Válaszok
Ibiza Előzmény: #793981:) jó nagy katyvasz van benned.. és néha feljön a zacc.. az így van és kész attitűdöd.. csak te látsz tisztán. punktum..aki másképp lát dolgokat az nem europér hanem agyhalott egy felprogramozott biorobot.. ez elég gyerekes..
:) igen persze..csupa fotosopos fotók.. kicsit féltékenyek vagyunk nem :))
Igen.. a szokásos legendagyártás..önfényezés..profilépítés.. ja kémprogram.. gondolom neked dolgozik a moszad és a kgb :).. létezik ilyen program azt sajtófigyelésre használják..de ip-ket te nem tudsz kiszedni.. ráadásul soxor a szolgáltató vagy a cég központi ip-jét látnád... Gondolom valamelyik pártnak bedolgozol..de ahogy ismerlek mindkét oldalnak.. és építed a legendádat ahogy tanultad..de mit sem ér a sok infó ha te értékeled az adatokat.
Én 5-9 kerig mozgom naponta. 3 helyről(plusz mobilan) 5 gépen nyomom.. kb napi 10 órát dolgozom.általában 4-4-2 felosztással.. közte és utána a család..közös ebéd.. séta.. lazulásnak nézek 5-6 oldalt.. 6 ország 15 cégével van kapcsolatom.. Mo.-on kb 100 cég ügyfél és partner..kb 80 település..kb 1000ember van a telefonomban ezek élő kapcsolatok.. kb napi 50 telefonom van.. kb 50 mail.. a feladatok 2/3át elviszik a kollégák. elég jó rálátásom van a folyamatokra..a gazdaság állapotára...
ha annyira okos vagy akkor miért nem jön át? mindig valami(valaki) ellen megy a mondandód..semmi előremutató...semmi felvázolt rendszer.
Én vezem a fáradságot és megnéztem puzsérokat noolimpiás marcit.. mert érdekel mit akarnak.. hát semmit..csupán valami ellen.. marci a múltkor már ott tartott legyen ingyenes a tömegközlekedés mindenkinek..azt mondta túlságosan normálisak a rendőrök.. semmi atrocitás..pedig ment a provokáció... úgy hallik hamarosan jönnek israelben képzett szakemberek.. akik majd hozzák a kemény provokációt..molotov koktél..acélgolyók..
tudom szereted ha rólad beszélnek de elég belőled..:)