Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Brüsszel válaszolt a nemzeti konzultációra

#794050 banyaiz Előzmény: #794049

Pont ez a lényege a dolgainak, hogy azért ha magyar közvéleményt felmérjük akkor vszínű senki nem lesz olyan aki maximálisan elégedett az EU-val Csusza. Mindenki tud mondani vmilyen szempontot ami szerint nem tetszik neki az EU működése

EU tagság legyen mint erős vélemény de azzal a kiegészítéssel, hogy azért védjük a magyar érdeket, meg messze a tökéletestől az EU. Szerintem a lakosság 80% legalább ezen a véleményen van alapjáraton.

Na most csak annyi a kérdés, hogy mindenféle bugyuta szélmalomharc , és látszat harc az min segít? Nyilván semmin. Kivéve a politikai népszerűség kérdését. :)

Az egy másik kérdés, hogy amíg Mo-n ezeket a látszat harcokat el lehet adni sok embernek mint komoly dolgot addig hát van rá igény. :)

Azt érzem én, hogy ezeknek a nagy része ilyen tudatos rájátszás erre a fenti helyzetre nem érdemi dolog ami előrevisz . Keltsünk egy műbalhét ahol mi képviseljük azt ami 80%-ban eleve népszerű, és abból 80%-ból elég ha a fele nem fogja agyilag , hogy itt a sündisznó és a gyökérkefe felcserélődött és egy műbalhéval bolondját járatták vele. :)

Hát más szóval olcsó játék hülye gyerekeknek de amíg működik miért változtatna rajta. Annyira nem is olcsó azért mert ilyen kampányokra már amit elköltöttünk. De hát ez a politika itt tartunk.

Brüsszel válaszolt a nemzeti konzultációra

#794049 Csusza Előzmény: #794044

Bármilyen agyrém ez a Brüsszel ellenes harc, azért ott is tudnak hazudni.

"A működőképes piacok révén az emberek több szolgáltató közül választhatnak; a verseny alacsonyabb árakat és jobb szolgáltatásokat eredményez."
Ja, például mobil roaming. Amíg nem rúgták seggbe az összes európai szolgáltatót, addig qrvára eszükbe sem jutott lejjebb menni az árakkal. Mert kartellezés nyilván nincs, azt se tudják, mi az.
A hazai mobilszolgáltatókról meg ne is beszéljünk.

Más szektorokkal ugyanez van. Egyáltalán nem vagyok viktoriánus, de ebben a kérdésben tök igaza van, kordában kell tartani őket.

​A CÖF Brüsszelbe ment tüntetni :)

#794045 banyaiz Előzmény: #794036

Még egy békemenet hiányzik a műsorból. :) Megállítják Brüsszelt, és Sorost békés eszközökkel. :) Csodálom , hogy mostanában nem volt.

Ez is a tudatos CEU stratégia része. Keverni egy ilyen műbalhét, ahol abban a pozícióban van ismét , hogy gonosz Brüsszel támadja , de ő megvédi a magyar érdekeket.

Mo-n az EU tagság népszerű, de egy olyan részlettel, hogy azért az érdekeinket védjük EU-ban ne csak sodródjunk. Ez vszínű a lakosság jelentős részének a véleménye EU ügyben. Nyilván közvéleménykutatásokon felmérték 1000x, finom kis állami lóvén Századvég stb.

Na most kell egy ilyen cirkuszt csinálni ahol lehet ezt az álláspontot képviselni, hogy mi ragaszkodunk az EU-hoz de megvédjük az érdekeinket.

Az elviekben általánosságban legnépszerűbb álláspontot lehet képviselni mesterségesen előidézett szélmalomharcokban. Amire az EU ideális terep, legideálisabb terep annyiféle vélemény ütközik, és annyira emberbaráti hely .

Erre játszik rá tudatosan, kuruc szerepkörben de mellette ő a reformer az EU-ban miközben védi a magyar érdeket. Zseniális találmány , annyira kilóg a lóláb minden ilyen ügyben szánalmas egy kicsit de eredményes .

