nem tudom hol élsz miért vagytok mások.. Mi magyarok ilyenek vagyunk ,)
nem tudom hol élsz miért vagytok mások.. Mi magyarok ilyenek vagyunk ,)
A mi példányaink már konfetti méretű papírfoszlányok formájában a fedeles műanyagtárolóban vannak a többi háztartási hulladék mellett
Bizalmi válság biztos, hogy van és a középső bekezdésedet biztos, hogy valamelyik reklámból vetted, ahol megmondják a kedves nézőnek, hogy mi magyarok milyenek vogymuk.
Én azt érzem másról van szó..állitólag a kormány elvette a médiát..és még is a mocsok jön mindenhonnan..ez hogy?
Értelmes emberek hirtelen lemennek udvari bohócba..ömlik belőlük a butaság.. ez mi? Simán mondanak olyanokat amit a mónika showban láttak..
Szerinted a magyarok ilyenek?ez kell nekik? elég nagy tévedésben vagy.. a magyar embernek van esze.. keményen dolgozik..békességet akar..és viszonylagos jólétet.. nem birja a békétlenkedést..a mónikashów-s réteg nem jár szavazni..
Csak arra tudok gondolni..minél rosszabb annál jobb..bizalmi válság..békétlenkedés fenntartása a cél.. werberi a logika.. ezzel próbálkoznak.. tudják a fidesznek adott a bázisa.. minél nagyobb az elégedetlenség annál többen szavaznak.. és fordulhat az arány..de legalább a 2/3-ot lezúzzák..
Azt gondolom lesz egy komoly provokáció..amire erővel kell lépni.. erre fognak épiteni.
Le akartam szedni róla a keresztvizet, de azt kell mondjam, hogy jól beszélt.
Azért nagyon kiváncsi lennék mennyi ment át a jelentésből egy nyugat-európai számára? És hogy mennyire izzadtak le a tolmácsok? pl. az olyan kijelentésektől, hogy nagy fába vágtuk a fejszénket és remélem, hogy nem szorult bele khmmm ...
De azt kell, hogy mondjam, hogy igaza van.
Ez a dolog valahogy olyan, mint a Halálos iramban 6,7,8 etc. sorozat egyre újabb részei: a népesség egyre nagyobb részét próbálják elérni, ezért egyre mélyebbre mennek a színvonalban.
Kérdés, hogy ez hová vezet?
A médiában ez a trend már évtizedes és régi vita alapját képezi.
A médiának ki kell szolgálnia a nézőt vagy formálnia a véleményt?
:) megtestesited az okosparasztot - már bocs- tudod.. ahhaaa ezek akarnak valamit de rajtam nem fognak ki.. átlátok én a szitáááán.
Mennyivel egyszerűbb lenne ugye az élet, ha csak a demokratát játszó, ügynöklista takargató néhai KISZ-es, MSZMP-s, III/-es bandára lehetne csak szavazni...
http://mfor.hu/cikkek/makro/Mar_a_Parlament_elott_...
Ha az ellenzéknek van esze, akkor technikai koalíciót kötnek kikötve, hogy miután visszaállították a régi szabályokat, bevezetik az arányos választási rendszert, feloszlatják a kormányt és új választást írnak ki.
Egyéb esetben bárki kerül ezek után hatalomra, esélyük sem lesz csinálni semmit, mert már szinte mindenhol a narancskomik emberei ülnek.
Napi vizes vb plusz.
+813 millió Ft, így már 94 214 653 535 Ft-ba kerül a magyar adófizetőknek ez a sz@r.
http://mfor.hu/cikkek/vallalatok/Vizes_vb__813_mil...
Hát én ezt a nemzeti konzultáció ügyet valami olyanfajta kísérletnek fogom fel országos méretű kísérlet ami arról szól, hogy mennyire ostobák is valójában az emberek. Mérjük fel, ne találgassunk.
Egyre bugyutább kérdések és válaszok és hol van az a szint ami már tényleg annyira mély, hogy már besokall tőle a nemzet. :)
Jó úton vagyunk ebbe az irányba mert talán nem küldik vissza 5 millióan csak 500 k abból is talán egy jó része hülyeségnek tartja csak vmi fidesz kötődése van.
Ha pozitívumokat keresném akkor ott tudom megtalálni, hogy van az a szint ami alá már nem tudunk menni. Mélyen van az igaz, de van egy ilyen szint. Tudod mint az Otp-nél mikor 1250 környékén járt mélyen volt de azért volt egy szint szerencsére ami alá nem sikerült küzdenünk magunkat. Na valami ilyesmi ez is szellemileg is van egy ilyen mélyen van de van. :) Ez a pozitívum szerintem, mást nem tudok benne felfedezni, sajnos.
Nem tudom mikor ez a migránsos játék volt CEU helyett behelyettesítve migránsok, vagy civilek vagy micsoda, akkor azt hányan küldték vissza. Sajnos nem jegyeztem meg a számot. Jó a migráns egy csúcsellenség volt, olyan nem terem minden bokorban minden évben, nem egy mezei ellenség mint a ceu vagy Soros, nem biztos azzal kell összehasonlítani majd a visszaküldést . :)
Még egy-két lépcső lefelé és akkor talán érdektelenséget elérjük súlyos küzdelmeket vívva az emberi értelemmel. Várom már ezt , hogy forduljon a trend. Mert nem akármilyen szinteken vagyunk már.
