Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#722379 KawaBazsy Előzmény: #722365

Igen, egyszerű esetekben jól jöhet. De van, aki orákulumnak tartja, pedig ez is csak egy plusz info, h kb hol kell keresni a hibát. Ahhoz pedig nagy tapasztalat, gyakorlat kell..

#722365 Turkoglu Előzmény: #721110

Nekem is van ilyenem én rendszeresen használom, nekem a kipufogómnál az egyik érzékelőm be van halva és ezért kb 1000 kilóméterenként beugrik egy hibakód hogy a részecskeszürőnél nem megfelelő a gáznyomás, azt mondta a szerelő, hogy 50e egység lenne az érzékelő cseréje mert amúgy a részecskeszűrő rendben van, úgyhogy vettem egy ilyet és ezzel 1000 kilóméterenként törlöm a hibakódot...

Nekem a mobilomra is van letöltve alkalmazás azzal rá tudok kapcsolódni és fél perc alatt már verem is ki a hibakódot... de egyébként minden más hülyeséget is tudsz nézni a mobilon akár menet közbe is...

(fogyasztás, töltés, stb...) Egy hosszabb útnál is jól tud jönni egy ilyen, mert ha beugrik egy hibakód kiolvasod vele és fel tudod hívni a szerelődet, hogy haladhatsz-e nyugodtan tovább vagy jobb ha megállsz és hívod a trélert...

#721102 Sumér harcos Előzmény: #721050

vsz. ez az egyik valaha gyártott legszebb sportkocsija a toyotának.

itthon lehetetlen a beszerzése,de eu-ban is lehetetlen,351 példány készült belőle.van belőle néhány darab cabrio is,007 james bond filmben is szerepelt az auto talán 1967-ben.

szeretném a garázsomban látni.

Vettem egy rétegvastagsá…

#721093 KawaBazsy

Vettem egy rétegvastagság mérőt. Céges Asztma gyári, Civicnek csak a hátsó sárvédőívei voltak javítva.. cool! :-)

#720627 rbbj11 Előzmény: #720617

250d w124-es, 1994-1995-ös van keresésben, a 250td épp felmerült pár naapja