mennyin?
epp ma jo ärasitjäk, e percben gondolkozom a vételen
hosszu lulu pozim profitvédöje most aktivält
ha már netes rv., nekem csak a yahoo jöhet szóba, 45-ön limit vételem van benn rá
FSLR-t pár napja vettem, SCTY figyelőlistán van nálam is
BBRY sztem túl lutri
részemről csak short képzelhető el benne, nulla funda, hiper túlértékeltség
Blackberry ment 30%-ot tegnap, pre-marketben meg -15-nél jár, mert kijött egy esetleges Samsung felvásárlási hír amit most cáfolnak.
Linkedin jó oldal. Nincs úgy túlhípolva , mint a többi közösségi (most nem a részvényárakat nézem, hanem úgy általánosságban) és szép lassan de fejlődik.
Ráadásul üzletileg -mármint az alapszolgáltatást és nem a bannereket tekintve sokkal inkább el tudom képzelni azt, hogy casht termel, mint egy facebook, mert rengeteg fejvadász cég és HR osztály egyre inkább alkalmazza.
Blackburry elég szépen ment, kár , hogy nem egy nappal előtte írtál róla..:-)
Ha nem valtod vissza forintra az csak 12% veszteseg, raadasul meg adot is fizetsz utana.
Yahoo hetesen dupla alj van, célár 64, majd 98. Hajmeresztő, de nem lehetetlen. Szimmetrikus háromszög alakult a dotcom lufi után, ebből kitört már rég. A dupla alj nyakvonalát is átvitte.
Solarcity egy nagy csökkenő 3szög, jelenleg támaszon van, 5-10-20%-os hullámok szoktak lenni benne. Egy gondolatnak jó lehet!
First Solar az Elliott betűs részénél jár, vagy A, vagy C pont. 36 dollárnál van a teljes emelkedés 61,8%-os korija, ott érdemes lehet venni! Most mintha egy kisebb csökkenő trendet áttört volna és visszatesztelné, de az indikátorok alapján káosz van, nincs vételi jel.
Blackberry emelkedő háromszög (füles csésze?), 11 felett megindulhat rést tölteni 14-re.
LinkedIn-t ajánlja most a KBC, de nekem ez valamiért felfelé mutató éknek és emiatt dupla csúcsnak fog kinézni.
Ha simán megy tovább, akkor célár 320, de ahhoz 260 fölé kéne mennie. Vélemény?
Nem fogom visszakeresni, de annó írtam, hogy kb 15%-ot húztam rajta. Nem sokat tradeltem, kapott egy évet a kevert módszer, de nem jött be. Jön a letisztult verzió és minden nyerőt elrakok :)
Nekem Tsla tradek: 210,30 -> 203,32
212,74 -> 222,20
226,19 -> 226,77
236,33 -> 252,55
Idörendben visszafelé
Na én ma kikúrtam a Teslát a retkes csipába. 12% veszteséget termelt, de a dolláron nyertem 16%-ot, így az évet kb 4% pluszban zárta a kettes számú számla. Most jöhetnek a KBC által is kínált bullos papírok, légyszi dobjatok be pár értelmesebbe. Köszi!