a csendes, udvarias kis Ramadan
tozsdenyul Előzmény: #796609hányszor írtam le, hogy nem mentegetem a terroristákat korábban? 15-ször és te pont nem találkoztál egyszer sem vele, bár legtöbbször te vitáztál ilyen megközelítésböl. Hányszor írtam le eddig ebben a vitánkban? 3-szor? 5-ször? Ja nem, 8-szor, igaz konkrétan szó és betü szerint pont így csak 2-szer. A többihez kell absztrakciós képesség, hogy valami nem stimmel az értelmezéseddel. Valószínüleg nehéz volt beazonosítanod, mire gondolt a szándékosan provokált célszemély.
Ne nézz már hülyének is pinokkió. Amikor le is írod, hogy "ez volt a cél"
És a történeti hüség kedvéért: nem a migránseröszakot relativizáltam, hanem azt mondtam, hogy ehhez képest TI veszitek semmibe a családon belüli és egyéb eröszakot képmutató álkeresztény módon, átesve a komondoron. És akkor idehazudod megint ezt a kiforgatott hülyeségedet. És igen, mindennek van elözménye. Az elözmény megtárgyalása mióta mentegetés? Milyen elmebeteg diskurzus az, ahol bármit ír valaki, ami a habonyi gyülöletforrás tiszta keresztényi vizétöl eltér, az eröszak mentegetése? Az egy dolog, hogy olyan agymosott hülye lettél, hogy már mindenröl az jut eszedbe, hogy a ballibsik mentegetik az eröszakot, és már másra se tudsz gondolni (a komondoron átesö nökre sem), de a személyemet érintö visszatérö és folytatólagos szándékos hazugságaidra nincs és nem lesz más válasz, minthogy hitvány szar vagy.