nézd meg ezt, nem annyira biztató nekem: http://www.marketwatch.com/investing/Stock/VSLR/financials/income/quarter
nézd meg ezt, nem annyira biztató nekem: http://www.marketwatch.com/investing/Stock/VSLR/financials/income/quarter
sztem nagyon jo decemberük lesz ruhasoknak, mint gapnek, lululemonnak, american eagle-nek, inditexnek, michael korsnak, fossilnak
igen, veszélyes játszmaként ki is stopoltam, és célom visszavenni akár magasabban, ha elkezd emelkedni. Addig is más olajipari alulértékelt cégekbe raktam a zsetont, ezzel valójában nem feladva a szektorban a pozíciómat: chevron, Philips66 vételek ma
Ez a Vivint solar kezd nagyon izgató árfolyam szintekre érkezni. Kár , hogy nincs időm fundásan megnézni a céget...
Éjlen a GAP, az ma legalább emelkedik, meg a PKO is mintha kezdene magára találni...
@RBB:
Gazpromnak szépen beverték az árfolyamát. Se támasz semmi ATL. -_-
úgy beszélsz, mint én 4 évvel ezelőtt :D
szóval azonnal verd ki a fejedből a mi lett volna ha dolgokat meg a virtuális profitokat :)
TVK is szépen menetel. Anno 3850-es ötletet feldobtam itt és az 5 ezer sem lehetetlen. Ami több mint 26% profit. Meg kellett volna játszani :\ :\
+ volt az extra osztalék is
Mindig az első gondolat jó így utólag.
Pont erről írtam a múltkor, hogy érdemes átgondolni és nem ugrálni mert a végén a summa rosszabb lesz. :S
coach-ot is kivagta profitvedöm, mostanäban nem tudok megmaradni a pozikban, kivagnak belölük hamar
vagy csak türelmesen kell tartanod, amiröl ugy gondolod, hogy jo, ahogy yahooval is tehetted volna, ha te nem tartottad meg drägänak. Megérheti kitartani vmi mellett
Zalando bejelentette, hogy online GAP értékesítést fog folytatni. Pont erről írtam nemrég, hogy aki az online businessben előre tud törni a ruházati szektorban, azok nyerő részvények lesznek, aki kimarad lemarad.
Kár, hogy ezt nem a gyorsjelentés előtt dobták be, akkor biztos dobtam volna a hírre a részvényeket, így meg "csak" az elbukott nyerőt hozta vissza.
Nem rossz ez a GAP, ha átmenne a 41-es vonalon, akkor simán el tudom képzelni a 46-os szint újra elérését, ha marad ez a globális long.
**** GAP csak visszaemelkedik.
Annyira éreztem csütörtökön , hogy el kellett volna adni, pénteken visszavenni és hasznot duplán lehúzni...Csak 1 napra előre kellene mindig tudni a részvények árfolyamát, vagy 20 másodperccel előre a rulettgolyó állását...
nekem tenyleg ott aktivält, tessék:
nyitäs
10.11.2014
15:31:42
zäräs
17.11.2014
17:28:03
kemény 0,47 usd profit maradt a részvényen
kösz!
Mcdermott-ot tetszett mäs forumon is mär legjobban mäsoknak
39,24-es profitvédő?
40 felett zárt és 38,5 alatt nyitott és ott volt egész nap.
No mindegy nem turkálni akartam a pénztárcádban, csak a véleményedre lettem volna kíváncsi...