Pont ez a lényege a dolgainak, hogy azért ha magyar közvéleményt felmérjük akkor vszínű senki nem lesz olyan aki maximálisan elégedett az EU-val Csusza. Mindenki tud mondani vmilyen szempontot ami szerint nem tetszik neki az EU működése
EU tagság legyen mint erős vélemény de azzal a kiegészítéssel, hogy azért védjük a magyar érdeket, meg messze a tökéletestől az EU. Szerintem a lakosság 80% legalább ezen a véleményen van alapjáraton.
Na most csak annyi a kérdés, hogy mindenféle bugyuta szélmalomharc , és látszat harc az min segít? Nyilván semmin. Kivéve a politikai népszerűség kérdését. :)
Az egy másik kérdés, hogy amíg Mo-n ezeket a látszat harcokat el lehet adni sok embernek mint komoly dolgot addig hát van rá igény. :)
Azt érzem én, hogy ezeknek a nagy része ilyen tudatos rájátszás erre a fenti helyzetre nem érdemi dolog ami előrevisz . Keltsünk egy műbalhét ahol mi képviseljük azt ami 80%-ban eleve népszerű, és abból 80%-ból elég ha a fele nem fogja agyilag , hogy itt a sündisznó és a gyökérkefe felcserélődött és egy műbalhéval bolondját járatták vele. :)
Hát más szóval olcsó játék hülye gyerekeknek de amíg működik miért változtatna rajta. Annyira nem is olcsó azért mert ilyen kampányokra már amit elköltöttünk. De hát ez a politika itt tartunk.
Bármilyen agyrém ez a Brüsszel ellenes harc, azért ott is tudnak hazudni.
"A működőképes piacok révén az emberek több szolgáltató közül
választhatnak; a verseny alacsonyabb árakat és jobb szolgáltatásokat
eredményez."
Ja, például mobil roaming. Amíg nem rúgták seggbe az összes európai szolgáltatót, addig qrvára eszükbe sem jutott lejjebb menni az árakkal. Mert kartellezés nyilván nincs, azt se tudják, mi az.
A hazai mobilszolgáltatókról meg ne is beszéljünk.
Más szektorokkal ugyanez van. Egyáltalán nem vagyok viktoriánus, de ebben a kérdésben tök igaza van, kordában kell tartani őket.
Még egy békemenet hiányzik a műsorból. :) Megállítják Brüsszelt, és Sorost békés eszközökkel. :) Csodálom , hogy mostanában nem volt.
Ez is a tudatos CEU stratégia része. Keverni egy ilyen műbalhét, ahol abban a pozícióban van ismét , hogy gonosz Brüsszel támadja , de ő megvédi a magyar érdekeket.
Mo-n az EU tagság népszerű, de egy olyan részlettel, hogy azért az érdekeinket védjük EU-ban ne csak sodródjunk. Ez vszínű a lakosság jelentős részének a véleménye EU ügyben. Nyilván közvéleménykutatásokon felmérték 1000x, finom kis állami lóvén Századvég stb.
Na most kell egy ilyen cirkuszt csinálni ahol lehet ezt az álláspontot képviselni, hogy mi ragaszkodunk az EU-hoz de megvédjük az érdekeinket.
Az elviekben általánosságban legnépszerűbb álláspontot lehet képviselni mesterségesen előidézett szélmalomharcokban. Amire az EU ideális terep, legideálisabb terep annyiféle vélemény ütközik, és annyira emberbaráti hely .
Erre játszik rá tudatosan, kuruc szerepkörben de mellette ő a reformer az EU-ban miközben védi a magyar érdeket. Zseniális találmány , annyira kilóg a lóláb minden ilyen ügyben szánalmas egy kicsit de eredményes .
Röhejes bagázs.....államtól kapott pénzen kimentek városnézésre....gondolom azóta már rég a Grand Place-on sétálgatnak, vagy valahol kóstolgatják a belga söröket/csokikat....persze egy se volt a büdöslábúak között, aki beszél volna valamilyen idegennyelvet....a lényeg, hogy a nyelvük orgován vektor valagában van....
http://24.hu/belfold/2017/04/26/alcivileket-roptet...
Nehogy már csak Soros küldje ki az utcára a kis bérenceit! Há hogy van ez? Majd a CÖF is kiküldi a saját kis katonáit, bérenckéit, hogy tüntessenek Brüsszel utcáin. :)
sorosról amit írtál hülyeség sztem- jótékonykodás? :-)! Túlvilági szempontok? Persze nem lehet azt mondani senkire hogy soros ügynök, hiszen nem pénzért vásárolt meggyőződésről van szó, ettől még tény hogy szervezete fel illetve kihasználja azokat a jószándékú embereket akik meggyőződésből neki dolgoznak...miközben soros gazdasági politikai céljait nem ismerik.
holokausztot a nacionalizmus nyakába varrni népszerű narratíva, ami a ballib oldalon mindent igazolt eddig a nemzetállamokkal szemben...soros tevékenységét is...jótékonykodásból csinálja...nyilván...csak mondom van családja, van gyereke, van szervezeti háttere.. van kire mit hagyományoznia...
Uncsi vagy faszagyerek, hazudós és maszatolós is. Amit az IP-kről mondtam talán olvasd el, megint a félelmeid szólaltak meg. Adtam gumicsontot, csócsáld egészséggel :-)
Nem valami ellen hanem valamiért szólok én is, h mi lesz az út még alakul, de ha a magadfajtákat leváltjuk nem lesz nagy kár – keveset ért de a virtuális egója magabiztos, kontraszelekció. Ha a munkád is ilyen hamarosan húzhatsz rolót.
Amit akartam elmondtam, lépek. Te meg ródd csak az „okos” és bőséges soraidat napi 50 teló 50 mél és 10 óra munka mellett :-) Ciao.