Regisztráció Elfelejtett jelszó

Puzsér Róbert fórum

közösülés törvényesítése

#867522 matgab Előzmény: #867502

Kicsit olyan lesz, mint az 50-es évek. Mindenki ugyanígy csinálja, de ha valaki tönkre akar tenni egy férfit, vagy épp ki akar zsarolni valamit, akkor jön egy "hopp hopp én akkor mondtam, h ne, te pedig csináltad tovább, ez egyértelmű erőszak volt x éve...

Nemcsak párkapcsolatokban lesz ez a lehetőség ott, de főnök beosztott vagy barhol. nem lennék a celebek helyében ezentúl...

közösülés törvényesítése

#867502 TrendMan Előzmény: #867063

Ezt nem is értem, hogyan tud ez majd ezen túl működni.

Hiszen a nők tudvalevőleg soha nem mondanak igent, csak az esküvőn.

Hiszen a 'Nem', azt jelenti 'Talán', az 'Igent' pedig a Talán 'jelenti'.

Mellesleg, jó az idézet:

"VV Renátó és VV Fru addig maszatolnak a paplan alatt, míg a lány egy ponton közli, hogy „nagyon égő, bazdmeg, soha nem akartam ezt, baszki, soha”, aztán a rámenős Renátó unszolására mégis úgy folyik tovább az aktus, mintha az mindkét fél szándéka szerint zajlana. A feminista szervezetek tiltakozása elmarad, hisz az erőszakcselekményt a szabad és demokratikus média legfőbb hazai orgánuma, az RTL szállította a magyar otthonokba. Ennek fényében még kevésbé kell csodálkozni, hogy abból sem lesz botrány, ahogy VV Gina bármiféle beleegyezés nélkül ráveti magát a műsor egyik szereplőjére, hogy ölében erotikus táncot lejtsen."

közösülés törvényesítése

#867063 Koffein

ez is elgondolkodtató.. jó volna, ha a retek klub állást foglalna, hogy mi mellett teszi le a voksát, mert az elég szarul néz ki, hogy megy a reklám, meg híradóba, meg a fókuszba tolják a feminista maszlagot, miközben a saját gyártású műsoraikba megy a beleegyezés nélküli digidugi a nézettség érdekében...

https://hirklikk.hu/kozelet/beleegyezes-a-kozosule...

HP

#866303 Koffein

Teljesen jogos észrevétel :)

by Puzsér:

Álljon itt néhány hír-, gondolat- és érzésfoszlány Hajdú Péter felmentéssel felérő elítélése kapcsán:

● Ez a Hajdú Péter a kétszáznyolcvanmilliós jogerős adócsalásával akart engem börtönbe záratni, mert úgy érezte, hogy megsértettem a „jó hírnevét”.

● Most másfél év börtönre ítélték nagy vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalásért valamint folytatólagosan elkövetett hamis magánokirat-felhasználásért.

● Ennek az ítéletnek a fényében kijelenthető, hogy éveken át gyakorolt kritikám nemcsak megalapozott volt Hajdú Péterre vonatkozóan, de több tekintetben túl enyhe is. Én Hajdú Péterről a kultúrbűnözőről, a fideszes oligarcháról, a bulvárfenevadról és a bármire alkalmatlan televíziósról írtam – Hajdú tevékenységének gazdasági aspektusára nem volt rálátásom, s lám: a helyzet ott épp ugyanez.

● Ahogy a gyermekpornó-nagykereskedő Kaleta Gábor ügyében, az ügyészség ezúttal is megállapodott a vádlottal, s a másfél éves börtönbüntetést négy év próbaidőre felfüggesztette. Hajdú Péter milliárdos oligarcha azután, hogy kétszáznyolcvanmillió[!] forintos kárt okozott a költségvetésnek, ötmillió[!] forintos pénzbüntetést kapott érdemleges tárgyalás nélkül.

