RBB neked a KBC-nél megjött már a Gazprom osztalék? Elég lassúak... van valami válasz az e-mailedre tőlük?
RBB neked a KBC-nél megjött már a Gazprom osztalék? Elég lassúak... van valami válasz az e-mailedre tőlük?
És a pár hónap el is telt. Fórumszünetben elpasszoltam 34,15-ön. (29,6-->34,15)
Ez nem egy ráncfelvarrott BMW szerintem, legalábbis én nagyon egyedinek látom.
én nem hiszek benne, mert iPhone-nál már megtanultuk, mi a mai fogyasztónak a lényeg. Bmw modell olyan teslához mérve, mint egy kevesebb tudású iPhonehoz mért csúcs Nokia. Na és melyiket vették inkább? A Tesla hatalmas érintöképernyös konzolja lesz szted a keresettebb vagy ez a ráncfelvarrott bmw?
Csak arról, hogy az igazságot sosem fogjuk megtudni...
OFF: Amerikaiak? Te mi a fészkes fenéről beszélsz?
ON: A Tesla szerintem a BMW-től eddig nem várt konkurenciára fog találni a BMW i8 miatt, igaz az nem teljesen elektromos autó de konkrétan odab*sz mind technológiában, minde megjelenésben, presztízsben, stb.
Még most hétfőn is adtak 47,2 tájékán. (CEO és egy 10%-os tulajdonos)
Ezek a mwrikaiak lelonek egy gépet, hogy a kis haborujuk újabb értelmét nyerjen... Utána raverik másra ez megy nekik. Remélem a gazprom összeszedi magát a Tsla meg most erőtlen. Az itthoni piac említésre sem méltó. Szüleim koltozeseben segítettem be azért nem voltam. Már figyelek a dolgokra. Ha van új rv otlet a másik helyre rakjatok fel.
AMD-re is érdemes lesz egy pillantást vetni és STX-re is, plus a Sandisk-re is, holnap kifejtem bővebben.
11:30AM ATTENTION LANNETT SHAREHOLDERS: Shareholder Rights Law Firm Johnson & Weaver, LLP Announces Investigation of Lannett Company, Inc
Lupin Út 1. pontja a hármas lépcsőböl: Nyomozás
Azért azok a bennfentesek akiket írtam h eladtak 47-en nem is tették olyan rosszul.
most olvasom, ujabb, gazdaségi szankciok oroszok ellen, azert esik a gazprom
Haha, -30-ból +25-be ment. nem érek most rá ezzel foglalkozni. de a szép az lesz majd, ha kiderül hogy minden rendben.
Shares of Lannett Company (LCI -16.9%) slump on a 5x surge in volume after it disclosed that it received an inquiry and subpoena from the Connecticut Attorney General regarding potential violations of the state's antitrust law. The AG is investigating possible price fixing and/or customer allocating behavior pertaining to the sale of digoxin. The company says that it complies with all laws and regulations and it intends to cooperate fully.
A bünti, mert nem adtad el miután -30%ból +10 be ment :(
Vagy ez:
Most néztem rá a finviz címoldalra, meglepett...