​A CÖF Brüsszelbe ment tüntetni :)

#794036 Euroman Előzmény: #794031

Röhejes bagázs.....államtól kapott pénzen kimentek városnézésre....gondolom azóta már rég a Grand Place-on sétálgatnak, vagy valahol kóstolgatják a belga söröket/csokikat....persze egy se volt a büdöslábúak között, aki beszél volna valamilyen idegennyelvet....a lényeg, hogy a nyelvük orgován vektor valagában van....

Válaszok

#794025 prospero Előzmény: #793975

sorosról amit írtál hülyeség sztem- jótékonykodás? :-)! Túlvilági szempontok? Persze nem lehet azt mondani senkire hogy soros ügynök, hiszen nem pénzért vásárolt meggyőződésről van szó, ettől még tény hogy szervezete fel illetve kihasználja azokat a jószándékú embereket akik meggyőződésből neki dolgoznak...miközben soros gazdasági politikai céljait nem ismerik.

holokausztot a nacionalizmus nyakába varrni népszerű narratíva, ami a ballib oldalon mindent igazolt eddig a nemzetállamokkal szemben...soros tevékenységét is...jótékonykodásból csinálja...nyilván...csak mondom van családja, van gyereke, van szervezeti háttere.. van kire mit hagyományoznia...

Válaszok

#794009 phiona Előzmény: #794001

Uncsi vagy faszagyerek, hazudós és maszatolós is. Amit az IP-kről mondtam talán olvasd el, megint a félelmeid szólaltak meg. Adtam gumicsontot, csócsáld egészséggel :-)

Nem valami ellen hanem valamiért szólok én is, h mi lesz az út még alakul, de ha a magadfajtákat leváltjuk nem lesz nagy kár – keveset ért de a virtuális egója magabiztos, kontraszelekció. Ha a munkád is ilyen hamarosan húzhatsz rolót.

Amit akartam elmondtam, lépek. Te meg ródd csak az „okos” és bőséges soraidat napi 50 teló 50 mél és 10 óra munka mellett :-) Ciao.

Válaszok

#794001 Ibiza Előzmény: #793981

:) jó nagy katyvasz van benned.. és néha feljön a zacc.. az így van és kész attitűdöd.. csak te látsz tisztán. punktum..aki másképp lát dolgokat az nem europér hanem agyhalott egy felprogramozott biorobot.. ez elég gyerekes..

:) igen persze..csupa fotosopos fotók.. kicsit féltékenyek vagyunk nem :))

Igen.. a szokásos legendagyártás..önfényezés..profilépítés.. ja kémprogram.. gondolom neked dolgozik a moszad és a kgb :).. létezik ilyen program azt sajtófigyelésre használják..de ip-ket te nem tudsz kiszedni.. ráadásul soxor a szolgáltató vagy a cég központi ip-jét látnád... Gondolom valamelyik pártnak bedolgozol..de ahogy ismerlek mindkét oldalnak.. és építed a legendádat ahogy tanultad..de mit sem ér a sok infó ha te értékeled az adatokat.

Én 5-9 kerig mozgom naponta. 3 helyről(plusz mobilan) 5 gépen nyomom.. kb napi 10 órát dolgozom.általában 4-4-2 felosztással.. közte és utána a család..közös ebéd.. séta.. lazulásnak nézek 5-6 oldalt.. 6 ország 15 cégével van kapcsolatom.. Mo.-on kb 100 cég ügyfél és partner..kb 80 település..kb 1000ember van a telefonomban ezek élő kapcsolatok.. kb napi 50 telefonom van.. kb 50 mail.. a feladatok 2/3át elviszik a kollégák. elég jó rálátásom van a folyamatokra..a gazdaság állapotára...

ha annyira okos vagy akkor miért nem jön át? mindig valami(valaki) ellen megy a mondandód..semmi előremutató...semmi felvázolt rendszer.