● Miféle ítélet ez?! Kit tart ez vissza bármitől is?

● Az ügyészség annak rendje-módja szerint eltussolta Hajdú Péter ügyét. Az Orbán-rendszer nem engedi börtönbe kerülni a megbízható klienseit. Íme a jogállam mérlege Magyarországon: ha kétszáznyolcvanmilliót loptál, fizess ötmilliót, és térj haza a kacsalábon forgó palotádba – valamennyi tisztségedet megtarthatod.

átlagban havi 1000eur/hó…

#866292 Ibiza Előzmény: #866282

átlagban havi 1000eur/hó nem kevés ár 42millió szavazóért (ennyi a cél)

azt írtam nem tudom. Ráa…

#866291 Ibiza Előzmény: #866278

azt írtam nem tudom. Ráadásul a vezető hatalom zsidói sem lehetnek nyugodtak, ők a ősellenség. Mi van ha elindul egy mozgalom minden muszlim vágjon le egy zsidót, a világ minden pontján.. ebből mi lesz.
gondolhatom az ez a cél:
- a fajok keveredése,
- a klímaváltozás miatt a meleg éghajlatokon élők hamarosan pusztulgatnak vagy csak ezeken a helyeken lesznek ásványi anyagok, energiatermelések, ezért el kell szívni a humán erőt. Élelmiszer ellátási gondok.
- a társadalom védekező mechanizmusának a beindítása, de ez fura mert németekből is teljesen kiölték.Nemzeti értékek és érzelmek nélkül ez nem megy és ezt pusztítják ahol érik.
- janicsárok, a betolakodók (mert ezek nem migránsok) haszontalanok de majd a gyermekeik.. de ez sem működik pl a német törököknél vagy bárhol a kínaiakkal ezek a gondok láthatóak, kettős társadalom, kettős hatalom. saját bíróság saját bankok. Ennél 10x hatékonyabb amit írtam.
- öreg bjuzi soros látni akarja az agymenését..
Az utolsón kívül egyik sem igazán hatékony még ha nagyobb 1-2 emberöltős léptékben gondolkodunk is.

A filmekben megy az érzékenyítés, már minden műsorban van meleg vagy meleg pár aki nagyon jó fej (magyar műsorokban is) , vannak fekete vezetők, természetes a fekete és fehér kapcsolat és házasság. Miközben keresik a kóser szerveket és van külön israelita társkereső...
Bedobják egyél bogarat, növesztett, sejtburjánzásos hús.. a gojnak ez kóser.


Félreérted amit írtam.Ne…

#866282 matgab Előzmény: #866276

Félreérted amit írtam.

Nem az a cél, hogy itt jól képzett munkaerő jelenjen meg. Ezt sehol nem írtam. Nem álláshirdetés kell ezeknek, hanem az, hogy propagálják nekik, hogy az EU ad nekik majd mindent, csak követelniük kell. Nem munkásokat, hanem lumpen elemeket akarnak idehozatni. Mi ebben a drága? Van egy minimális marketing költség, meg egy még minimálisabb támogatása a fuvarosoknak.

ez hatalmas költséggel j…

#866276 Ibiza Előzmény: #865585

ez hatalmas költséggel jár, hatalmas társadalmi károkkal.
Egyszerűbb lett volna meghirdetni állásokat a világban. Eleve olyan emberek jönnének akik dolgozni akarnak így motiváltak.
3+3év próbaidő után kérhetnének állampolgárságot.
Utána bőven lehetne őket szavazatra csábítani. Olcsóbb és hatékonyabb lenne. Ezért nem hiszem ez a valós cél.

kormányzóképesség vége

#866258 Koffein

úgy látja, hogy elfáradtak a vezér játékosai:

