Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#714180 TrendMan Előzmény: #713987

Tudja valaki, pontosan mikor lesz a svájci szavazás az aranytartalékok növelése ügyében?

Köszönöm.

#713987 TrendMan Előzmény: #713983

Én idén már végig a negyedéves emelkedő trendvonal körüli oda-vissza játékot látok.

#713983 Bendeguz Előzmény: #713965

Szerintem Svajc miatt meg fogjak rantani az aranyat, aztan nov vegen hirre beadjak ismet. Osszessegeben oldalazast varok a heti charton

valószínű ezen a szinten…

#713863 ikszf

valószínű ezen a szinten fog eldőlni a középtávú trend sorsa

nov. végén lesz a svájci népszavazás az aranytartalék feltöltéséről

lehet, hogy annak az eredményét "megvárja" az árfolyam. Havi gyertya szépen nézne ki long szempontból, ha visszazárna hó végére 1183 fölé. A legszebb az lenne, ha nem sokkal fölé zárna.

Így meglenne az 1154 és az 1183 támaszok sikeres tesztelése egyszerre.

Re: folyt a Dax fórumból

#713392 ikszf Előzmény: #713380

tipp: s&p felmegy 2140-ig, arany meg le a háromszámjegyű tartományba

#713380 akpo7 Előzmény: #713079

AZ usd pont 1x éve nem tudott több éves emelkedö trendbe kerülni a többi devizával szemben. Most nagyon úgy néz ki, hogy fog, ami a xauusd-t 1000-Ra lökheti, ha nem lesz tözsdei zuhé és nem érvényesül a másik katalizátor, a menedék szerep.

#713293 TrendMan Előzmény: #713285

Fel tudnék sorolni néhány ellenérvet, de lehet nagyon mellényúlnék:-)

#713285 ikszf Előzmény: #713283

fontos tamaszon szerintem nem tokol az arfolyam, letori vagy elpattan

egyetlen pozitivum, hogy panikkal erkezett meg az arfolyam ide, de harmadik erintesre nem nez ki jol, felfele is alig van ter

az meg foleg nem nez ki jol, ha mar sokan felfedeztek ezt a tamaszt es blogolnak rola

#713283 TrendMan Előzmény: #713143

Ebben teljesen igazad van.

Arra számitok itt fog ugrálni az emelkedő trendvonalon jó ideig, amig aztán döntés lesz.

#713143 ikszf Előzmény: #713079

ilyen negyedéves gyertyákat képtelenség lekereskedni (de még befektetéssel is). Negyed évig tartod a long pozit, mire kiderül, hogy csak alászórás volt, vagy tényleges letörés. Egy alászúrás ilyen idősíkon simán lehet 10% is, addigra már szinte a következő támasznál vagy, akkor már azért nem zárod a pozit.

1157 statikus és 1180 mozgó trend tartja régóta (havi charton), most a kettő nagyjából összeért, úgyhogy tényleg erős támasz. Mondjuk én már 1,5 éve ennek a szintnek az elesését várom / írom itt.

utána gyorsan 1030on találhatja magát, aztán pedig a 930-nál érkező emelkedő trendnél

#713086 TrendMan Előzmény: #713081

Gondolom ez majd egyfajta támaszul szolgál vagy most vagy az emlitett sáv alján.

Az időrendbe beleillik.

#713081 Bendeguz Előzmény: #713079

és mi van a nov végi svájci népszavazással? az aranytartalékokat meg akarják duplázni