Én vezem a fáradságot és megnéztem puzsérokat noolimpiás marcit.. mert érdekel mit akarnak.. hát semmit..csupán valami ellen.. marci a múltkor már ott tartott legyen ingyenes a tömegközlekedés mindenkinek..azt mondta túlságosan normálisak a rendőrök.. semmi atrocitás..pedig ment a provokáció... úgy hallik hamarosan jönnek israelben képzett szakemberek.. akik majd hozzák a kemény provokációt..molotov koktél..acélgolyók..

tudom szereted ha rólad beszélnek de elég belőled..:)

Válaszok

#793981 phiona Előzmény: #793979

??? Honnan küldtek? a pf-n voltam anno de kidobtak mert Kinguci gyúrcóval fenyegetve kitiltatott, írták többen h regeljek vissza aláhúzással v akárhogy a nickemen, de nem, ha kidobtak igazságtalanul: nem. Kinga akkoriban a pf motorja volt, Spade szerelme, elég közönséges és photoshopolt csajszi, keltette a feszkót gerjesztő fotókkal rendesen. Számtalanszor kitiltották, de mindig visszamászott agresszíven a résen, kb 1 személyben megtestesítve amit a zsidókban utálnak. Mszp-s rendezvényekkel dokumentált büszkén. Valamiért bejelölt FB-n és jön h sokat nem változott, leszámítva h öregszik ő is (tudod ez nőknél fontos, mint fasziknál a faszméregetés :-)) lottyad és bandzsa is alapból, szal jó nekem h napfénynél és nem kamuzva még mindig jobb csaj vagyok :-) H kitiltatott nem bánom, nem szerettem otthon lenni ott. Itt szeretek – fene érti a gusztusomat, ugye? :-)

Kb 2 évre utána regeltem ide 1 haláleset miatt amit én láttam jól, többen kételkedtek. Ahol máshol írok azt nem láthatjátok, zárt csoport. És nincsenek dossziéim, akik ismernek poénkodnak ezzel de csak a memóriám jó. 1-1 elemet elmentek mert kutatok netes folyamatokat, de ez tendenciákat néz nem személyeket. Ne parázz, h xy vagy csak a szolgáltatód adhatja ki, és ő is csak a mélcímet és az IP-címet, ügyészségi rendőrségi megkeresésre. Jó hacker is csak ennyit láthat, az IP-ből visszafejteni újabb szolgáltató… szal a net elég védett és a szolgáltatók érdeke is megőrizni ezt. /H az excsajod írt és felfedett az más sztori./

H megtisztellek az őszinteséggel, neked se illene maszatolnod. Milyen linkek, kinek-kinek a tanultakhoz 1 egyetemen? egyedi, és kézi könyvtár. Jegyzetek, kézírás, van még ilyen. Nem tetszik ugye h nem a kormányhíradó Sorosát hoztam? Sejtettem, de próbálj megbirkózni vele, és gondolkodni, ne alapból hárítani, ha megy.

A zene és a német nyelv a hazai poroszos, úm polgári nevelés része volt a 2. vh előtti világban, és a polgári átmentés jele akik továbbvitték. Épp az asszimilált zsidók vitték ezt is tovább, h megfeleljenek, tagozódjanak, mármint azok akik ebben azonosultak – de félek ez túl magas, érted-e? Nemh lenézés, hanem h valszeg kimaradt az az ismeret ami a megértéséhez kell, nem is lehet meg 1 embernek minden.

Nagypéntek, nagyszombat… ne szenteskedjünk már, de ha igen: egybecsengően a megfeszítettség mementói. Vasárnap a feltámadás, senki se támadta és a pészahot se tolta előtérbe. Amúgy a kormányunk sztem az egész vallásosdival is hamis, csak eszköz, semjénzsótit is csak a lé meg az agancsok izgatják. Szégyen az is ahogy a vallást használják. Orbán Gáspárban még lehet meglepi :-) nem most. Most 2018-at akarják és addig visszafognak, de ha utána nyernek: minimum koronázás :-) Tapsikoljál előre is. Bár remélem h végül nem lesz rá okod.

Válaszok

#793980 phiona Előzmény: #793976

Jajj de türelmetlen vagy :-) nem mindenki ér rá a fórumon lógni. Keresztbe mentek a válaszaim, de cuki h Spade-nél beelőzve helyezkedsz… olyan tipikus ovis, h mit mond majd (én), nem mondta még de biztos ezt fogja, és mi akkor most egyek vagyunk, megmondtam nekik h és huhh, bújjunk össze. Mementója a kornak h felnőttként ez telik, tényleg.

