a csendes, udvarias kis Ramadan
MGHUN Előzmény: #796615Pedig én személyesen is tudom, hogy minnél több kisebbségek által elkövetett akár rasszista indíttatású erőszakos tett vagy akár gyilkosság kerül szóba, a ballibisek egyre jobban mentegetni kezdik az elkövetőket (és mielőtt még te is le "Habony-bérenceznél NEM RÁD GONDOLOK). A végére egy ilyen vitának mindíg olyanokat hallok, hogy " ha nem tudsz ezekről semmit, akkor ne beszélj róla" meg pl.: "kettős mércéd van" és az elengedhetetlen sláger, a "habony bérenc!". Szóval hiszed vagy sem én tapasztalatból tudom, hogy a ballibisek nagy része mentegeti a kisebbségeket a tetteik felelőssége elől. Pl.: régi eset, de ott van K. Norbert esete, akit 16 évesen, 1993-ban egy csapat cigány az utcán karóval agyonvert, majd csak az egyik elkövető kapott 3,5 évet. Ha ez nem mentegetés, akkor mi?. Viszont mikor valaki csak felpofoz egy cigányt (ez is megtörtént eset), rekord gyorsaságú ítélethozatallal 2,5 évet kap. És hogy, ha ezt bárki rosszallani meri, akkor már gyűlölet beszéd vádjával jelentik és tiltják a gecibe...