Válaszok
Ibiza Előzmény: #793975Ne kamuzz egyszer te is írtad..egy másik fórumról küldtek.. vajon miért van nálad dossziém..és már nem egyszer fenyegetőztél elmondod ki vagyok.. elég ijesztően hangzott, féltem megtudok magamról valamit.. :) de ugorjunk..
jó..mosaxol..igen.megmagyaráz..nem úgy hanem így..jaja...bla bla...jaaaa igen..aha... sorost nem kutattad de orbánt azt igen.. és amúgy is sorosnál tanult..mint páran a kormányból..igen..nagy cél holokauszt többet ne..vége...lefelejtetted a linked..az ajánlott irodalomhoz..de hát szaladgálsz mint kismacska a levelek után. Háát volt egy-két zsidó haverom..nem ezt mondták volna neked a szabademberes zsidó nevelésről..kötelező volt a komolyzene.. és muszáj volt egy hangszeren játszaniuk.. különórák..német nyelv.. ha nem ment akkor némi fenyítés..tesiből felmentették a gyerekeket..Az is benne van a zsidó nevelésben békétlenkedj zajongj nemzeti ünnepen és Nagypénteken?.. Nagyszombaton?
Ez alátámasztja amit már mondtam.. a tehetséges és várhatóan poziba kerülő embereket gyüjt maga alá soros..akik egyszer majd..és akkor ő is kér valamit..esetleg olyat amit l lehet kereskedni a tőzsdén.. néha bizony kihasználják..így járt..olyan mint amikor a kormány kiírja öregeknek a hűtőcserét aztán az az unokához kerül..