Gyurcsótiék azért nem hívták le az eus pénzeket mert faszok és henyék voltak, és azért csatlakoztak ránk nézve kemény feltételekkel mert benyalók voltak – ahogy Antall is, mind az EU-t akarta bármi áron. Viktor is, csak ő az a típusú kutya aki aztán bátran az enni adó, benne bízó gazda kezébe harap. Putyinéba is belemarna amint teheti, erkölcsi gát nincs, másmilyen gát van… amivel sakkban tartják. Gyurci és OV szavatossága is lejárt, posztkomcsi szükségességek de semmi helyük a jövőben.

Nos a „lemaradók” miatt írok mert amúgy hagynám, nekem is kelnem kell reggel. Nem a társadalmi elvárásoknak nem tudnak megfelelni bakker, hanem pl ma 1 fiatal pár 2 diplomával, és azalatt meg főleg nem tud elindulni. Nem jön ki a matek h a fizuból albi v lakástörlesztés, rezsi, megélhetés, gyerek. Ezért húznak el… Lemaradók, aha az öregek akik méltatlanul halnak az eü-ben 1 ledolgozott élet befizetései után. Nem tudtak megfelelni a társadalmi elvárásoknak, na bumm. Ahogy a mezőgazdaságban dolgozók, fákat ültetők és ápolók sem, 160-ért veszem az almát, mit kap a termelő érte, leszedetve, csomagolva? Kb a csődöt, de az okos aki semmit se termel de névleg felveszi a támogatást a dzsuvájára, jobban jár… mert csókos… áhh… Fogalmad sincs semmiről csak azt tudod h a nyolcker az jó, pezseg a dzsumbid. Bejárattad a lekenős modelled és asszed okos vagy ettől: nem, ha új kormány lesz neked is versenyezni kell. Persze ettől fázol és ezért nyomod a promót…

Orbán a gyűlöletkampány atyja, ezt magától már nem vitathatja el. Negatív pólus és abban igazad van h az emberi törekvés pozitív, jobbító.

Válaszok

#793979 Ibiza Előzmény: #793975

Ne kamuzz egyszer te is írtad..egy másik fórumról küldtek.. vajon miért van nálad dossziém..és már nem egyszer fenyegetőztél elmondod ki vagyok.. elég ijesztően hangzott, féltem megtudok magamról valamit.. :) de ugorjunk..

jó..mosaxol..igen.megmagyaráz..nem úgy hanem így..jaja...bla bla...jaaaa igen..aha... sorost nem kutattad de orbánt azt igen.. és amúgy is sorosnál tanult..mint páran a kormányból..igen..nagy cél holokauszt többet ne..vége...lefelejtetted a linked..az ajánlott irodalomhoz..de hát szaladgálsz mint kismacska a levelek után. Háát volt egy-két zsidó haverom..nem ezt mondták volna neked a szabademberes zsidó nevelésről..kötelező volt a komolyzene.. és muszáj volt egy hangszeren játszaniuk.. különórák..német nyelv.. ha nem ment akkor némi fenyítés..tesiből felmentették a gyerekeket..Az is benne van a zsidó nevelésben békétlenkedj zajongj nemzeti ünnepen és Nagypénteken?.. Nagyszombaton?

Ez alátámasztja amit már mondtam.. a tehetséges és várhatóan poziba kerülő embereket gyüjt maga alá soros..akik egyszer majd..és akkor ő is kér valamit..esetleg olyat amit l lehet kereskedni a tőzsdén.. néha bizony kihasználják..így járt..olyan mint amikor a kormány kiírja öregeknek a hűtőcserét aztán az az unokához kerül..

Válaszok

#793977 phiona Előzmény: #793924

Forradalomnál még nem tartunk, demokratikus választás küszöbén vagyunk. H ne változtassunk hanem konzerváljuk a régit: nem hiszem h túl progresszív… történelmileg se. Pláne ha a régi leszerepelt és veszélyes. Persze, megvan a kockázata h az új is lopni fog, de itt azért a fidess erős ellenzék lenne, erős oligarchákkal, erős gazd hatalommal: kb minden az övék. Kitanult kormányzati technikákkal, szal ők lennének épp a legfőbb fék ebben… H vissza 1990-hez úgy értem h friss levegőt és újakat, mert a rendszerváltó pártok a szockó köpönyegéből bújtak elő és nem tudtak túllépni magukon. Közben felnőtt 1 nemzedék, új friss szemlélettel, szabad levegőn és sokan nyugati neveltetéssel. Viktoron mit akarsz foltozni? Összedrótozhatatlan, a szövege is hótt avitt, röhejes fiatalnak, nem szólva arról amit művel. 70 év alattiakhoz nem ér el, kivéve a haszonlesőket persze, de ők se a duma miatt. Migráncs-izé is felfújt lufi, senki se akarja, azt se h nálunk legyenek, manipuláció, ahogy a politika eszköztárából csemegéznek (de nem győzöm hangsúlyozni h Viktor nem tanulta meg jól Macchiavellit, se :-))

