Regisztráció Elfelejtett jelszó

Puzsér Róbert fórum

Kárcsony vs Puzsér

#845545 Koffein

A víz folyik, a kő törik, Karácsony Gergely hazudik – mind természete szerint. A parkolási maffia kedvenc zuglói üzletfele ezúttal a Népszavában igyekszik hitelteleníteni az alábbiakkal:

„Puzsér Róbert kampányából azt lehet kiolvasni, hogy az elmúlt 9 év leépülésének és Budapest rossz irányba tartásának nem Tarlós István oka, hanem én. Lehet, hogy nincs benne rossz szándék, és nem veszi észre, mi történik körülötte, de ha marad ezen a vonalon, a Fidesz játékszere lesz.”

Gergő!

Köszönöm álságos aggodalmad, de jeleznem kell, hogy te vagy a Fidesz legkedvesebb játékszere. Három fideszes kétharmadban közreműködtél – az elsőben Gyurcsány Ferenc szövegírójaként, a másodikban szocialista politikusként, a harmadikban a baloldal miniszterelnök-jelöltjeként. Zuglóban kiegyeztél a Fidesszel és a parkolási maffiával, Schiffertől Juhászon át Botkáig se vége, se hossza az árulásaidnak. Még a barátodat és legközelebbi elvtársadat, Jávor Benedeket is hátba döfted a Gyurcsány kedvéért. Te lettél az MSZP lélegeztetőgépe, és miközben az országot a fideszes bűnszövetkezet fosztogatja, miközben leépült a jogállam, miközben elmaradt Gyurcsánynak meg a közös bűntársaitoknak az elszámoltatása és a számonkérése, te egyre jobban élsz, a párbeszédes haverjaiddal egyre több és több pozíciót foglaltok be. Mészáros és Tiborcz mellett te vagy Orbán Viktor országrontásának az igazi nagy nyertese, Gergő. Tavaly azt mondtad, leváltod Orbán Viktort, idén azt mondod, leváltod Tarlós Istvánt – csakhogy te nem váltasz le senkit, Gergő. Megbuksz és megbuksz és megbuksz, és valamennyi bukásoddal erősebb és befolyásosabb leszel. Mi lenne belőled, mi lenne belőletek enélkül a korrupt rendszer nélkül? Mit tennétek, ha a piacról kéne megélnetek? Mit tennél, Gergő, ha Orbán Viktor nem jutalmazná ilyen bőkezűen a helyezkedésedet, a gerinctelenségedet és a gátlástalanságodat? Mi lenne belőled, ha a nemzeti együttműködés rendszere nem finanszírozná a Népszavát, az ATV-t, a Klubrádiót meg a 168 Órát, hogy kritikátlanul népszerűsítsenek téged? Ti adjátok elő a nagyvállalkozót meg az államférfit? Egyikőtöknek gázszerelésből kéne élnie, másikótoknak gazdag, öreg nők bugyijában kéne avászkodnia, te meg árulhatnád a kétes minőségű közvélemény-kutatásaidat, mint tizenöt éve. Remélem, hamarosan visszatérsz a piacra dolgozni és adót fizetni a méréseid meg a tanácsaid után! Ne félj, Gergő, mindig lesz Gyurcsány, aki megfizesse.

Csekély tisztelettel: Puzsér Róbert

A képen a következők lehetnek: 1 személy

https://www.facebook.com/Robert.Puzser/photos/a.36...

Tarlós:Hát sokkal jobb, …

#844909 matgab Előzmény: #844900

Tarlós:

Hát sokkal jobb, mint Demszky, de pont a hosszútávon fenntartható fejlődés -ami környezet tudatosságra épülne- nem az erőssége.

Azaz, pl. a Váci utca környékén belvárosból rég ki kellene tiltani a közterületen történő autó parkolást. Nem lehet egy babakocsival a járdán elférni.

Kerékpárutak normális kialakítása. Ez nem sikerült sem a Margít hídon, sem a Batthyányi tér környékén, sem a Lánchídon, sem a Petőfi hídon. Mindegyik kész életveszély.

Messzemenőkig nem értek azzal egyet, hogy a Római parton mobilgát legyen! Műszakilag és környezetvédelmileg is rossz megoldás, ami csak bizonyos ingatlan tulajdonos részérdekét szolgálja, de semmiképpen sem a közjót/közbiztonságot (vízógyi értelemben) sem a környezetvédelmet.

Hiányolom azt, hogy a körúton belül még mindig nincs kialakítva az Andrássy út sétáló utcává történő kialakítása, barcelonai módra. Pedig ez egy mindenképpen szükséges lépés lenne ahhoz, hogy turisztikailag a belváros és a romkocsma negyed ne legyen ennyire túlzsúfolt.

