Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

a csendes, udvarias kis Ramadan

#797028 tozsdenyul Előzmény: #797027

koncentrációs táborban is kapnak az emberek ételt, italt, lakhelyet, igaz, nem a legjobb

Ha szerbia felé mennek, akkor lemondanak a menekültstátuszról, ergo haza lesz toloncolva. Tudod, ahonnan menekül, mert pl élete veszélyben van, meg akarták esetleg ölni stb. Nem, valóban nem a krematóriumba vezet.

Egyébként igazad van, mert hát mégis ki a fontosabb, a saját állampolgár, vagy a zsidó/rézbörü/ferdeszemü/politikai elítélt/lázadó/ellenzéki/terrorista?

"Mellesleg a migánsok között is sok a terrorista." ez is érthetö, ezért jobb mindet bezárni, tárgyalás/ítélet nélkül.

#797027 MGHUN Előzmény: #797003

A tranzitzónában kapnak ételt, italt, lakhelyet. Igaz nem a legjobb, de egy olyan országtól, ahol még az állampolgárok is nehezen élnek, a migránsok mit vártak? Mellesleg az országon kívülre szabad az út. És az országon kívüli helyek, visszafele irányba nem a krematóriumba vezetnek... Itt megint az van, ki a fontosabb? A saját állampolgár, vagy a migráns? Mellesleg, mint mindíg hangoztatom, a férfiak visszamehetnének az ISIS ellen. A peshmerga-nak van egy női alakulata.... a nők többre képesek, mint a hímsoviniszta, savöntögető muszlim férfiak??

Lehet, hogy nagynak tűnik a pofám, de, ha egyszer ide jut az ISIS, akkor én nem megyek sehova. Minden segítség számt egy ilyen terrorszervezet ellen egy ilyen háborúban.

Mellesleg a migánsok között is sok a terrorista. Nem tudom egyszerűen a fejembe préselni, hogy miért ilyen naívak ott nyugat felé... Egy muszlim terroristára mindíg kitalálnak valamit....

Rossz neveltetés, mentális betegség, életkörülmények, stb,stb...

Csak a hazudozás folyton.

#797008 prospero Előzmény: #797003

minden stimmel kivéve, a leglényegesebb pont: hogy elzárva lennének. szabad akaratukból lépnek be, vagy hagyják el azt - Szerbia felé

#797003 tozsdenyul Előzmény: #796997

1. Ez egy szük értelmezés (náci vagy szovjet, esetleg latin -amerikai) . Van böven példa még, ami nem ily drasztikus (kubai, amerikai, spanyol, brit).

A neve csak arra utal, hogy embereket egy helyen tartanak, elzárva (mozgásukban korlátozva)

Továbbá valamilyen közös jellemzö alapján (etnikai, politikai stb),

és valós tárgyalás, ítélet nélkül.

Szerintem ez a 3 jellemzö már kielégíti a definíciót (no meg a szótár szerint is), ez a 3 jellemzö pedig a magyar állam által ki lett pipálva.

#797000 prospero Előzmény: #796966

A konkrét kérdésre melyik válaszod is illik az előzményekből? Lapozd ki aztán linkeld...ha már megválaszoltad azt a kérdést a múltban, amit fel sem tettem még... :-)! erre is csak te lehetsz képes...

#796997 MGHUN Előzmény: #796910

1. a koncentrációs táborokból az emberek 90%-a csak halva távozik, munkára fogják őket, rabszolgaként dolgoztatják őket, semmibe veszik méltóságuk, jogaik kevesebben vannak, mint egy kutyának, és bárhol, bármikor, bármiért agyonlőheti őket egy őr büntetlenül. Ezek csak az alapok. A migránsok ezek közül melyiknek vannak itt kitéve?

2. Hát ja, reméljük ez változik majd...

3.Köszönöm

#796966 tozsdenyul Előzmény: #796953

a felvetésed elözményeiben is meg lett válaszolva. Ezenkívül konkrétan neked is meg lett válaszolva, nem is egyszer. Másoknak is meg lett válaszolva, nem is egyszer. De tovább erölködsz, kis habony-vetemény, nyomjad, csak keményen. Ha már belekóstóltál a szardobálásba, fogj neki két kézzel.

