Mit állítottál, mi a véleményem?:
"hát persze hogy joga volt felrobbantani olyanokat akiknek semmi köze nem volt az esethez..."
Mit állítasz most éppen?
" jellemző ballibsi narrativa volt a migránsok által elkövetett erőszak mentegetésére.
Ezzel egyidőben vajon ki kezdett el turnézni ezzel itt, nyomva ezt a ballibsi propagandát. Hát te. "
"A mostani manchesteri terrortámadás kapcsán pedig a nehéz gyerekkor illetve a mindennek van előzménye lett "mentségként" felhozva általad."
Tehát, folyamatosan hazudsz tovább. Hiába mondtam tucatszor, hogy hazugság.
Hiába nem tudsz semmi hasonlót sem idézni tölem.
Hiába mondtam el elöször szépen, hogy hol tévedsz.
Pontosan tudod, hogy hazugság, de nyomod folyamatosan, újra meg újra. Igen, ezért nevezlek köcsög hazudozónak. Ami fentiek szerint is teljesen tényszerü állítás. Ez mitöl karaktergyilkosság? Tényleg egy hazug szar vagy. És csak akkor jelzem, ha hazudsz. Nem én tehetek róla, hogy naponta megtörténik.
Folyamatosan hazudsz arról, hogy mi a véleményem, és igyekszel valami hazug képet festeni, hogy én mit gondolok.
Ezt ismétlödöen teszed. Sulykolod, vissza vissza térsz rá. Cáfolatok ellenére.
Egy csomó energiát belefektetve, akár a topikot is szétoffolva. És azt is tudjuk, hogy "ez volt a cél (by prospero) ".
Nem véletlenül teszed, nem hibáztál, nincs mit megbánni. Ezt pont így akartad.
Én ezt minösítem karaktergyilkosságnak. Azt hiszitek, ezt már bárhol megtehetitek.
Jól hiszitek, láthatóan bárhol meg is tehetitek.
Nem véletlen, hogy lelkesen támogatod a rezsimet 100%-ig, közéjük illesz. 100%-ig.
A keresztény nemzeti ripostos tv2-ös maffiába.
Mekkora egy hitvány sehonnai szar vagy.