Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#770759 Csusza Előzmény: #770756

Nagyon nem kellene, hogy innen leessen, nehéz lenne visszamászni.

Meg hát tele is vagyok... :-D

#770756 szetib Előzmény: #770755

rárakták 851-re. Holnapi nyitó izgalmas lesz. Ha esik tovább, van tár bőven lefelé.

#770755 Csusza Előzmény: #770753

Becsülni való merészség. :-) Bár elvileg jónak kell lennie, csak ne romoljon el nagyon a hangulat.

#770728 Csusza Előzmény: #770557

Ez még nem gáz, de ha ez az egész egy fej-váll volt (850-es nyakvonallal), akkor tényleg lehet komoly gond.

Na, mostan már rendesen …

#770557 polgarmester

Na, mostan már rendesen be vagyok ragadásilag. De! Csakazértis kitartok, az a pár év...tized...O.o

Beálltam záróba csípni e…

#770543 Csusza

Beálltam záróba csípni egy kicsit, hátha adnak ócsóé'...

#770523 szetib Előzmény: #770517

Szép. Két forint híján az alja. Én tegnap shortoltam, 6990-es átlaggal eladtam. Viszont hosszú hétvége miatt nem merek venni.

#770467 banyaiz Előzmény: #770146

Bolgár bank az csúcs megint hozott 13 mrd-ot. A többi akvizíció ehhez viszonyítva csak egy pazarlás egyelőre. Hozzák a 0-át kb , de bolgár az nagyon nyerő vétel volt.

Ahhoz, hogy az ugyan régen kitűzött de el nem felejtett statégiai célt elérjük hát kellene minimum 6-7 ilyen bolgár szintű külföldi bank.

Ez lenne a menedzsment számára a feladat ezt összerakni. Ha ezt megcsinálják megérdemlik a bónuszt. :)

Na jó vissza a realitások talajára. :)

#770466 banyaiz Előzmény: #770146

Gyorsból látszik idén összejöhet a 700 Ft körüli részvényenkénti eredmény.

Igazán nagy kockázatot rá az orosz ukrán témában látok ott milyen irányba mennek a folyamatok.

Ha hozzák a +0-át orosz ukrán vonalon akkor 700 Ft körüli összejöhet még akár 800 -is.

valami mocorog itt a sokéves kínlódás után.

Messze járunk a 2mrd eur stratégia céltól ugyan de kicsit is meg kell becsüljük.

#770063 Csusza Előzmény: #770037

A terv ez. Persze ha nagy mozgás lenne, mondjuk idő előtt meghúzzák, vagy valami rossz hír jön, akkor legalább egy részével biztosan ugribugri lesz.

Utóbbi időben kizárólag a türelmes kereskedés vált be, és még ha néha unalmas is, de tartom magam ehhez. Drága sport a kényszerkereskedés, megtanultam... :-)