Nagyon nem lehet tudni szerintem.
De azért lesz osztalék, ne feledjük, annak azért illene húzni, még ha felminősítés el is marad.
Nagyon nem lehet tudni szerintem.
De azért lesz osztalék, ne feledjük, annak azért illene húzni, még ha felminősítés el is marad.
A felminősítés elmaradását árazzák be szerintem. Péntek este kiderül, hétfőn meg meglátjuk.
Lehet, hogy hülyeség, de szerintem a holnapi minősítés fogja kibillenteni.
Ha esik, akkor a 200-300 hamar meglehet.
Szvsz.
Nyilván pont holnap nem leszek egész nap gépnél... :-)
Szerk.: Nézem DAX-ot, az kezd éledezni, jó indikátor lehet, hogy utána megy-e. Ha nem, akkor szerintem tuti, hogy a minősítést várják.
Azért itt is be lehet vásárolni még egy felminősítés+osztalék ralli előtt, bár lehet, hogy a nagyok telhetetlenek, és 2-300-nál akarnak venni, ezt nem tudhatjuk.
Na itt eléggé megállt az esés. Vagy tartják, és innen fordulni fog, vagy elengedik, és putty leesik 6000-6200-ig. Kinek mi a véleménye a dologról?
szintén zenész.
stop nincs.
Nem lehet siettetni az eseményeket. Tbsz-ek utsó szakaszban járnak nálam melyik éppen hol . Lassan el kell majd gondolkodni mit hogyan tovább. Van még azért rá idő bőven.
Amcsikat figyelem , és az otp gyorsokat. Mindkettő abszolút bika hosszú távon nálam.
Rövid távon már kalandosabb dolgok vannak.
Benne volt a chartban. Korrekcióznia kell hogy megindulhasson felfelé.
Nem shortolom az erste bohócságai miatt. Long oldalt keresem.
Gyorsjelentés óta csak esik. Érdekes.
Még jobbat várt volna a piac, vagy a fene tudja.
Még nem teljesen tele szerencsére. :-) Olyan ritkán van, annál óvatosabb vagyok.
Holnapi nap érdekesnek ígérkezik.
Tele? Huhh az merész :) Én még csak félig vásároltam be. De necces, hogy kiszivárgott, hogy pénteken nem lesz felmin, és ezért adták az egész BÉT-et. Vagy nem tudom.
Nagyon nem kellene, hogy innen leessen, nehéz lenne visszamászni.
Meg hát tele is vagyok... :-D
rárakták 851-re. Holnapi nyitó izgalmas lesz. Ha esik tovább, van tár bőven lefelé.