ugy zusammen fogalmam sincs.
ilyen kombi diesel akármik kizárva,mert akkor marad ez.
ugy zusammen fogalmam sincs.
ilyen kombi diesel akármik kizárva,mert akkor marad ez.
Nem tom, h mit gondolkodsz ezen.. H mit vegyél helyette?
5w -30-asban próbáltam belőle a hypert és a sustinát is . Jók voltak. De motorba nem látok hogy tetszett neki. Nem ette egyiket se, 10 k után csere nem teszteltem sustinánál "extra hosszú futamidőt"
ismét ismerős kéri a kombit,hogy adjam oda neki.
teljes gondolkodóba vok.:)
perfekt.
asszem 2003tól már nem műanyag hátsó ablakos,ami mattul össze-vissza,nekem egyébként ez facelift előtti a kedvenc.
teljesen igaza van....már 10éve irták veteránosok,hogy a legjobb kortárs gyűjtésre alkalmas tipus,kevés van,remek képességek.
de ki volt az a "hülllye" aki megvett egy ilyet 2003ban és 5000et ment vele?
ez csak ugy volt kivitelezhető ha több darabot vásárolt egyszerre:)
ha ez valóban igy,akkor ilyen autót nem szabad,tilos eladni,csak tartani szabad,tartás.
7.8at nem hiszem ,hogy kap érte,kicsit nagyon meghuzta a kannást akkor is.
http://www.autoszektor.hu/sites/default/files/u2009/15829399241622885385.jpg
német autópályán találkoztam3 al.
jáááj de jó fejek
"Az NNG szerdán bejelentette, hogy tíz napra ingyen letölthetővé teszi az iGO navigációs appot a legfrissebb Magyarország-térképpel. Az alkalmazást SzülinApp néven kell majd keresni, iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokra és iPadre lehet letölteni április 20. és 29. között."
http://index.hu/tech/2015/04/15/visszater_a_mobilokra_az_nng/
Nálunk is sokan használják a Mitsubishi klubban és eléggé jókat hallani róla. Ár/érték arányban No1. A Castrol, Mannol sehol sincs!
eneost én is használtam, nagyon jó kis olaj. most totalt adok a kicsikének, ezzel is megvagyok elégedve. :)
A márka az egy top japó olaj, a Sustina nevű cuccuk no.1, de azt csak modern kocsiba lehet tölteni. A viszkozitásnak meg nézz utána. Én az Eneos Hyper 5W-30-al nagyon elégedett vagyok, vékonyabb olaj, mint az előző (5W-40) volt, mégsem eszi a kocsi 2 csere közt.
csak mert a suzukit másodszor töltötték meg ilyennel a szalonban,ők ezt irták elő nekem ma.
állitólag gyári beszállitója a márkának és ilyennel dolgoznak a suzuki szervizek.
már tavaly áprilisban is emlékeztem rá.....csak kiment a fejemből,hogy mondották...de előtte soha nem is hallottam róla....
sokat nem fut mondjuk a gép....2éves most áprilisban,19ezer km.
Én Eneost használok. 0W20 asszem a 7 gen Accordba kell.. olyat tölts bele, amit előírtak.
yo olaj a 0W20?
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/kozepmotoros_660_kobcentis_honda_roadster_erkezik-14334
ár?súly?jövőre itt.
de nem igaz,hogy mindenki kis cm3,turbo vagy elektromos.
szánalmasak az autók manapság.
ezek kellenek éppen,hogy jól megbaxák a népet még szájba...éppen.
de yo lesz,már gurulni sem merek lassan.
nem kell csodálkozni....ez van,rendőrök-vádalkuk,impotencia-ennyit tudnak.
ez a tolval 30db autót lopott el rendőri biztositással ,állitása szerint....mikor ezt vallotta,kapott 30évet!nem sajnálom,de ennyit nem kapott a román kézilabdás,gyönyörű késes brigádja veszprémben összesen.