Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#770963 Sumér harcos Előzmény: #770953

van egy olyan érzésem,hogy kurta sokan beragadtak itt 6800-7400 között,még 6300ig rájuk lehetne éppen ijeszteni,hátha eldobálják,vagy már elég bizonytalanok és gyöngyökért adják majd a következő fel-hullámban.

de dobáltak is belőle már valszeg sokan 7000 alatt.

egyébként az én olvasatomban viszont már tuladott,mondjuk ez sem jelent semmit mert 6400nél is túlvett volt számomra márciusban,azért is sikerült sortokon bukni.

tényleg nemtom,longban vok,lefelé különböző technikai szinteken,varázs-rajzok alapján veszem az tuti,felfelé gyöngyökért(ami minimális nyerő, 0-át jelent ugye) adom:)

minden elemzés,elemző te…

#770953 Sumér harcos

minden elemzés,elemző temeti az otp-t.

6300-6600 csak langyos célárak,aszongyák vége van.

ennyi:)

én még nemtom.

ricsi stabil.

#770946 polgarmester Előzmény: #770945

Felminre nem számítok- (karakán MNB, kvóta fityisz, szerdán Szijjártó meghívására jön az orosz külügyminiszter. -megbeszélésen elsősorban a kétoldalú kapcsolatok mellett Oroszország és az Európai Unió viszonya, valamint az EU és az Eurázsiai Gazdasági Unió közti jövőbeni együttműködésről fognak eszmét cserélni a felek, és várhatóan szóba kerül az ENSZ főtitkár-választás is...huhúúú!:) Szóval...+még 3. péntek is lesz.Ha telepítenénk bár NAtO rakettát -sok szeretettel Moszkvának felirattal már rég meglenne a felmin.:)) Bezzeg a haladó Románia, az igeee...n

De, nem temetném- egyik legigéretesebb papper- és oszti is hamarost.)

#770945 Csusza Előzmény: #770942

Nagyon nem lehet tudni szerintem.

De azért lesz osztalék, ne feledjük, annak azért illene húzni, még ha felminősítés el is marad.

#770942 szetib Előzmény: #770941

A felminősítés elmaradását árazzák be szerintem. Péntek este kiderül, hétfőn meg meglátjuk.

#770941 Csusza Előzmény: #770925

Lehet, hogy hülyeség, de szerintem a holnapi minősítés fogja kibillenteni.

Ha esik, akkor a 200-300 hamar meglehet.

Szvsz.

Nyilván pont holnap nem leszek egész nap gépnél... :-)

Szerk.: Nézem DAX-ot, az kezd éledezni, jó indikátor lehet, hogy utána megy-e. Ha nem, akkor szerintem tuti, hogy a minősítést várják.

Azért itt is be lehet vásárolni még egy felminősítés+osztalék ralli előtt, bár lehet, hogy a nagyok telhetetlenek, és 2-300-nál akarnak venni, ezt nem tudhatjuk.

Na itt eléggé megállt az…

#770925 szetib

Na itt eléggé megállt az esés. Vagy tartják, és innen fordulni fog, vagy elengedik, és putty leesik 6000-6200-ig. Kinek mi a véleménye a dologról?

#770897 banyaiz Előzmény: #770839

Nem lehet siettetni az eseményeket. Tbsz-ek utsó szakaszban járnak nálam melyik éppen hol . Lassan el kell majd gondolkodni mit hogyan tovább. Van még azért rá idő bőven.

Amcsikat figyelem , és az otp gyorsokat. Mindkettő abszolút bika hosszú távon nálam.

Rövid távon már kalandosabb dolgok vannak.

#770839 Stef Előzmény: #770816

Benne volt a chartban. Korrekcióznia kell hogy megindulhasson felfelé.

Nem shortolom az erste bohócságai miatt. Long oldalt keresem.

#770816 banyaiz Előzmény: #770805

Gyorsjelentés óta csak esik. Érdekes.

Még jobbat várt volna a piac, vagy a fene tudja.

#770762 Csusza Előzmény: #770760

Még nem teljesen tele szerencsére. :-) Olyan ritkán van, annál óvatosabb vagyok.

Holnapi nap érdekesnek ígérkezik.

#770760 szetib Előzmény: #770759

Tele? Huhh az merész :) Én még csak félig vásároltam be. De necces, hogy kiszivárgott, hogy pénteken nem lesz felmin, és ezért adták az egész BÉT-et. Vagy nem tudom.