Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#722976 Sumér harcos Előzmény: #722960

jelenleg nem árulom.

egy francia diesel kombim van(amit én hoztam ki szalonból,0km-el),akiről mint tipus-motor-az egész éter zeng a hibáiról,de nálam semmi baja nincs,szemben uszik az árral.:)

#722946 Sumér harcos Előzmény: #722896

hozzám még a harangszót is a postás hozza,késve természetesen:)

igazából,

még megvan, most vittem át műszakin,teljesen költségmentes továbbra is,illetve a következő 1évre előre megmondom mit kell rákölteni,hát nem sokat-emberi számitás alapján.

augusztusban lesz egy olajcsere,vezérlés,vizpumpa....ennyi.

semmi baja,továbbra is sérülésmentes,1tulaj,magyar szalon,szervizkönyv,valós kilométer-1fő által belehajtva,motor szépen jár,klima jéghideg,4.5 gázolajból 100on.

200.000km.

4500-5000km-t futott az utolso 6honap alatt.

lehet egy hirdetés fog következni,de ezért a pénzért ilyen állapotú és fizimiskával rendelkező auto nincs másik fent,tisztában vok a használtautopiac gyönyöreivel.:)

#722379 KawaBazsy Előzmény: #722365

Igen, egyszerű esetekben jól jöhet. De van, aki orákulumnak tartja, pedig ez is csak egy plusz info, h kb hol kell keresni a hibát. Ahhoz pedig nagy tapasztalat, gyakorlat kell..

#722365 Turkoglu Előzmény: #721110

Nekem is van ilyenem én rendszeresen használom, nekem a kipufogómnál az egyik érzékelőm be van halva és ezért kb 1000 kilóméterenként beugrik egy hibakód hogy a részecskeszürőnél nem megfelelő a gáznyomás, azt mondta a szerelő, hogy 50e egység lenne az érzékelő cseréje mert amúgy a részecskeszűrő rendben van, úgyhogy vettem egy ilyet és ezzel 1000 kilóméterenként törlöm a hibakódot...

Nekem a mobilomra is van letöltve alkalmazás azzal rá tudok kapcsolódni és fél perc alatt már verem is ki a hibakódot... de egyébként minden más hülyeséget is tudsz nézni a mobilon akár menet közbe is...

(fogyasztás, töltés, stb...) Egy hosszabb útnál is jól tud jönni egy ilyen, mert ha beugrik egy hibakód kiolvasod vele és fel tudod hívni a szerelődet, hogy haladhatsz-e nyugodtan tovább vagy jobb ha megállsz és hívod a trélert...

#721102 Sumér harcos Előzmény: #721050

vsz. ez az egyik valaha gyártott legszebb sportkocsija a toyotának.

itthon lehetetlen a beszerzése,de eu-ban is lehetetlen,351 példány készült belőle.van belőle néhány darab cabrio is,007 james bond filmben is szerepelt az auto talán 1967-ben.

szeretném a garázsomban látni.