a csendes, udvarias kis Ramadan
prospero Előzmény: #796396Figyu. kataktergyilkolászás by prospero:
"Nem feltételeztem rólad, hogy mások halála üdvös lenne számodra"
Éppen ellenkezőleg: te feltételezted rólam, azaz karaktergyilkolászol, hogy ilyesmi lett volna a szándékom áklítani rólad. Ráadásul azután nevezel köcsögnek és hazudozónak, hogy leírtam mit nem feltételeztem rólad.
Karaktergyilkolászásban illetve kísérletében kismiska vagyok hozzád képest nyuszi, unblock a habony média is elbújhat melletted, ha már nálad ez hivatkozási alap - járhatnék külön tanórákat venni tőled, ha ez lenne a célom.
ellenben egyszer valóban írtam, hogy a "menj vissza anyádba" kijelentésed, fizikai megsemmisülésre való felhívást jelent, ha úgy tetszik a halálomat kívántad, mégha nem is gondoltál bele ennek a szófordulatnak a jelentésébe a dühtől. Ha fizikálisan nem is így gondoltad, a virtuális térben mindenképpen üdvösnek tartanád a "halálomat". Csak legutóbbi kirohanásodat alapul véve.
Ami a szóban forgó reakciót illeti.
Mindenki emlékszik, hogy a migránserőszak kapcsán jellemző ballibsi narrativa volt a migránsok által elkövetett erőszak mentegetésére, relativizálására, hogy dehát miért nem háborodunk fel a családon belüli erőszak illetve a magyar erőszakoskodók témáján.(de felháborodunk) Ezzel egyidőben vajon ki kezdett el turnézni ezzel itt, nyomva ezt a ballibsi propagandát. Hát te. Persze akkor is ki lett mondva általad, hogy nem mentegetni akarod őket. Pedig de.
A mostani manchesteri terrortámadás kapcsán pedig a nehéz gyerekkor illetve a mindennek van előzménye lett "mentségként" felhozva általad. Erre írtam: ezek szerint jogosan tette azt amit tett a robbantó. Mindenki tudja rólad, hogy visszakozni nem szeretsz - sérti az egódat- ergo legjobb védekezés a támadás alapon elkezdtél vagdalkozni, mindenféle "karakterépítő" jelzőkkel...és amikor mégis annak kimondására kényszerültél, hogy nem jogos, akkor hazug köcsög lettem...
az anyázásod akkor volt, amikor hülyeséget írtál a román eüről, hogy az milyen fasza...és erre statisztikailag rámutattam, hogy nem lehet.
Te nem tudsz vitázni, mert nem tudsz vitában gentleman módra veszíteni...vicces, hogy ezek után te kéred számon az önreflexiót rajtam, ilyen kirohanás után. :-)!
szóval visszatérve a karaktergyilkolászás témájához amiben profibb vagy itt mindenkinél: te hatásosan törekszel erre, szemben velem aki nem törekszem rá, mivel én nem személyeskedem senkivel - szemben veled és nem is vagyok olyan hatással befolyásolható emberekre, mint te akinek nyomán egyes általad befolyásolható személyek propagandistának hívnak (walex, phiona).: Nehezebb is úgy vitatkozni valakivel, ha nem próbálsz meg már az elején egy mélyütést bevinni azzal, hogy propagandistának hívod. :-)! Már eleve hitelteleníteni próbálni ezzel. :-)!