eneost én is használtam, nagyon jó kis olaj. most totalt adok a kicsikének, ezzel is megvagyok elégedve. :)
eneost én is használtam, nagyon jó kis olaj. most totalt adok a kicsikének, ezzel is megvagyok elégedve. :)
A márka az egy top japó olaj, a Sustina nevű cuccuk no.1, de azt csak modern kocsiba lehet tölteni. A viszkozitásnak meg nézz utána. Én az Eneos Hyper 5W-30-al nagyon elégedett vagyok, vékonyabb olaj, mint az előző (5W-40) volt, mégsem eszi a kocsi 2 csere közt.
csak mert a suzukit másodszor töltötték meg ilyennel a szalonban,ők ezt irták elő nekem ma.
állitólag gyári beszállitója a márkának és ilyennel dolgoznak a suzuki szervizek.
már tavaly áprilisban is emlékeztem rá.....csak kiment a fejemből,hogy mondották...de előtte soha nem is hallottam róla....
sokat nem fut mondjuk a gép....2éves most áprilisban,19ezer km.
Én Eneost használok. 0W20 asszem a 7 gen Accordba kell.. olyat tölts bele, amit előírtak.
yo olaj a 0W20?
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/kozepmotoros_660_kobcentis_honda_roadster_erkezik-14334
ár?súly?jövőre itt.
de nem igaz,hogy mindenki kis cm3,turbo vagy elektromos.
szánalmasak az autók manapság.
ezek kellenek éppen,hogy jól megbaxák a népet még szájba...éppen.
de yo lesz,már gurulni sem merek lassan.
nem kell csodálkozni....ez van,rendőrök-vádalkuk,impotencia-ennyit tudnak.
ez a tolval 30db autót lopott el rendőri biztositással ,állitása szerint....mikor ezt vallotta,kapott 30évet!nem sajnálom,de ennyit nem kapott a román kézilabdás,gyönyörű késes brigádja veszprémben összesen.
volvo v70 et próbáltál már? dieselt?
2003tól?
Hát akkor kell gyorsulni egyet. De nagyon csodálkoznék, ha leverne..
Jah, meg az adagoló is hírhedt, vmi Vp44, vagy mi a száma..
" de az Opel egyértelműen jobban megy, az Audi tulaja szerint is. Nem tom miből adódik a különbség,"
Szubjektív érzet. Opelekben általában megvan a "hü de jól megy" érzés. (na jó. 1.4 benzinnél nem annyira) Ezt csak a stopper, vagy az egymás mellé állás tudná eldönteni.
Passatos ismerős járt egy hetet kölcsön Opellel, míg az övé szervízben volt. Utána visszaült a passatba és le akarta cserélni a "lusta szart" Opelra. Mondom neki nevetve, mielőtt lecseréled gyorsuljatok egyet a haveroddal valami elhagyatott helyen, hogy lásd mennyivel jobb az opel. :) Pár nap múlva vigyorogva újságolta, hogy gyorsultak, maradhat a Passat. De ennek ellenére is azt érzi, hogy fürgébb az Opel. :)
Az audi 2,5 tdi motorok hírhedten rosszak....vezérlés gyengék, vez tengely szokott törni, csak úgy.....
Tegnap Sciroccos talin voltam, s az egyik tagnak van egy A4 Audija, 2.5 V6 Tdi, kombi. Ugyanígy 6 gang, 150 ló, még a váltó végáttétele is ugyanaz, sőt, a súly is (ennyit híztak 10 év alatt a kocsik, mert ugye ez eggyel magasabb, középkategória). Mentünk egy tesztkört mindkettővel, ha már.. Az Audi csendesebb, szebben jár, de az Opel egyértelműen jobban megy, az Audi tulaja szerint is. Nem tom miből adódik a különbség, még a katalógus gyorsulás is azonos..