?? :) Ilyet nem szabad, ezért csak egy vélemény, minél többször ismételve, hogy megragadjon, tudatalattiba beépüljön...

Mekkora arc

#831318 TrendMan Előzmény: #831309

Nyilván van.

Az a kérdés, hogy központi lista vagy helyi potentok által futatott lista?

Ilyen Hollywoodban is van, ilyen mindenhol van, ahol a média iparág jelen van: A helyi kiskirály osztja a lapot.

(Ha ilyen nem lenne, akkor MeToo kampány se lett volna.)

Ebben számomra nincs semmi új, hacsak nem felülről a politika diktálja.