És igen, én is látom h sok a térkő, meg azt is h a köztéri szobrok übergáz szarok a Kossuth téren de Debrecenben és másol is, ízlés nincs és lenyúlva erre hány Md EU-támogatás is? Aminek zöme Lawrence, Tiborcz és a többi háztáji zsebében, de demszkizzünk. Ez a múlt, a jelent kellene néznünk, nem visszamutogatni… Liget? azokkal a tervekkel? hagyjuk… Te magad mondtad h 1 kormány se lopott még ennyit… most hirtelen megszépültek, mert jól megy a belváros. Nemtom miből gondolod h az idegenforgalom fog eltartani minket, ez már az olaszoknak se jött be pedig ott több a célpont, történelmi városok, masszív tengerpart és bejáratott modellek is voltak. Kevéske bedolgozóiparunk van a multiknak, 1 db belvárosunk, néhány jó cégünk de azok se biztonságban, kiszámíthatatlan törvénykezésünk, agresszív kis gömböc kormányunk, ellopja ha nem figyelünk a seggünk alól a wc-t is a víz- és gázszerelő, de minden oké, csak csiszolgatni kell. Értem.

Válaszok

#793976 Ibiza Előzmény: #793924

:) majd jön a válasz..azért tolják a pénzt mert többet lophatnak..

Magyaráztam már nekik , a politika a hatalomról szól, a javak eszközök birtoklásáról..a választások arról szólnak..mennyi cseppen vissza a társadalomba..

gyurcsótiék az ingyen eus pénzek 30%-sem hívták le.. azért mert becsületesek? vagy azért nehogy menjenek a fejlesztések?.. a bezzegországból levittek minket a felzárkózók közé..

Persze..aki nem hüje az látja..pezseg a gazdaság.. sajna vannak lemaradók..de ők mindig is voltak és mindig is lesznek.. nem mindenki tud megfelelni a társadalmi elvárásoknak.. bizony tanulni és váltani kell.

werber kezdte a gyűlöletkampányt.. orbánt eddig sikeresen felülemelték ezen.. most úgy néz ki sikeres ez a promó.. megy az erodálás..de nincs alternatíva..hacsak nem ez a cél..megágyazni egy új erőnek..aki nem ilyen.. de sajna nem gondolom, ezeknek nincs annyi eszük..

Válaszok

#793975 phiona Előzmény: #793885

Ez a sztori egyre jobb :-) Milyen megbízóm? mi csúnyákat mondott rólad? Hát jah úgy a fórum zömével hadban szoktál állni, főleg mert személyeskedsz és makizol érvek híján, de biztos vmi olyan titkos megbízóm volt h én se tudok róla :-) Aztán még bocsánatot is kér – egyem a szívét :-)

A depi szót a köznyelvi értelmében használtam, értve ez alatt h rosszkedvű, elkeseredett, szomorú stb. Hogy a fenébe ne küzdenék vele amikor megüt amivel szembesülök. Ha nem csak a rigófüttyöt figyeljük megtalálnak elég aggasztó dolgok, nem sorolom, írtam róluk eleget. Lehet azt mondani h nem édekel amíg perszonálisan nem érint, de tipikus h a „nem érintettek” akkor eszmélnek h mégis és hohó tenni kellett volna, amikor már késő. Meg alapvetően alkati kérdés, empátia és szolidaritás kérdése asszem.

