Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Válaszok

Ibiza Előzmény: #793864

ne légy buta..nem mondtam te írtad a privát üzit..

"..megbizást kapsz ibizára..(utána jön nekem a privát üzenet...bocsiii csúnyákat mondtam rólad egy fórumoóón..már megbántam :)" ez elég egyértelmű nem? egy kis szövegértés.. egyik megbízód írta..privátban..de gondolom annyi nem volt benne nyílvánosan is megtegye.. nem mintha lenne jelentősége.

"Talán azért keverem ide a depiséget, mert én is nehezen küzdök vele…" ezt írtad..

Én soha nem vagyok depis..nálam állandó optimizmus és életigenlés van..ez családi vonás..szülőktől kaptam..de az egész család ilyen.. nálam feladatok vannak nem problémák..ezek az élettel járnak..

Nem különösen érdekel a személyed..de mindenkivel állandóan személyeskedsz, ragaszgatod a kis postitjeidet.. nagyon kilátszanak dolgok.. Ok megigérem nem szeretek beléd. :)

"..én csak „közvetítő” vagyok," médium vagy, szellemekkel suttogó? ..ne ijesztegess :DD vagy csak ez a melód.

Igen..kimondhatod amit látsz.. ez a lényeg..de csak egy vagy a sok közül.. Te azt mondod az a jó amit te mondasz más út nincs punktum.. én meg azt mondom vannak alapok amiket meg kell csinálni.. ami egy tól-igot ad a társadalomnak.. ami lefedi a teljes társadalmi igényt.

a mondandóddal leszel valaki nem kell hozzá a promó..

Örülök ha boldog vagy ,)

Csak 1-2 kérdés:

Mit gondolsz sorosról és a szervezeteiről a világban? ezek önzetlen és jótékony helyek..vagy valóban a majdani elitképző..akik politikai nyomásgyakorlásra használhatóak és egy cél iányába lehet állítani?