"Az elmúlt hónapokban kiderült, hogy Ali baba és a negyven rabló már nem tudja vezetni a magyar államot. Kiderült, hogy kormányzóképességük talán a belefáradás, talán a Lázár János félreállítását is eredményező belső hatalmi harcok nyomán, de megroppant. Lehet, hogy komoly válság jön, lehet, hogy az uniótól kapott pénzek megmentik a magyar gazdaságot – de ilyen fokú felkészületlenséggel nem szabad a következő válságba belegyalogolni. Nem tudni, hogy Orbán Viktorban van-e még képesség arra, hogy alattvalói alkalmatlanságát belássa, az azonban önmagában is jó érv a kormányváltás mellett, hogy ez így nem mehet tovább."

https://hang.hu/publicisztika/2020/12/06/a-kormany...

Hogy miért éri ez meg ne…

#865585 matgab Előzmény: #865511

Hogy miért éri ez meg nekik?

Elég megnézni, hogy a bevándorlók kikre szavaznak? A baloldalra, akik mindig ígérgetnek a nincsteleneknek és közben elvesznek azoktól akik dolgoznak.

A demokráciában ez egy óriási ütőlap egy ekkora választási populációt irányítani.

Másrészt ezek nagyrészt primitív, tanulatlan , képzetlen emberek (igen tudom, van néhány orvos is). Ha ezek közé az emberek közé bevisznek egy két agitátort, azok egy pillanat alatt hatalmas őrjöngő törő zúzó csőcseléket tudnak az utcákra zúdítani, közben hangos politikai kampányokat terjeszteni. Lásd BLM.

Az is alapvetően érdeke a háttérhatalomnak, hogy az egységes közösségeket megbomlasszák. Család (ugye ennek a tradicionális intézménynek nem kell magyarázni, hogy milyen szinten verik szét), a városok, közösségek társadalma, a régiók és az adott nemzetek társadalma.

Minél inkább ezt ezekkel a bevándorlókkal szétzilálják, annál kevésbé képes a társadalom az önvédelemre.

És mindig lesz olyan helyzet, amikor ezeket a csőcselék embereket valaki felfegyverezze, feltüzelje utcára vigye.

A klasszikus társadalom meg egyre kevésbé mer kimenni az utcára, egyre kevésbé beszélnek egymással, egyre kevésbé tartják a kapcsolatot egymással . Ezt is látjuk akár a covid kapcsán is. Egy német vagy egy francia egyre kevésbé fogja magát németnek, vagy franciának tekinteni, ha nincs olyan identitás ami meghatározná, hogy mitől német a német vagy mitől francia a francia.

Már nem lehet azt mondani, hogy ők keresztények (mert van egy csomó muszlim náluk), így a nemzet tudatot meghatározó nemzeti ünnepek is elvesztik jelentőségüket, nem lehet azt mondani, hogy fehérek, nem lehet azt mondani, hogy az ott élőknek közös emlékei, egységes kulturális közössége van, nincsenek a családoknak közös történelmi emlékei, nincs semmi ami egy németet németté tenne...

És ha közösség tudata nincs az embereknek, akkor egyéni szinten sokkal könnyebben befolyásolhatóak, nincsenek "nemzeti vezetők," hanem sokkal nagyobb hatása van a social médiának és nem is tudnak kollektív módon kiállni a saját érdekeikért.

Nekem vannak francia és német ismerőseim is, mindegyik rettentően el van keseredve, hogy az ő politikusaik ennyire támogatják a migrációt, mert mikró szinten azt mondják, hogy egyre inkább félnek, már nem mernek a nők egyedül járni az utcákon, vagy tömegközlekedni elhagyatottabb helyeken. Persze a mainstream média ilyenekről egyáltalán nem számol be.