#796953 prospero Előzmény: #796909

azt hiszem mindent elmond mindenkinek, hogy a kérdésre nem válaszoltál...

#796910 tozsdenyul Előzmény: #796899

1. Miböl gondolod, hogy tévedek?

2. "Sajnos az ország szétlopása valóban megtorlás nélkül marad, de "

de nincs de.

3. Nem kell minden keresztet magunkra venni, mindenkinek elég a sajátja.

#796900 MGHUN Előzmény: #796866

a gyerekek ellen elkövetett erőszakos bűncselekményeket én azonnal súlyosbítanám ítélethozatal terén. Sokkal jobban, mint a "gyűlölet bűncselekményt". Nem vagyok egy nagy kivégzés párti, de egy nagykorú személyre szándékosan elkövetett gyermekgyilkosság bizonyul, akkor azt halállal büntetném, mert aki a saját népe fiatalságát pusztítja, az minden szinten hazaáruló, és még ennek fejében egy féreg gyáva szar is, hogy csak a kisebbel mer kezdeni. Erre az esetre, de csak erre adnék halált.

#796899 MGHUN Előzmény: #796818

Már megbocsáss, de nem értem, miről beszélsz.

1. A migránsokat ki a f@sz zárja és miféle koncentrációs táborokba? Mert, ha a tranzit zónákra gondolsz, akkor eléggé tévedsz.

2. Honnan veszed, hogy a keresztény erőszak büntetlen? Sajnos az ország szétlopása valóban megtorlás nélkül marad, de egy magyar ember által elkövetett gyilkosság mikor marad büntetlen? Főleg, ha egy magyar egy cigányt öl, ami ráadásul legútóbb a romagyilkosságok esetében valósult meg, és azért is a maximális büntetést kapták. Persze azt már fölösleges mondanom, hogy az ellenkező esetben a tettes milyen mértékű "büntetést" kap.

3. Kérlek fejtsd ki, mi az a "népnemzeti keresztény". Sajnos ebben az esetben tudatlannak bizonyultam, viszont félek, hogy ez a jelző rám is igaz, bár az önjellemzésem alapján döntsed el magad:

Keresztény vallásúnak tartom magam valamilyen szinten, ám inkább a honfoglaláskori magyar valás és a táltos világ vonzz jobban, viszont a kettő vallás között igazából csak a személyek nevei térnek el (pl. pap-táltos, Krisztus-"Égi táltos" stb...). Kiskoromban erőltetve elrángattak templomba, ez volt vasárnap reggel 9-10-ig a legfontosabb dolog, így nem volt nehéz 10 év alatt teljesen megutálni, így nem járok (persze nem nacionalista családba szülttem). Elítélem azt az erőszakot is amit magyar ember követ el, viszont ha egy cigány követi el ugyan azt, sajnos ezt is tapasztalatból tudom, hogy megússza, így egyes véleményeim alapján kettős mércéjűnek tűnhetek. Végül, a véleményem szerint minden egyes rassznak megvan a saját élettere. A természetben is sok példa van arra, hogy különböző fajok együttélése nem mindíg vezet jó dolgokhoz... főleg, ha az egyik faj átadja az életterét egy eszme nevében. Kisebbségek persze lehetnek, de a kisebbség maradjon is kisebbség (az ország minimum 70%-a legyen "őshonos")

Ha te ezen rövid önjellemzés alapján "gerinctelen, népnemzeti keresztény hazaárulónak" tartasz, akkor kérlek tudasd velem. (A gerinctelenségemről még annyit, hogy már rég feladhattam volna a "mindennapi küzdelmemeimet", mivel kurva könnyű lenne fejet hajtani azoknak, akik amúgy évek óta pokollá teszik az életem. Lehetne minden nap más nőm, lehetnék egy unintelligens, narkós bár felhőtlenül boldog suttyó, de nem fogok a bűnös életbe az "ősmigránsok" közé beállni, mert azzal a romlottságot és a társadalmi leépülést támogatnám. szóval, ha gerinctelennek tartasz ezen eléggé magánjellegű információk alapján is, kérlek tudasd velem.)

