Nyuszit inkább ne kérdezd, jön a liberális hülyeségekkel, hogy elméletben hogyan kellene, hogy működjön.
Az elmúlt 15 évben annyi változott, hogy a közösségi média miatt a nőknek még inkább elszállt az agyuk (már bocsánat és természetesen rengeteg kivétel van, akiktől elnézést kérek) mert tele nyomják az egojukat like-okkal, meg ha felregisztrálnak egy társkeresőre, akkor ott mindjárt napi 150 levelet kapnak- ami elhiteti velük, hogy igenis ők a hercegnők, akiknek majd létezik az ideális herceg. Ráadásul a reklámok is egyre erősebben hatnak rájuk, egyre inkább a virtualitásban él mindenki, egyre kevesebb az élő természetes normális visszacsatolás.
Vidéken még sokkal normálisabb a csajok mentalitása, mint Pesten, Erdélyben vagy Kárpátalján még normálisabb.
Volt olyan, hogy kamu női profilt létrehoztam társkeresőn, hogy megnézzem , hogy mi van, mert egy csomó haverom állította, hogy már annak is örülnek, ha netes társkeresőn legalább egy lerázó levelet kapnak a nőktől (pedig értelmes , normális, egész jó -átlag feletti anyagiakkal , átlag külsővel/magassággal rendelkező emberek)...
És tényleg, felregisztráltam nőként, képet sem tettem fel, nem is írtam semmit szinte magamról és már elkezdtek pittyegni az üzenetek a pasiktól.
Aztán nem váltó lettem és feltettem Freddie Ljungberg (Calvin Klein model és Arsenal focista) egy kevésbé ismert régebbi képét, hogy hángy levelet kapok.
Egyet sem kaptam, bár hetente kb heti kettő jelölést kapok, hogy kedvencnek jelöltek átlag környéki (mondjuk 4,5-6,5 közötti) csajoktól. De ezeknek a csajoknak kb a 90%-a bejelöl kedvencnek és 2 nap után már nincs rajta a társkeresőn...!!