-- gondolatkísérlet --
banyaiz Előzmény: #809567Mondjuk Havas és VV nem tudom kicsodának a sztorija. Ha ez úgy zajlik semmiféle egyéb kötődés nincs a két fél között és Havas a maga stílusában megkérdezi hajlandó lenne e és pont akkor ez nagyjából a semmi kategória.
Viszont ha a titkárnője és azt mondja neki, hogy tudnám segíteni a karrieredet mert befolyásos fiú vagyok a médiában de cserébe ezt+azt szeretném munkán túl. Csaj nem fogadja el és azért elveszti az állását az már egészen más sztori.
Függetlenül attól, hogy ebből az egészből mi az igazság a konkrét esetben. Függetlenül attól is, hogy valóban létező jelenség lehet az is, hogy ilyen hatalommal rendelkező embereknél alapjáraton próbálkoznak , hogy szexért majd előrejut. Mindenféle ajánlat nélkül is gondolom.
Vagy egyetemi tanár vizsgázó diáklányok mint klasszikus szerintem szinte minden egyetemen keringenek ilyen sztorik. Ott is van egy hatalmi pozíció ami akkor akár komolynak is tűnhet, hogy sikeres e az a vizsga. Bármilyen kis részterületén az életnek megvan ez a hatalmi pozíció amivel vissza is lehet élni, és hát a hatalom természete az olyan, hogy csábít a visszaélésre.