Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#728834 banyaiz Előzmény: #728408

5w -30-asban próbáltam belőle a hypert és a sustinát is . Jók voltak. De motorba nem látok hogy tetszett neki. Nem ette egyiket se, 10 k után csere nem teszteltem sustinánál "extra hosszú futamidőt"

#728792 Sumér harcos Előzmény: #728780

perfekt.

asszem 2003tól már nem műanyag hátsó ablakos,ami mattul össze-vissza,nekem egyébként ez facelift előtti a kedvenc.

teljesen igaza van....már 10éve irták veteránosok,hogy a legjobb kortárs gyűjtésre alkalmas tipus,kevés van,remek képességek.

de ki volt az a "hülllye" aki megvett egy ilyet 2003ban és 5000et ment vele?

ez csak ugy volt kivitelezhető ha több darabot vásárolt egyszerre:)

ha ez valóban igy,akkor ilyen autót nem szabad,tilos eladni,csak tartani szabad,tartás.

7.8at nem hiszem ,hogy kap érte,kicsit nagyon meghuzta a kannást akkor is.

iGO

#728471 Koffein

jáááj de jó fejek

"Az NNG szerdán bejelentette, hogy tíz napra ingyen letölthetővé teszi az iGO navigációs appot a legfrissebb Magyarország-térképpel. Az alkalmazást SzülinApp néven kell majd keresni, iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokra és iPadre lehet letölteni április 20. és 29. között."

http://index.hu/tech/2015/04/15/visszater_a_mobilokra_az_nng/

#728416 Ddavid Előzmény: #728408

Nálunk is sokan használják a Mitsubishi klubban és eléggé jókat hallani róla. Ár/érték arányban No1. A Castrol, Mannol sehol sincs!

#728413 Koffein Előzmény: #728408

eneost én is használtam, nagyon jó kis olaj. most totalt adok a kicsikének, ezzel is megvagyok elégedve. :)

#728408 KawaBazsy Előzmény: #728400

A márka az egy top japó olaj, a Sustina nevű cuccuk no.1, de azt csak modern kocsiba lehet tölteni. A viszkozitásnak meg nézz utána. Én az Eneos Hyper 5W-30-al nagyon elégedett vagyok, vékonyabb olaj, mint az előző (5W-40) volt, mégsem eszi a kocsi 2 csere közt.

#728400 Sumér harcos Előzmény: #728395

csak mert a suzukit másodszor töltötték meg ilyennel a szalonban,ők ezt irták elő nekem ma.

állitólag gyári beszállitója a márkának és ilyennel dolgoznak a suzuki szervizek.

már tavaly áprilisban is emlékeztem rá.....csak kiment a fejemből,hogy mondották...de előtte soha nem is hallottam róla....

sokat nem fut mondjuk a gép....2éves most áprilisban,19ezer km.

#728395 KawaBazsy Előzmény: #728392

Én Eneost használok. 0W20 asszem a 7 gen Accordba kell.. olyat tölts bele, amit előírtak.

#727639 Sumér harcos Előzmény: #727508

ezek kellenek éppen,hogy jól megbaxák a népet még szájba...éppen.

de yo lesz,már gurulni sem merek lassan.

#727638 Sumér harcos Előzmény: #727538

nem kell csodálkozni....ez van,rendőrök-vádalkuk,impotencia-ennyit tudnak.

ez a tolval 30db autót lopott el rendőri biztositással ,állitása szerint....mikor ezt vallotta,kapott 30évet!nem sajnálom,de ennyit nem kapott a román kézilabdás,gyönyörű késes brigádja veszprémben összesen.