jelenleg nem árulom.
egy francia diesel kombim van(amit én hoztam ki szalonból,0km-el),akiről mint tipus-motor-az egész éter zeng a hibáiról,de nálam semmi baja nincs,szemben uszik az árral.:)
jelenleg nem árulom.
egy francia diesel kombim van(amit én hoztam ki szalonból,0km-el),akiről mint tipus-motor-az egész éter zeng a hibáiról,de nálam semmi baja nincs,szemben uszik az árral.:)
hozzám még a harangszót is a postás hozza,késve természetesen:)
igazából,
még megvan, most vittem át műszakin,teljesen költségmentes továbbra is,illetve a következő 1évre előre megmondom mit kell rákölteni,hát nem sokat-emberi számitás alapján.
augusztusban lesz egy olajcsere,vezérlés,vizpumpa....ennyi.
semmi baja,továbbra is sérülésmentes,1tulaj,magyar szalon,szervizkönyv,valós kilométer-1fő által belehajtva,motor szépen jár,klima jéghideg,4.5 gázolajból 100on.
200.000km.
4500-5000km-t futott az utolso 6honap alatt.
lehet egy hirdetés fog következni,de ezért a pénzért ilyen állapotú és fizimiskával rendelkező auto nincs másik fent,tisztában vok a használtautopiac gyönyöreivel.:)
Nah, eljutott hozzád egy decemberi cikk? Cool.. :-) Hogy állsz a kocsi projekttel?
szép reklámot csináltak az autójának,ezután mennyit enged a feléből a roncs Jettának?:)
Inkognitó riport a naiv autóvásárlóval, a karosszérialakatossal, aki újszerűként hirdet egy korábban totálkáros autót, és a márkaszervizzel, ahol megvásárlásra alkalmasnak találják a feltámasztott roncsot. Az összes szereplő nevét megváltoztattuk, mert valamiért mindenki ezt kérte.
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/12/12/igy_ujszeru_auto_a_totalkaros_roncsbol/
Így nem vettünk autót"
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2015/02/04/alfa_159_jtd_vasarlas_totalcar/
Igen, egyszerű esetekben jól jöhet. De van, aki orákulumnak tartja, pedig ez is csak egy plusz info, h kb hol kell keresni a hibát. Ahhoz pedig nagy tapasztalat, gyakorlat kell..
Nekem is van ilyenem én rendszeresen használom, nekem a kipufogómnál az egyik érzékelőm be van halva és ezért kb 1000 kilóméterenként beugrik egy hibakód hogy a részecskeszürőnél nem megfelelő a gáznyomás, azt mondta a szerelő, hogy 50e egység lenne az érzékelő cseréje mert amúgy a részecskeszűrő rendben van, úgyhogy vettem egy ilyet és ezzel 1000 kilóméterenként törlöm a hibakódot...
Nekem a mobilomra is van letöltve alkalmazás azzal rá tudok kapcsolódni és fél perc alatt már verem is ki a hibakódot... de egyébként minden más hülyeséget is tudsz nézni a mobilon akár menet közbe is...
(fogyasztás, töltés, stb...) Egy hosszabb útnál is jól tud jönni egy ilyen, mert ha beugrik egy hibakód kiolvasod vele és fel tudod hívni a szerelődet, hogy haladhatsz-e nyugodtan tovább vagy jobb ha megállsz és hívod a trélert...
Jah, automatán felismeri. Műanyagot nem mér sajna..
http://www.ebay.com/itm/271491752391?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
vettem ilyet. még nem próbáltam de elég jónak tűnik.
vsz. ez az egyik valaha gyártott legszebb sportkocsija a toyotának.
itthon lehetetlen a beszerzése,de eu-ban is lehetetlen,351 példány készült belőle.van belőle néhány darab cabrio is,007 james bond filmben is szerepelt az auto talán 1967-ben.
szeretném a garázsomban látni.