esésben csökkenő forg. is jó jel
funda alapján vétel, még 50-nel is relativ alacsony az árazása
én tartom is 44.5-ről
ha már ilyen szép a nyerő, akkor sztem okos a stop, de csak a fél pakkra:ekkor nem maradsz le semmiről, de mégse kockáztatod a nagy nyerőt
nem hülyeség ám az a stop, főleg amcsi piacon, hatalmas és gyakori gapek miatt
a csökkenő háromszög nem bullos, azonban kijöhet belőle felfelé is az esetek kisebb részében. mindegy, én itt beszálltam.
az olaj miatt lennének kétségeim a bullosodással kapcsolatban...
Összefoglalva röviden:
https://longhuntercharts.wordpress.com/2015/02/23/seadrill-sdrl/
SDRL óráson nagyon bullos. ék, fibo támasz, minden együtt!
YHOO naposon jól néz ki, akár rést is tölthet, amivel 5% nyerőt lehet összekaparni. ennél érdekesebb a gazdásja, a BABA, ami erősen vételen áll! mindenkori mélypont közelében van! van egy csökkenő háromszög, ami eldönti az irányt. elég kétesélyes, de az indikátorok miatt inkább long. Rbbj, funda mit mond?
SCTY óráson jól fest, 61,8%-ig leszúrt, 50% tartja, indikátorok vételen és még alacsonyan.
FSLR emelkedő trendben magas indikkel, de az 50-et szvsz át fogja törni és 59-ig elszáguld.
CGNX felfelé kilépett a szimm. 3szögből, de óráson eladáson állnak az indik, naposon meg borzasztó túlvettek. Ha felette tud maradni, kicsit lehűl, akkor ez nagyot szólhat.
Krva lci, de duhos vagyok. Sose hasznalok stoppot. Akkor betettem bo 2%-kal ala, mivel sosem esik napon belul ekkorat, hat nem kiverte? A stop a vilag legnagyobb marhasaga, unnepelyesen megfogadom hogy soha tobbet nem alkalmazom, amikor tudom figyelni ezt a majomparadet.
Én egy véres lehman brothers utáni kitárazásra gondolok.