Közvetítő úgy vagyok h rengeteg emberrel élőszóban beszélek – ez manapság ritka. Sorsokkal szembesülök, problémákkal és örömökkel is. Az örömök magánéletiek és nem tartoznak ide… a problémák meg részben közéletiek és ide tartoznak. Itt a fórumon aki ír és kitart x éve az elég virulens és persze h harcosan védi az igazát – azért írja be, mert szte úgy van. Aztán lehet h hülyeség, én is többször változtattam v árnyaltam mert hatott rám amit mások írtak, egyetértettem ellenérvekkel v legalábbis finomításra késztetett. Itt ezen a fórumon is volt ilyen, és ugye az lenne a lényege az egésznek h fejlesszük egymást.

Soros: nyilván nem a szentlélek, de nem kutattam, repjegyemet se fizette :-) h tőzsdespekuláns: nincs egyedül ezzel, és azzal sem h a vagyona begyűjtésében nem jótékonykodott. Nyilván erősen befigyel nála a holokauszt h többet ilyet ne. CEU-sokat ismerek, absz szimpatikus számomra a közelítésmódja, mi érdekel, tessék itt van hozzá az irodalom, könyvtár, konzulens tanár, birkózz meg az anyaggal és hozd ki magadból a legtöbbet. Nem tapasztaltam agymosást max azt (ha az) h legyél szabad és te válaszd meg az utad. Ez amúgy az ún „zsidó nevelés” lényege és ereje is szemben a poroszossal (ami már kimúlt de ehhez tért vissza kormányunk), h önbizalommal bíró teremtő embereket neveljünk ne szorgos alattvalókat. Csak diktatúrának kell a zombi, teremtő államnak gondolkodó szuverén kell. Kovács Zoltán kormányszóvivő a CEU-n végzett, és Soros-ember lett? Ugye nem.

Van olyan h akinek sok pénze lett megszólal benne az ember, h vmit visszaadni ebből, társadalmi felelősség stb mert nem minden a pénz, az ember ember… rengeteg a példa, Bill Gatestől kezdve Zuckenberg amcsi sztárok stb. Soros már öreg, halál előtt az ember nem annyira galádkodik, a túlvilági szempontok elég erősen befigyelnek és már szellemileg sincs a topon. Az h a Soros-helyek drón hadsereg képzők lennének, felejthető, ugye Viktor is nála tanult… Sokkal inkább arról van szó sztem h az értelmiségi kontrollt, a szabadon gondolkodókat akarja megfojtani a fidess, az öreget bűnbaknak kikiáltva és a zsidóellenességet meglovagolva.

Válaszok

#793924 Spade Előzmény: #793862

rakjuk újra az alapokról, ez történelmileg soha nem jött be mehikóban kb 10 évente kitört a forradalom amikor a nép elűzte a korruptakat , de persze az elűzők talán még korruptabbak lettek...de ott van lenin is jól újra rakta aztán sztálin meg megint...és persze rákosi is újra rakta....és persze már az angol forradalom (cromwell) se és a francia forradalom se jött be és a párizsi kommün se...

Mindig jobb csiszolgatni valamit, mint az alapokról újra rakni ez az angol demokrácia történet lényege...

A boltokban hatalmas a forgalom több méteres sor áll mindig és nem zsömit vesznek :) ráadásul kb 80% nyugatról jön van pénzük is. Csüt pénteken 8 körül a kocsmákban már reménytelen üres asztalt találni és még csak április van... És ez nem csak magától gurul rengeteg a városszépítés a felújítás, messze már a demszky idő amikor csak a 4-es metró készült csigatempóban a korrupció miatt viszafizetendő eu támogatásból, de közben meg majd beszart úgy erölködte ki az alig eredményt. És hatalmas beruházások is vannak, a város liget gyönyörű lesz az állatkerttel fürdővel együtt igazi túrista mágnes és a repteret is bővitik talán 19.re meglesz a metro/vasut belvárosi összeköttetés ami megint nagy lökést adhat az egész idegenforgalomnak, mert eddig úgy vették ezek miatt h Bp egy lepattant fapados légikikötő ahol lehúznak a taxis hiénák. Szal pörög az egész

re

#793923 Spade Előzmény: #793737

azt áruljátok el nekem h a magas ár miatt meghiúsul a Hódm-Szeged tramtrain. Mi a tökömért nem használnak akkumulátor sort a dízel motor helyett és akkor olcsóbb és zöldebb lehetne az egész, ha busznál megy akkor vonatnál is, lehetne akár hazai fejlesztés is