Valamint hiányolom azt, hogy a Duna parti rakpartok befedését, annak zöld területtel való borítását és a víznek az emberrel való kapcsolatának létrehozását. Óriási lenne, ha ott egy hatalmas piknik terület lenne - mondjuk úgy ahogy a Kopaszi gáton ki van már alakítva.

Mivel nekem ezek lennének a Fővárosra vonatkozó politikai program pontjaim, ezért teljes mértékben tiszta szívből tudnám támogatni Puzsért, akinek elhiszem azt az ígéretét, hogy képes lenne a kormánnyal együttműködve irányítani a várost.

"Egyedül Puzsérnak tudné…

#844900 Láma Előzmény: #844808

"Egyedül Puzsérnak tudnék drukkolni"

Mért? Mi bajod a Tarlóssal?

nem ismerem annyira, rég…

#844863 Bendeguz Előzmény: #844808

nem ismerem annyira, régi emlékeim vannak róla, miszerint jó kérdező, nem szégyellős, megfingatott pár interjúalanyt. meg egyszer smukk ondor adott neki bugyit ajándékba.

Itt van Schmuck Andor dala, ajánlom :)
https://www.youtube.com/watch?v=pJcg2tB-Igk

puzsér lenne a legjobb, de sajnos esélytelenvalószínűsítem, hogy elő…

#844820 Koffein Előzmény: #844808

valószínűsítem, hogy előválasztáson O1GA -t kihozzák nyertesnek, ezzel gyengítik az mszp-t... ha nyerne is, mint főpolgármester, Feriék úgy megvezetnék, hogy azt se tudná merre van arccal, mint anno Demszkyt :)

Puzsér ha nyerne, akkor lenne show, borítana biliket, új helyzet állna elő :)

Habár nem hiszem, hogy bárkinek esélye volna Tarlós ellen, következetes, nem nyilatkozik össze vissza. Kivár és utána aláz :)

O1GA baromi hiteles. Épp…

#844808 matgab Előzmény: #844772

O1GA baromi hiteles. Épp 2 vagy 3 hét telt el a között, hogy kijelentette, hogy ő nem indul a főpolgármester választáson és aközött, hogy a DK színeiben mégis elindult.

Jó egy ilyen "hiteles" "politikusra" bízni az ország fővárosának irányítását!


Egyedül Puzsérnak tudnék drukkolni.

Ja. Csak egy maradjon,, …

#844709 Láma Előzmény: #844703

Ja. Csak egy maradjon,, mint a hegylakóban. De az a vajdád legyen, mer az nem hataloméhes senkiházi.

sok hataloméhes senkiház…

#844703 Ibiza Előzmény: #844681

sok hataloméhes senkiházi.. ilyeneknek már rég a politika szemétdombján kellene komposztálódnia.

Karácsony Gergely friss …

#844681 Koffein

Karácsony Gergely friss Index-interjúját egyetlen nagy levegővétellel hazudozza végig. Álljon itt néhány szemelvény a legarcpirítóbb pillanatokból:

„Kár, hogy Robi mégsem indul, pedig szerintem minden feltételét teljesítettük, de egy ideje látszik már, elfogyott a hátországa, inkább kihátrál a küzdelemből.” Íme: ilyen folyékonyan hazudik egy szociopata. Karácsony Gergely szemérmetlenül az újságíró arcába vágja, hogy teljesültek a feltételeim, holott negyven órányi tárgyalást ült végig velem együtt, így jól tudja, hogy nem teljesültek. Lehet online szavazni az előválasztáson? Nem: személyes regisztráció szükséges. Pedig az elektronikus szavazás lehetősége volt a feltételem – s ez csak egy példa a sok közül.

„Azt gondoltam én is – és ez akceptálható kérés volt –, hogy nem lehetek egyszerre MSZP-Párbeszéd listavezető és közben egy pártszövetség – benne a DK-val és a Szolidaritással – főpolgármester-jelöltje. Tehát én tartottam magam a megállapodásunkhoz. [...] Nekem a legnagyobb fájdalmam, hogy a barátom, a legkiválóbb EP-képviselő, Jávor Benedek nem folytathatja.” Ilyen egy igaz barát: a DK támogatásának fejében simán otthagyta az MSZP-Párbeszéd listát.

„Vissza fogunk szerezni a budapestiek számára azokból a magánvagyonokból, amelyek a NER-elit luxusvilláiban, medencés házaiban rejlenek. Hogy mindenki értse, miről van szó, nevezzük ezt Tiborcz-adónak. [...] A koncepció kész, főpolgármesterként a Tiborcz-adóval fogunk visszavenni abból, amit a fideszes oligarchák elvettek a budapestiektől.” Íme a legsötétebb populizmus: Gyurcsány Ferenc szerint Karácsony Gergely túlságosan is a kompromisszumok robotosa – és már jön is a Tiborcz-adó: elszámoltatás és igazságszolgáltatás helyett adó. Mellesleg jelzem, hogy adó kivetése kerületi hatáskör, a főpolgármesternek nincs joga hozzá. S ha már itt tartunk: Zuglóban – ahol Karácsony Gergelynek joga is volna kivetni – vajon van Tiborcz-adó? Hát persze, hogy nincs.

