A mai teljesitmeny szep szimmetrikus haromszog. Vasarnap atnezem ujra a technikat. Lehet otletelni mit elemezzek meg ki.
A mai teljesitmeny szep szimmetrikus haromszog. Vasarnap atnezem ujra a technikat. Lehet otletelni mit elemezzek meg ki.
60at se erte el, es esik, mint a kö...nem lesz tulvett mai zäroval
dupläztam seadrillt
SandRidge Energy is igen erdekes, nezzetek rä
en lätok benne rációt: a rv-befektetök nem hisznek az olaj év hätralévö részében áremelkedésében, ahogy én sem
továbbra sem értem, hogy szárnyal az olaj, de az olaj papírok meg nem. Érti ezt vki?
en nem hiszek sem a tartosan ilyen magas olajärban, sem a békében - még
Gazprom jo hosszu tävra, de sztem olajjal együtt üt még uj mélypontot 2 éven belül
Ha vasarnaptol tenyleg beke lesz akkor Gazprom ujra erdekes lehet. 2 nap alatt men 10%-ot. Jelenleg 5 $ ellenallason van.
mär megint az a gond, h minden tul dräga lett a piacon....
Ebböl megint jelentös esés lesz a közeljövöben...
Végül Südzuckert vettem raiffesen nyeröböl, de nehéz bärmit talälni, amiben van még fantázia....
Sorra huzom felfelé egyre szorosabbra minden létezö pozimon a profitvédöket
na, en most zärtam take profittal, mert majdnem elerte a korábbi fontos 15-ös tämaszt, ami mär ellenälläs
12,04-re beraktam visszavételt
egyértelmü: tartsad
nekem a profitvédöm rajta 13,25
Ezek szerint ez a javaslatom legaläbb mäsnak is hozott profitot :)
Idei legjobb pozim a Raiffeisen 10,385-ről. Igaz osztalékot nem fog fizetni (és nekem azért is volt szimpatikus mert majdnem 10% osztalékhozammal kecsegtetett), akárhogy is számolom, 25% nyerőben van a pozi. Most azon agyalok tartsam-e még vagy dobjam el a francba.
elemzői átlag célár 67 a marketwatch szerint. kivételesen egyezik a technikával.
ezt is tartom, meg 60-at se érte el, és valóban 66 tünik célnak, akkor is, ha kicsit tul van huzva
Tulhuzäst stagnälässal is meg lehet äm szüntetni, pl 58.5-60.0 közt
ááááá megorulok kiakarok szallni aseadrealbol meg a zoetisbol es nem tudok mert holnap estere erek haza.
Az apple boldogit hogy az "meg" jol nez ki.
Lannett - LCI: bullos, de extrém túlfűtött már. A korábbi ATH megállíthatja. Ha átviszi, célár 66-67$ környéke.
Raytheon - RTN: egyelőre jól fest, tartani érdemes. 110$ az első cél, felette a csatorna fala. Most óráson árbocszalagot épít, ami bullos jel.
tessék, adidas elemzés. nem másolom be ide külön, megnézem mekkora publicitást jelent így :DDD
https://longhuntercharts.wordpress.com/2015/02/12/adidas-ads-xetra/
mondjuk ha nem a brentet hanem a WTI-t nézem, akkor már logikusabb...