Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: KO

#714821 rbbj11 Előzmény: #714790

én részvényeim többsége nagyon jól áll, amik romlottak, mind kivágta őket a stop, ált. profital, így perpill teslam sincs.

Jelenleg lufthansa-m az egyik legszebb: 12,09 óta tartom

#714790 matgab Előzmény: #714782

rbbj, mit csinálsz a GAP-eddel?

Ahhoz képest, hogy a hírek szerint óriási rally van, nekem majd minden részvényem zuhant 6-4-2%-okat...

#714782 matgab Előzmény: #714741

fuck, tegnap az alibaba vétel mellett nagyon gondolkoztam a GAP eladáson... Jó lett volna...

#714726 matgab Előzmény: #714724

"A tegnapi napon a Gap 1,5 százalékos pluszban zárt a hagyományos kereskedésben, viszont a zárás utáni kereskedésben (after hours) 3,7 százalékos mínuszban végzett. "KBC

#714724 matgab Előzmény: #714700

a KBC hülyült meg, vagy a jövőt látják vagy mi??

Mai KBC hírlevél:

"3,7 százalékos zuhanást láthattak a Gap (NYSE) részvényesei is, mivel a januárban végződő üzleti évre visszavágta EPS-várakozását a cég, 2,73-2,78 dollárra a korábbi 2,95-3 dollárról. Ez a karácsonyi szezon előtt negatívumnak számít, ami nem túl acélos harmadik negyedév után nem jön jól a vállalatnak."

Én meg azt látom, hogy +1,52% volt tegnap... Akkor most mi van?

KO

#714700 Janicroft

Fiúk,

mit gondoltok a Coca Cola-ról?

Elég szép a chart, plusz találtam most egy nagyon érdekes hírt róla:

Coca-Cola (KO +0.2%) could actually be in play for a leveraged buyout, notes Nomura Securities.

The analysis follows a development in Brazil where 3G is raising considerable capital for an U.S. food and beverage takeover.

Another interesting twist is offered up by Bernstein. The investment firm thinks Bershire Hathaway could set up a deal with Coca-Cola similar to its tax-saving move to swap P&G shares for Duracell. In this case, Berkshire would land Coca-Cola's North American bottling operations - valued at $12.8B vs. Berkshire's $17.8B in Coke stock.

Re: nincs cím

#714589 rbbj11 Előzmény: #714575

persze, hogy csak D1-et és W1-et néztem

de értem az ellenállásod, de ez egy emelkedö csatorna, nem tipikus nagy ellenállás

#714575 Bendeguz Előzmény: #714574

nem ugyanarról beszélünk. nézd meg a skiccemet és érted az álláspontomat. kicsit távolabbról ránéztem, és már én is értem mit mondasz, de te a hetes chartot figyeled?

#714569 Bendeguz Előzmény: #714567

Nem vadásztam semmit, keresem a kiszállót és nem az aljon akartam eladni. Innen duplázni kéne még, hogy nullában legyen.

Elemeztem neked Danahert, szerintem elnézted a naptárt, vagy nem görgettél ki a mai napig. Ez shortláda esete, nehogy vegyél!

http://i.imgur.com/J4xjXhv.png

#714568 rbbj11 Előzmény: #714545

van olyan IPO, amit kbc is reklámoz, és fel is lehet venni a részvényt, tudtommal Virgint is elsö napon lehetett. A jegyzés már más kérdés, abban ritkán tudsz részt venni, ált. több tízezer usd a beugró...