ezt korábban én is írtam…

#865524 Ibiza Előzmény: #865521

ezt korábban én is írtam a punnyadt társadalom védekezési ösztönei beinduljanak. A pusztító" című filmet hoztam példára, érdemes megnézni. De egyrészt ez qrva sokba kerül (családegyesítés címén még hoz még 4-10db ingyenélőt, időst. ) másrészt mérhetetlen károkat okoz anyagiakat és erkölcsieket és a védekező reflexeket azonnal leverik fasisztának bélyegzik. Ráadásul nem eszközök ezek a vadak mert segítik ezt a folyamatot, ne harangozzanak, ne legyen karácsonyfa, templomokat rombolnak a libernyák kormányok.
Max az lehet, hogy arra gondolnak majd a 2. generáció más lesz. Janicsárképzés.
De ez sem igaz mert ez már a németeknél sem jött be lásd törökök..vagy a franciáknál az arabok, párhuzamos társadalom alakul.
A másik hatás is rossz: azok az országok ahonnan ezek a lények eljönnek ott megáll a fejlődés, hiszen az aktív és hatékony embereket veszíti el.

Ha csak munkaerő kellene akkor az eus országok meghirdetnék a számukra szükséges szakmákat, lehetne a világból pályázni.
Kell 100e vagy 1 millió.
Ez sokkal hatékonyabb lenne.
1év 2x3 év próbaidő és ha sikeres akkor ha igényli állampolgár lehet.


Tehát továbbra sem értem. Még a genetikai keveredés lehetne de ez sem jellemző.

Ami lehet a nyílt társadalom eszméjének az előkészítése. A vallási és nemzeti érzések törlése, új jelszavakkal és a migránsokra hivatkozással minen nemzeti és vallási jelkép teljes eltörlése.
Homogén gendersenleges biorobotok létrehozása akiket jól lehet iránytani vezérelni az MI eszközökkel. bogarakat esznek és csipeket kapnak. boldogan dolgoznak és halnak amikor már nincs haszon."Azt a részt nem látom t…

#865521 KawaBazsy Előzmény: #865511

"Azt a részt nem látom tisztán mi a célja a barbárok európára ömlesztésének,"


Vki írta korábban (lehet h Spade volt), h mi van, ha ezt direkt hagyják, h a társadalom megfelelően fel legyen hergelve, s ha jönne a nagyobb tömeg, legyen valós ellenállás..

nincs kétségem a háttérh…

#865511 Ibiza Előzmény: #865509

nincs kétségem a háttérhatalom határozza meg az irányt. most lehet itt butáskodni meg jujj ezt tudom összeesküvés elmélet de ez van.
Van egy réteg akiknek qrva sok pénze befolyása van a világra, gazdasági főszereplők. Náluk összefolyik a tudás és a technológia, a befolyásolás legmagasabb módszerei. Szabadkőművesek? f@sz tudja mert nem is lényeges ezek kik? utána lehet járni de ez sem lényeges, lényeges az, ezek mit akarnak? jobbítani a világot? Ők látják a jövőt? valószínűleg látják hiszen ők határozzák meg, de ne legyen kétséged a saját érdeküket tartják elsődlegesnek, te csak a méh vagy aki összehordja nekik a mézet.
Látják a klímahelyzetet, a gazdasági- és társadalmi folyamatokat határoznak meg, háborúkról döntenek, felügyelik a nyersanyagokat és az erőforrásokat. Sok érdekcsoport van ezek időnként felosztják a világot egymás közt. Folyamatos társadalmi kisérleteket végeznek. Arról sincs kétségem az új technológia új irányokat igényeket ad a társadalmak biorobotainak. Itt az internet, alapszínten mindenki hozzáfér, ma már a sivatagban megnézheti a világot mindenki, mások hogy élnek, arab kis surmók pornót, pi..nahegyeket nézhetnek 3mp alatt miközben hazájában egy szép bokától elélvezett. Indiaiak megfogtak egy lányt és 3-4en megerőszakolták, mindezt büntetlenül. Persze azt mondja ő is akar szép lakást csajokat, autókat ne kelljen már napi 3-4x imádkozni. De mivel a más társadalomba konvertálható tudása nincs meg ezért használja a hazájában látott módszert, elveszi, mert az az övé amit megszerez. A legtöbb országban még személyi azonosítás vagy nyílvántartás sincs, ha elveszik eltüntetik így járt. Nagy a kultúrák közti különbség és kisebb lett a világ. Megállíthatatlan az információ áramlása, és ezt kihasználja a háttérhatalom.
Azt a részt nem látom tisztán mi a célja a barbárok európára ömlesztésének, munkaerő? nem mert a 8% sem dolgozik aki dolgozik az is max a sarki kisboltban ami nem ad hozzá a termeléshez a hiányszakmákhoz. Tanultabbak..pontosabban iskolázottabbak a "európai fehérek" van abban ráció ők már nem akarnak kemény fizikai munkát végezni csinálják ezt a barbárok, de ezek nem csinálják.. akkor mi a cél? ezt ők is látják akkor? a következő generációra számítanak? az sem jön össze mert van német tapasztalat.. párhuzamos társadalmak alakulnak az előnyök nélkül.. török minden zöldséges és virágos..afrikai vagy aram az összes kisbolt de a gyárakban a gépek mellett minimális az arányuk. Akkor mi?
egyet tudok érteni ezzel…

