Regisztráció Elfelejtett jelszó

a csendes, udvarias kis Ramadan

MGHUN Előzmény: #796818

Már megbocsáss, de nem értem, miről beszélsz.

1. A migránsokat ki a f@sz zárja és miféle koncentrációs táborokba? Mert, ha a tranzit zónákra gondolsz, akkor eléggé tévedsz.

2. Honnan veszed, hogy a keresztény erőszak büntetlen? Sajnos az ország szétlopása valóban megtorlás nélkül marad, de egy magyar ember által elkövetett gyilkosság mikor marad büntetlen? Főleg, ha egy magyar egy cigányt öl, ami ráadásul legútóbb a romagyilkosságok esetében valósult meg, és azért is a maximális büntetést kapták. Persze azt már fölösleges mondanom, hogy az ellenkező esetben a tettes milyen mértékű "büntetést" kap.

3. Kérlek fejtsd ki, mi az a "népnemzeti keresztény". Sajnos ebben az esetben tudatlannak bizonyultam, viszont félek, hogy ez a jelző rám is igaz, bár az önjellemzésem alapján döntsed el magad:

Keresztény vallásúnak tartom magam valamilyen szinten, ám inkább a honfoglaláskori magyar valás és a táltos világ vonzz jobban, viszont a kettő vallás között igazából csak a személyek nevei térnek el (pl. pap-táltos, Krisztus-"Égi táltos" stb...). Kiskoromban erőltetve elrángattak templomba, ez volt vasárnap reggel 9-10-ig a legfontosabb dolog, így nem volt nehéz 10 év alatt teljesen megutálni, így nem járok (persze nem nacionalista családba szülttem). Elítélem azt az erőszakot is amit magyar ember követ el, viszont ha egy cigány követi el ugyan azt, sajnos ezt is tapasztalatból tudom, hogy megússza, így egyes véleményeim alapján kettős mércéjűnek tűnhetek. Végül, a véleményem szerint minden egyes rassznak megvan a saját élettere. A természetben is sok példa van arra, hogy különböző fajok együttélése nem mindíg vezet jó dolgokhoz... főleg, ha az egyik faj átadja az életterét egy eszme nevében. Kisebbségek persze lehetnek, de a kisebbség maradjon is kisebbség (az ország minimum 70%-a legyen "őshonos")

Ha te ezen rövid önjellemzés alapján "gerinctelen, népnemzeti keresztény hazaárulónak" tartasz, akkor kérlek tudasd velem. (A gerinctelenségemről még annyit, hogy már rég feladhattam volna a "mindennapi küzdelmemeimet", mivel kurva könnyű lenne fejet hajtani azoknak, akik amúgy évek óta pokollá teszik az életem. Lehetne minden nap más nőm, lehetnék egy unintelligens, narkós bár felhőtlenül boldog suttyó, de nem fogok a bűnös életbe az "ősmigránsok" közé beállni, mert azzal a romlottságot és a társadalmi leépülést támogatnám. szóval, ha gerinctelennek tartasz ezen eléggé magánjellegű információk alapján is, kérlek tudasd velem.)

Megtisztelő válaszod előre is köszönöm!