??? Honnan küldtek? a pf-n voltam anno de kidobtak mert Kinguci gyúrcóval fenyegetve kitiltatott, írták többen h regeljek vissza aláhúzással v akárhogy a nickemen, de nem, ha kidobtak igazságtalanul: nem. Kinga akkoriban a pf motorja volt, Spade szerelme, elég közönséges és photoshopolt csajszi, keltette a feszkót gerjesztő fotókkal rendesen. Számtalanszor kitiltották, de mindig visszamászott agresszíven a résen, kb 1 személyben megtestesítve amit a zsidókban utálnak. Mszp-s rendezvényekkel dokumentált büszkén. Valamiért bejelölt FB-n és jön h sokat nem változott, leszámítva h öregszik ő is (tudod ez nőknél fontos, mint fasziknál a faszméregetés :-)) lottyad és bandzsa is alapból, szal jó nekem h napfénynél és nem kamuzva még mindig jobb csaj vagyok :-) H kitiltatott nem bánom, nem szerettem otthon lenni ott. Itt szeretek – fene érti a gusztusomat, ugye? :-)
Kb 2 évre utána regeltem ide 1 haláleset miatt amit én láttam jól, többen kételkedtek. Ahol máshol írok azt nem láthatjátok, zárt csoport. És nincsenek dossziéim, akik ismernek poénkodnak ezzel de csak a memóriám jó. 1-1 elemet elmentek mert kutatok netes folyamatokat, de ez tendenciákat néz nem személyeket. Ne parázz, h xy vagy csak a szolgáltatód adhatja ki, és ő is csak a mélcímet és az IP-címet, ügyészségi rendőrségi megkeresésre. Jó hacker is csak ennyit láthat, az IP-ből visszafejteni újabb szolgáltató… szal a net elég védett és a szolgáltatók érdeke is megőrizni ezt. /H az excsajod írt és felfedett az más sztori./
H megtisztellek az őszinteséggel, neked se illene maszatolnod. Milyen linkek, kinek-kinek a tanultakhoz 1 egyetemen? egyedi, és kézi könyvtár. Jegyzetek, kézírás, van még ilyen. Nem tetszik ugye h nem a kormányhíradó Sorosát hoztam? Sejtettem, de próbálj megbirkózni vele, és gondolkodni, ne alapból hárítani, ha megy.
A zene és a német nyelv a hazai poroszos, úm polgári nevelés része volt a 2. vh előtti világban, és a polgári átmentés jele akik továbbvitték. Épp az asszimilált zsidók vitték ezt is tovább, h megfeleljenek, tagozódjanak, mármint azok akik ebben azonosultak – de félek ez túl magas, érted-e? Nemh lenézés, hanem h valszeg kimaradt az az ismeret ami a megértéséhez kell, nem is lehet meg 1 embernek minden.
Nagypéntek, nagyszombat… ne szenteskedjünk már, de ha igen: egybecsengően a megfeszítettség mementói. Vasárnap a feltámadás, senki se támadta és a pészahot se tolta előtérbe. Amúgy a kormányunk sztem az egész vallásosdival is hamis, csak eszköz, semjénzsótit is csak a lé meg az agancsok izgatják. Szégyen az is ahogy a vallást használják. Orbán Gáspárban még lehet meglepi :-) nem most. Most 2018-at akarják és addig visszafognak, de ha utána nyernek: minimum koronázás :-) Tapsikoljál előre is. Bár remélem h végül nem lesz rá okod.