Válaszok
phiona Előzmény: #793853Ibiza, légyszi ne hazudj és ne vetítsd ki a vágyaidat, sose írtam privát üzenetet neked. Mint mindig: magadból indulsz ki, a saját problémáidból az egész hsz-ben, én nem szedek semmit, rád jellemző inkább az antidepis jókedv… amiket nekem javasolsz valszeg a pszichiátered tanácsolta neked. Én nem cukiskodok itt és nem wannabe brand-et építek, nem velem kell foglalkozni hanem azzal amit mondok, elgondolkodni, esetleg. Nekem is tavasz van, és képzeld, kertem is van, jó nagy családom is :-) Nagyon hálás és kimondhatom: boldog ember vagyok, elégedett az életemmel, fantasztikus amiket kaptam és még nincs vége… :-) nem anyagi javakban mérhető hanem amiket az élet adni tud. Viszont ezzel jár az a felelősség is h kimondjam amit látok. Az a felelősség h rettentően ijesztő és deprimáló ami a hazámban folyik, h tenni kell ellene. Az írásaim tartalmával foglalkozz és ne a személyemmel, én csak „közvetítő” vagyok, ne szeress belém :-) Az „elemzésed” rólam amúgy elég vicces, megmosolyogtattál, köszi :-) Viszont h „kimenekülünk” a szép privát életünkbe, nem mentség h homokba dugjuk a fejünket. Szted ha vacakság is van és épp az országunkat basszák szét, no problemo mert fütyül a rigó. Oké, de nem erről beszélgetünk itt, és elég szegényes hárítás ez.