Megtisztelő válaszod előre is köszönöm!

#796866 prospero Előzmény: #796615

akkor döntsd már el, a hazai erőszak elítélésének van-e köze a migránserőszak elítéléséhez, ha már idézlek "ehhez képest".

Ha szerinted van összefüggés, akkor relativizálsz - akárhányszor leírhatod, hogy de nem. Pedig de. Amit csinálsz és amit mondasz nem fedi egymást. Finom és nőies vagyok? Írhatnám, hogy egy hazug szar vagy.

Ha meg nincs összefüggés, akkor minek citálod ide? Ráadásul "ehhez képest" felszólalással... :-)!

Állításoddal szemben a tények.

A családon belüli erőszak /bármilyen erőszak megítélése súlyosbodott.

A bíróság a vak komondoros esetért első fokon 420 ezer forint pénzbüntit szabott ki. Az ügyészség (állam) súlyosbításért, a védelem az elsőfokú ítélet helybenhagyásáért küzdött. Másodfokon 2 év szabadságvesztésre súlyosbították az ítéletet, felfüggesztve. Érdemes elolvasni az ügyészi indoklást, hogy miért kéri az ítélet súlyosbítását.

A gyerekek ellen elkövetett erőszak pedig soha nem évül el 2014-től. Ami szerintem példátlan a világon de legalábbis biztosan nem olyan sok ország van, ahol ez így van.

#796818 tozsdenyul Előzmény: #796812

a ballibisekröl nem nyilatkoztam, csak saját személyemet illetöen

Elöször itt abbahagytam a hozzászólást, legyen rövid és velös. De.

Én már nagyon fiatalon is rendkívül rendpárti voltam, nem a korral lettem e tekintetben "konzervatív"

Soha nem mentegettem senkit, sajnos jól fejlett igazságérzetem volt mindig is.

A rendpártiság (jog uralma) persze csak akkor müködik, ha nincsenek kivételek

Én pl elítélném az eröszakos cselekmények elkövetöit is, ahogy az ország szétlopóit is

A "népnemzeti keresztények" elmehetnek a p-be, miközben a migriket koncentrációs táborba zárják ártatlanul is, szabadon mehet a komondoron átesés meg a szabadrablás

Ennyit a mentegetésröl...

Érdekes cikk: még a kutyáknak, farkasoknak is van igazságérzetük:

http://index.hu/tudomany/2017/06/09/a_kutyaknak_es...

Mit csinálnak, ha rájönnek, nincs igazság a rendszerben? Befejezik az együttmüködést.

(Azt hiszem meg is fejtettük, miért érzi magát világelsöen szarul a magyar társadalom.)

Ök gerincesek, nem úgy, mint a népnemzeti keresztény hazaárulók.

Amíg büntetlen a keresztényi családi eröszak, amíg büntetlen a haza soha nem látott szintü szétlopása, amíg büntetlenül lehet alapvetö emberi jogokat semmibe venni, amíg büntetlen lehet a társadalom elesettjeit az árokba lökni...

Addig mentegetésröl beszélni üresen csengö, semmitérö, hiteltelenül egymás mellé pakolt betühalmaz.

