Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#715961 rbbj11 Előzmény: #715949

sztem Kína jó menet lesz jövöre. De idövel, ha megáll olajár zuhanása, nyersdanyagkapcsolt rv-k fognak a legnagyobbat menni, legkésöbb 2016-ban eszméletlen rallit várok olaj és gáz cégektöl: gazpromtól háromszorozást innen, amcsi olajcégektöl duplázást innen.

De addig még akár le is felezödhetnek akár ezekröl a szintekröl is

Re: nincs cím

#715949 Ddavid Előzmény: #715624

Egyre büdösebb ez a tőzsde... Most Ázsiától várják a megváltást ottani árfolyam ügyileg. Erről mi a véleményetek?

Re: KO

#715316 Fornit Előzmény: #715314

Ilyenkor inkabb eladni kene :))

Sztem is marad tartosabban 70 alatt, vhol olvastam par hete , h amcsiknak nem eri meg a palaolaj kitermeles 70 alatti arfolyamnal. Az arabok meg valoszinuleg kihasznaljak a "palaolaj forradalom" megfekezesere a lehetoseget. Ez a penteki nap is ezt mutathatta.

En meg oktoberben eladtam minden olaj ~ energia reszvenyem, azota sincsen.

#715314 rbbj11 Előzmény: #715230

sztem is raersz böviteni, honapokig tarthat, mire bedobjak oroszok törölközöt...megjarhatja olaj a 40-et is, es akkor hol lesz egesz olajszektor?

#715205 Ddavid Előzmény: #715200

Ez az olajár betesz a zöld dolgoknak is keményen, mert a pénz diktál és nem az ész... Ha ez így marad hosszabb távon akkor 5 évet lemaradunk a fejlődésben.

#715203 matgab Előzmény: #715191

hát még egy-két negyedév biztos lesz, amíg veszteséges. Addig még tud harmadolni az árfolyam. Akkor ez amolyan CIG pannonia nagyban....:-)

#715193 rbbj11 Előzmény: #715106

idövel gazprom tuti szépet hoz, de lehet, éveket kell rá várni, mert addig elhuzzák ukrán kötélhuzäst