#865509 Koffein

egyet tudok érteni ezzel a véleménnyel https://hirklikk.hu/kozelet/orban-viktor-megrendsz...

"Tett az Európai Unió bármit a jogállamért, amikor Gyurcsány Ferenc tüntetőket veretett Budapesten az ‘56-os forradalom ötvenedik évfordulóján? Tett az Európai Unió bármit a jogállamért, amikor Spanyolországban egy népszavazás kiírása miatt kilenc katalán politikust csuktak le? Zavarja az Európai Uniót, hogy a területén kilenc politikai fogoly raboskodik? Tett az Európai Unió bármit a jogállamért, amikor Lengyelországban előbb a jobbközép, majd a nemzeti radikális Jog és Igazságosság trükközött az Alkotmánybíróság összetételével? Tett az Európai Unió bármit a jogállamért, amikor a görög elit öt támogatásként kapott euróból négyet ellopott, az országot eladósította, és csődbe vezette? Tett az Európai Unió bármit a nemzeti kisebbségekért – akár székelyekért, akár bretonokért? Tesz az Európai Unió bármit a jogállamért, amikor multinacionális részvénytársaságok szemlátomást offshore-ban adóznak? Tesz az Európai Unió bármit a jogállamért elnézve, hogy a technológiai nagyvállalatok az állampolgárok adataival lépten-nyomon visszaélnek?

A válasz oly egyértelmű, hogy Orbán Viktor rendszert alapozott rá: az Európai Unió nem tett, nem tesz, és nem is fog tenni semmit, mert azoknak a gazdasági érdekcsoportoknak, melyek foglyul ejtették, a fennálló helyzet épp megfelel. Orbán Viktor maga is százszor átlépett már minden határt, és még egyszer sem bánta meg – így jutott el addig, hogy az Európai Unió egyáltalán számonkérje rajta a magyarországi jogállam felszámolását. A baj csak az, hogy az Unió elitje mindezt politikai alapon képzeli el, továbbá tartozik a jogállam definíciójával – a nersevikeknek persze kár reménykedniük: bármit is jelentsen a jogállam, az Orbán-rendszer azt semmiképp nem teljesíti. Ami biztos: e fogalom értelmezésére nem politikai testület, hanem csakis bíróság lehet jogosult. Nem tárgyalótermekben, költségvetési alkudozás során kellene eldönteni, hogy az államszövetség melyik tagja jogállam, és melyik nem az. Az Európai Parlament, az Európai Bizottság vagy bármelyik európai ország fordulhasson az Európai Unió Bíróságához, ha úgy ítéli, hogy bárhol az Unióban csak az ötöde megtörténik annak, amire Orbán Viktor vetemedett Magyarországon. A jogállamiság valahol itt kezdődne."