#796812 MGHUN Előzmény: #796615

Pedig én személyesen is tudom, hogy minnél több kisebbségek által elkövetett akár rasszista indíttatású erőszakos tett vagy akár gyilkosság kerül szóba, a ballibisek egyre jobban mentegetni kezdik az elkövetőket (és mielőtt még te is le "Habony-bérenceznél NEM RÁD GONDOLOK). A végére egy ilyen vitának mindíg olyanokat hallok, hogy " ha nem tudsz ezekről semmit, akkor ne beszélj róla" meg pl.: "kettős mércéd van" és az elengedhetetlen sláger, a "habony bérenc!". Szóval hiszed vagy sem én tapasztalatból tudom, hogy a ballibisek nagy része mentegeti a kisebbségeket a tetteik felelőssége elől. Pl.: régi eset, de ott van K. Norbert esete, akit 16 évesen, 1993-ban egy csapat cigány az utcán karóval agyonvert, majd csak az egyik elkövető kapott 3,5 évet. Ha ez nem mentegetés, akkor mi?. Viszont mikor valaki csak felpofoz egy cigányt (ez is megtörtént eset), rekord gyorsaságú ítélethozatallal 2,5 évet kap. És hogy, ha ezt bárki rosszallani meri, akkor már gyűlölet beszéd vádjával jelentik és tiltják a gecibe...

"A szóban forgó három fé…

#796811 MGHUN

"A szóban forgó három férfit őrizetbe vették, és egyikük hátizsákját a gépen kívül, egy biztonságos helyen felrobbantották"

Azaz az egyikük hátizsákjában valóban pokolgép volt?

#796615 tozsdenyul Előzmény: #796609

hányszor írtam le, hogy nem mentegetem a terroristákat korábban? 15-ször és te pont nem találkoztál egyszer sem vele, bár legtöbbször te vitáztál ilyen megközelítésböl. Hányszor írtam le eddig ebben a vitánkban? 3-szor? 5-ször? Ja nem, 8-szor, igaz konkrétan szó és betü szerint pont így csak 2-szer. A többihez kell absztrakciós képesség, hogy valami nem stimmel az értelmezéseddel. Valószínüleg nehéz volt beazonosítanod, mire gondolt a szándékosan provokált célszemély.

Ne nézz már hülyének is pinokkió. Amikor le is írod, hogy "ez volt a cél"

És a történeti hüség kedvéért: nem a migránseröszakot relativizáltam, hanem azt mondtam, hogy ehhez képest TI veszitek semmibe a családon belüli és egyéb eröszakot képmutató álkeresztény módon, átesve a komondoron. És akkor idehazudod megint ezt a kiforgatott hülyeségedet. És igen, mindennek van elözménye. Az elözmény megtárgyalása mióta mentegetés? Milyen elmebeteg diskurzus az, ahol bármit ír valaki, ami a habonyi gyülöletforrás tiszta keresztényi vizétöl eltér, az eröszak mentegetése? Az egy dolog, hogy olyan agymosott hülye lettél, hogy már mindenröl az jut eszedbe, hogy a ballibsik mentegetik az eröszakot, és már másra se tudsz gondolni (a komondoron átesö nökre sem), de a személyemet érintö visszatérö és folytatólagos szándékos hazugságaidra nincs és nem lesz más válasz, minthogy hitvány szar vagy.

#796609 prospero Előzmény: #796603

akkor már csak az a kérdésem, hogyha mindent félreértettem, hogy miért mentegeted a terroristákat azzal, hogy relativizálod a tettüket? Egyszer a migránserőszak vs magyar erőszaktevők példáját hozva, másszor azt felhozva hogy mindennek van előzménye : nehéz gyerekkor illetve megölték a terrorista barátját aki ezért bosszút esküdött.

Mit szerettél volna ezzel üzenni? Szerinted nem azt, hogy ez rendben, jogosan tette. Természetesen mi hiszünk neked. Akkor mit? Akkor miért kell folyamatosan relativizálnod? Mi a célod ezzel? Szeressük egymást gyerekek és akkor nem fognak robbantgatni az iszlám szélsőségesek? :-)!

Tanulj meg kommunikálni, nem vagyok gondolatolvasó.

ja és nem hazudtam. Tényleg így történt. Persze migránserőszak kapcsán is számtalanszor elmondtad, hogy pusztán a véletlen műve az egybeesés és nem mentegetni akarod őket. De a relativizálással ezt teszed és ez tény, nem hazugság.