Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#718186 rbbj11 Előzmény: #718155

immär 45 alatt....

de sok idö, mire 40ig megy...türelmetlen vagyok mär, pedig igazän 30nak örülnek csak nagyon

Huhh... raneztem a SSE a…

#718155 Fornit

Huhh... raneztem a SSE arfolyamara... 4,81 dollar. Ichan vajon meg kitart benne? Nullaban adtam el 24 dollaron talan az osszel. Ez nem egy nyero levalasztas volt, a szektor is leprat kapott. Meg is nezem mennyi az olaj, nehany ceg arfolymat latvatuti 50 alatt lehet :)

Lannett technika

#718146 Bendeguz

LCI-ben érintetlen az emelkedő trendcsatorna, de egy lépéssel távolabbról látok benne egy Elliottot, aminél a csökkenő szakasz következhet. Hadd ne mondjam, én az éknek és a 62$-os célárnak drukkolok.

Rajz:

http://i.imgur.com/RnleuFR.png

(+TSLA elemzés a saját topicjában)

#718107 Kissherceg Előzmény: #718106

Nem, mert a betegség miatt az értékesítés is lassabban halad... Nyereséget termel egyelőre

#718093 Ddavid Előzmény: #718074

Persze megoldható. Max felrakunk 1 ingyenes motort és belinkeljük az adatbázisunkat. Bár trollkodás ellen nincs védve, de itt nem is jellemző.

Nem akarok Herceg ellen kampányolni tisztelem annyira.

De végső megoldásként benne vagyok! ;)

#718086 Kissherceg Előzmény: #718057

azt úgy is jelzem, ha oda jutok, hogy leáll az oldal... Egyelőre még nem temessétek az élő oldalt :)

#718079 Koffein Előzmény: #718066

megvenni a legegyszerűbb, de tovább kell gondolni, fejleszteni, hogy a befektetett összeget visszahozza... lenne benne fantázia, csak plusz fejlesztés, ami plusz költség éstb éstb, amiket még nem soroltam...

#718077 Boby. Előzmény: #718074

A facebook - bár én nem használom - korában nem hiszem, hogy egy site-ot meg kellene vásárolnom ahhoz, hogy velem hasonló érdeklődésü, gondolkodású emberekkel "beszélgetni" tudjak. Nem ismerem ddavid oldlát, de előre is köszönöm a meghívást! Amúgy én egy rossz, füstös kocsmában is szívesen beszélgetek ha a beszélgetőtársaim gondolatai megütnek egy minimális értékrendet, vagy engem érdeklő témáról folyik a diskurzus.A lentebb említett emberekkel viszont nem szoktam egy asztalhoz ülni.

#718074 rbbj11 Előzmény: #718070

na igen....

De ha tied a forum, ki is moderälhatod öket :D

Mäsrészt ddavid-ot meg kéne kérdezni, h. ha nem lesz fórum, használhatjuk-e valóban sokan a felületét, akkor én pl. téged is szívesen látnálak ott.

#718070 Boby. Előzmény: #718066

Nem hiszem, hogy volna annyi pénzem, amennyivel meg tudnám fizetni Ibiza és matgab magaasztos és demokrtikus "gondolatait".

#718066 rbbj11 Előzmény: #718057

ez is lehetne egy bef. kérdés: összedobjuk stocki árát? egyáltalán érdemes megvenni?

#718057 Bendeguz Előzmény: #718050

URak (hölgyek?), ha a Stoki nem kap új gazdát, akkor az értelmes, konstruktív arcokkal a Ddavid féle fórumon folytathatnánk a szakmai diszkussziót. Matgab, Koffein, társulnátok? Tagdíj (még :D ) nincs.

#718050 Koffein Előzmény: #718048

köszie! yahoo beszálláson én is gondolkodom, csak valamiért nagyon kétesélyesnek érzem...

#718048 rbbj11 Előzmény: #718021

ujra ätnéztem

ha 33 felett tud maradni, akkor erdekes lehet TA alapon, funda alapon nekem az egvilägon semmi fantäzia nincs benne. Össze sem hasonlítható azokkal az anomäliäkkal, amiket idejekorän jeleztem wdc-nél, hp-nél pl.

Utolsó években lelassult a növekedése olyannyira, h. átlagos tech növekedést sem hozza, ellenben ätlagosan van értékelve az ára, tehät rel. felülértékelt. Én yahooban ezerszer több diszkontot lätok ennyi erövel