„Orbán Viktor egy önmagáért kiálló várossal és a városért kiálló főpolgármesterrel találja majd szembe magát. Hiszek a nyilvánosság erejében.” Ez valami új: amikor Karácsony Gergely Fidesz-MSZP háttéralkut fedezett Zuglóban, még nem hitt a nyilvánosság erejében – Ács Dánielnek és a 444-nek kellett az ügy részleteit nyilvánosságra hoznia. A zuglói polgármester beérte azzal, hogy tartózkodjon a saját előterjesztésétől.

„Ki kell lúgozni a Fideszt mindenhonnan és akkor senkinek nem jut eszébe velük háttéralkut kötni.” Vajon Karácsony Gergely ilyenkor a tartótisztjére, a szocialisták budapesti elnökére, Molnár Zsoltra is gondol, ő ugyanis köztudottan Fidesz-ügynök?

„Aláírnám azt a rendeletet, amely előírja a nemek közötti béregyenlőséget Budapesten, vagyis hogy ugyanazért a munkáért egy nő nem kereshet kevesebbet a férfiaknál.” Egyrészt jelzem, hogy az önkormányzatoknál bértáblák vannak – ezeken nincs szorzó a férfiaknak. Ha pedig Karácsony Gergely azt tapasztalja, hogy egy nő kevesebbet keres pusztán mert nő, akkor javaslom, hogy azonnal tegyen feljelentést, hiszen ezt jelenleg is törvény tiltja. Ehhez egyáltalán nem kell leváltania Tarlós Istvánt: cselekedjen állampolgárként, és ne azzal kampányoljon, hogy majd akkor intézkedik a törvénysértések ellen, ha főpolgármesterré választják.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, , mosolygó emberek, szöveg

https://www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/2276923232383477?__tn__=K-R

-- ezzel szemben? --

#844184 TrendMan

Világi Oszkár, a Mol-Csoport igazgtaóságának tagja és a Slovnaft vezérigazgatója szerint pár év, és jelentős változások jönnek majd: ilyen lesz az, hogy az emberek többet fognak fizetni azért, hogy szolgáltatást kapjanak és kevesebbet azért, hogy birtokoljanak. Az InfoRádió Aréna műsorában kitért arra is, hogy nem az elektromos autók hozzák majd az áttörést az autóiparban.

Világi Oszkár szerint nem az elektromos autók hozzák majd az áttörést az autóiparban, hanem a hibrid autók gyártása. A műsorban kitért arra is, hogy új üzemanyag után is kutatnak majd cégek, ami lehet, hogy nem az elektromos áram lesz.Szerinte problémás az elektromos autók kapcsán az, hogy töltésük hosszadalmas és bonyolult, egy töltéssel pedig nem tudnak túl nagy távolságot megtenni. Emellett az is kérdés szerinte, hogy egy baleset esetén hogyan kell szakszerűen elszállítani egy elektromos autót, mivel annak akkumulátora jelentős környezeti kockázatot jelenthet.Beszélt a Mol friss tanulmányáról, amelyben arra keresték a választ, hogy milyen 10 év múlva egy átlagos fogyasztó. Ebből kiderül például az, hogy nem lesz fontos számára, hogy az ő tulajdona legyen az autó, sokkal többre értékeli majd a szolgáltatást, amit kap, például egy benzinkúton.

Puzsér, Schiffer, Vona a Black Mirror első epizódjáról

#842321 TrendMan Előzmény: #842319

Viszont a beszélgetés a 40 perctől jobban alakul.

Ami a társadalom vs. tömeg dimenzióról elhangzik az telitalálat.

A különbség hasonló, mint a tudás és az információ között.

Vita a szocializmusról

#841509 TrendMan Előzmény: #841506

Egyébként pedíg én is a szoc dem irányt támogatom a szocialista forradalom újbóli felkarolása helyett, de ettől még annak sincs e kietlen hazában megfelelő elfogadottsága.

Amit az akadozó vitapartner érzekel, az természetesen a vadkapitalizmus túlbúrjánzása, amely minden esetben kivált egy szociáls ellen-trendet.

Most az Internet a globalizáció, a media túlzott hatalma, a felpörgött életstílus miatt talán még sokkal nehezebb fellépni előbbi ellen az utóbbi képviseletében.

De ebben az utóbbi gondolatban akár tévedhetek is.