Regisztráció Elfelejtett jelszó

Válaszok

phiona Előzmény: #793885

Ez a sztori egyre jobb :-) Milyen megbízóm? mi csúnyákat mondott rólad? Hát jah úgy a fórum zömével hadban szoktál állni, főleg mert személyeskedsz és makizol érvek híján, de biztos vmi olyan titkos megbízóm volt h én se tudok róla :-) Aztán még bocsánatot is kér – egyem a szívét :-)

A depi szót a köznyelvi értelmében használtam, értve ez alatt h rosszkedvű, elkeseredett, szomorú stb. Hogy a fenébe ne küzdenék vele amikor megüt amivel szembesülök. Ha nem csak a rigófüttyöt figyeljük megtalálnak elég aggasztó dolgok, nem sorolom, írtam róluk eleget. Lehet azt mondani h nem édekel amíg perszonálisan nem érint, de tipikus h a „nem érintettek” akkor eszmélnek h mégis és hohó tenni kellett volna, amikor már késő. Meg alapvetően alkati kérdés, empátia és szolidaritás kérdése asszem.

Közvetítő úgy vagyok h rengeteg emberrel élőszóban beszélek – ez manapság ritka. Sorsokkal szembesülök, problémákkal és örömökkel is. Az örömök magánéletiek és nem tartoznak ide… a problémák meg részben közéletiek és ide tartoznak. Itt a fórumon aki ír és kitart x éve az elég virulens és persze h harcosan védi az igazát – azért írja be, mert szte úgy van. Aztán lehet h hülyeség, én is többször változtattam v árnyaltam mert hatott rám amit mások írtak, egyetértettem ellenérvekkel v legalábbis finomításra késztetett. Itt ezen a fórumon is volt ilyen, és ugye az lenne a lényege az egésznek h fejlesszük egymást.

Soros: nyilván nem a szentlélek, de nem kutattam, repjegyemet se fizette :-) h tőzsdespekuláns: nincs egyedül ezzel, és azzal sem h a vagyona begyűjtésében nem jótékonykodott. Nyilván erősen befigyel nála a holokauszt h többet ilyet ne. CEU-sokat ismerek, absz szimpatikus számomra a közelítésmódja, mi érdekel, tessék itt van hozzá az irodalom, könyvtár, konzulens tanár, birkózz meg az anyaggal és hozd ki magadból a legtöbbet. Nem tapasztaltam agymosást max azt (ha az) h legyél szabad és te válaszd meg az utad. Ez amúgy az ún „zsidó nevelés” lényege és ereje is szemben a poroszossal (ami már kimúlt de ehhez tért vissza kormányunk), h önbizalommal bíró teremtő embereket neveljünk ne szorgos alattvalókat. Csak diktatúrának kell a zombi, teremtő államnak gondolkodó szuverén kell. Kovács Zoltán kormányszóvivő a CEU-n végzett, és Soros-ember lett? Ugye nem.

Van olyan h akinek sok pénze lett megszólal benne az ember, h vmit visszaadni ebből, társadalmi felelősség stb mert nem minden a pénz, az ember ember… rengeteg a példa, Bill Gatestől kezdve Zuckenberg amcsi sztárok stb. Soros már öreg, halál előtt az ember nem annyira galádkodik, a túlvilági szempontok elég erősen befigyelnek és már szellemileg sincs a topon. Az h a Soros-helyek drón hadsereg képzők lennének, felejthető, ugye Viktor is nála tanult… Sokkal inkább arról van szó sztem h az értelmiségi kontrollt, a szabadon gondolkodókat akarja megfojtani a fidess, az öreget bűnbaknak kikiáltva és a zsidóellenességet meglovagolva.