elszállni látom ma az aranyat eléggé... :-(((
Ajánlom figyelmedbe az Amibroker + Yahoo history integrációt. Az sem tökéletes, egy kis kézi munkával jár, de már közelít hozzá.
A legjobb az InteractiveBrokers + Amibroker integráció lenne, na, az tökéletes. Csak hát a franc akar most IB számlát nyitni...
(vagy Google/Yahoo feed + MotiveWave vagy IB + MotiveWave)
mi értelme van, hogy tegnap felrántották a K+S-t 4%-kal és ma meg öntik ugyanennyivel?
Ugyanez a LC.US. Tegnap le 7,5%-kal, ma premarket +7%. Jó ezt még értem a faktor miatt.
na közben a lending clubban is természetesen megvolt tegnapra már a -10%.
Fogadjunk ezt a könynű pénzt sem játszottátok meg...
Lassan 2 hét helyett már 3 nap alatt kezdem hozni a faktort 90% valószínűség mellett...
(ODP, LC, Goldcorp, Mylan, GME mind 3 napon belül esett 10-15%-ot)
fos ez a stooq.com is...
Ha véletlenül rákattintasz arra, hogy ne a last session-t mutassa, hanem egy előző napot, akkor nézegethetem , hogy az a részvényem +1%-ban van, ami a valóságban épp leszánkázott -11%-ig...
Mylan a 47 körüli vételeimet követően bezuhant 40 alá, (talán 38-ig), de most egész összeszedte magát...:-)
Idén nyitottam számlát a német DB-nél... Lehet, hogy a DB-s bankárok nem hallottak eddig a faktorról?
na teljesen új dologba nyúltam, majd meglátjuk mi lesz belőle, közösségi hitelezés...
Lending Club vétel... egylőre csak kezdőpakk, hogy essen 10%-ot...
goldcorp eladás (teljes pakk).
végülis a vételemet követő -15% után nem olyan rossz ez a 12-13% plusz 3 hónap alatt...
két héten belül az arany el fogja érni az 1300-at...
mondanám, hogy zwackot vegyél, mert egy éve várok a 14 alatti beszállóra, de nem akar összejönni... talán a faktor segítene rajta... :)))
támogatom rbbj felvetését :P
tul sok a pénzed
inkább rendezz bulit a fórumosoknak, de vmi ütöset!
hát nagy kérdés, hogy mit csináljak most ezzel a pénzzel...
Vegyem vissza a Ricsit, vagy várjak, amíg beesik?
Vegyek mást?
OTP-t ilyen magasan??
GSPARK-ot, Zwackot, EMASZ, ELMÜ-t, amik már így is csúcson vannak és alig van bennük forgalom?
4IG? Ami évek óta döglődik? és szintén alig van benne forgalom?
Külföldi papírok a Beta BÉT-en? ott is alig van forgalom...
MOL-t, amikor most van lokális csúcson az olaj ára?
Tcom? Na azt nem, azt mindig rühelltem...
richter eladás -technikai, nem kell az osztalék... vissza akarom venni.
igen, ma már itthon vagyok... Jah én csak azt hittem , hogy a nagy boldogságban forog alattam a föld...
Az utóbbi 7 napban 6 földrengés volt indonéziában. Fellélegezhetnek már? :))