miért pont ma? visszajött az ékbe, fals letörés is lehetett.
miért pont ma? visszajött az ékbe, fals letörés is lehetett.
SDRL-t ma dobtam, de tuti beszívom velem amilyen szerencsém van... :S
Nekem elég az amcsi longokat leírnod, a többi nem érdekes számomra. Kösz!
kösz, bár nem vagyok boldog töle, ami igen furcsa :D Mondjuk ha elégedetlen vagyok, az mindig rossz döntésre utal, szal még vissza fogom öket venni
És akkor lista, mi van most nyitva: CIG, Danubius, DB, Raiffeisen short és long, Illumina, Yahoo, Lufthansa, Alstom, First solar (hosszú távú pakk, 100as targettel), OMV short, OMV long (hosszú távra), EWZ, SDRL, Bitcoin, AEO, Bestbuy, SBUX, macika, KORS, puma, PM, SKUL (rezeg a le´c, 9.9 a stop), Valero, Agco, PSX, allianz, ANY
Amik ma repültek még (véglegesen, a bika piacból kiszállás lépéseként): DG, Yum, ZTE, GD,
Amik mostanában repültek, miota irtam, hogy kiszállás indul: FE, WTR, MTB, JPM, Cisco, KCG, BK, Fresenius
bakker, nincs türelmem leirni....
Legközelebb folyt
Matgab, itt a cuccod. Tipikus főnix papír, a szarból jött vissza. Az 50 napost gond nélkül átvitte, kicsit vissza is tesztelte, a 120 napost simán el kell érnie. Itt már ellenállást jelent a 23,6%-os Fibo is. Felette a 200 napos erősíti az ideális 38,2%-is korrekciós szintet. Ha ezt is átvinné, akkor a régi ellenállásszint lehet a nagy falat 5.5 ($,€,zlotyi?) környékén. Indikátorok eszeveszettül túlfűtöttek, de ettől függetlenül mehet még akármeddig. Benne vagy már?
https://longhuntercharts.wordpress.com/2015/02/25/rank-progress-rnk/
fundäsan nem szabad elfelejteni, hogy nyersanyag esés mellett ez az ETF nem fog tudni emelkedni. És akkor se nagyon, ha brazil reál toväbbra is gyengélkedik, netän esik, mint rubel...
Ennek ellenére nekem is van belöle
Szard már le :D
Kerestünk az LCI-vel 10 évnyi magyar banki betéti kamatot pár hónap alatt. Nem ezen kéne nyivákolnunk. Persze én is verem a fejem a falba, de már nem szállok vissza.
Mezuska, itt az EWZ:
https://longhuntercharts.wordpress.com/2015/02/25/brazil-index-msci-shares-ewz/
Röviden: látok benne egy dupla alj kezdeményt, ami 40, vagy 46 környékére emelheti. Most ért egy mini csökkenő trendvonalhoz harmadjára, 3 érintés (4 érintés) szabály alapján a következőnél vagy áttöri, vagy hosszú időre elköszön tőle. Javítsatok ha tévedek :)
A régi aljakból és csúcsokból nagyon szépen kirajzolódnak az ellenállás szintek, ezeknél várható megtorpanás, vagy lefordulás. Az indikátorok vételen állnak, RSI 47-es értéken még messze nem túlvett, ezért szerintem a dupla alj nyakvonaláig felmehet gond nélkül. CCI 34 is közepes. STS 70 felett már rizikós, de még semmi jele az eladási szignál érkezésének. Ez most per pillanat egyértelmű LONG, főleg ha a mini csökkenő trendet áttöri.
pár napja rossz megérzésem van az apple-el kapcsolatban, így kiszálltam.
most nézem, fslr-ben D1-en szigetforduló van, lehet pär usd-vel lejjebb vissza kéne vennem...
kösz, ok...
hihetetlen egyébként emberi psziché: csak azért, mert nem ott zártam, ahol elképzeltem, idegesebb vagyok, mintha buktam volna egy rakäs penzt, miközben pl. fslr 49,84 -> 57,24 kört kereskedtem le. De mivel min. 58.9-et akartam, szétvet az ideg, mikor lätom, hogy toväbb emelkedik...
Na, épp jókor jöttél:)
most egy ideig nem nézek ide, guta üt meg, valszeg fslr és lci is teljesiti meg ma a targeteket, én meg kidobtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de sírkö dojinak nézet ki mindkettö éppen akkor, átkozott ätveres, räadäsul lci nem elöször jätsza napon belül
Sziasztok!
Örömmel leltem rá erre a topic-ra, és sikerült is többé-kevésbé átnyálazni. (Új lennék az amcsi piacon, egyelőre igyekszem kialakítani a portfoliót, de nem hajt senki. Jelenleg AEO, UA van). Hasznosak az elemzéseitek és véleményetek, amik segítenek a saját vélemény formálásában. Szóval köszi nektek! :)