Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#707234 Ddavid Előzmény: #707070

A Gazprom eléggé leesett 3 napig nem votlam és err ejövök vissza.

Van valami hír mögötte?

#707050 Fornit Előzmény: #707043

SSE a ticker, ebből vett.

"Shares of Seventy Seven Energy Inc. (SSE_) are up 2.03% to $25.12 after Carl Icahn, the billionaire investor, disclosed a 9.98% stake in the oil field services company, which was spun off from Chesapeake Energy Corp. (CHK_), CNBC reported. "

#707043 rbbj11 Előzmény: #707007

77energy-nek mi a rövidítése? mert így nem találom. De leválasztottak gyakran jó bizniszek

én nem is tudok portugál izéről, mondjuk nem is olvastam ma híreket

Ha valakit érdekel: SAFM…

#707040 Fornit

Ha valakit érdekel: SAFM 100 fölé zár ma először.

#707037 Ddavid Előzmény: #707007

Hát igen bejött egy kis minipánik, de majd mennek tovább. Viszont a BUX inkább hasonlít egy szennyvíztelepre mint tőzsdére ezekkel a mozgásokkal...

#707007 Fornit Előzmény: #706909

Én sem, nem nekem való:)

Most csúnya minuszok vannak kint, valami portugál izé talán.

Nem szeretnék belefutni egy olyan március-áprilisi sorozatba. Tegnap néztem 600$-al csökkent a lebegőm a múlt hét eleje óta:(

Most, hogy valamennyire fölépült, nem akarom megint nullára daráltatni.

Vettem 77energy-t 24,09-ért. CHK kölök, nemrég választották le. Reméljük oszlik a pánikfüst. Nincs is szabad pénzem, mindenem pozicióban.

#706908 Bendeguz Előzmény: #706776

MUX-ban az árbocszalag a korábbi csúcsra mutat 3,70 körül. Ma kitört. Most szóltam, hogy van benne 20% :)

Tegnap - ma, eljött egy …

#706776 Fornit

Tegnap - ma, eljött egy kis eladási hullám. Reméljük nem tartós.

Re: VOE - láttok ebben fantáziát? rbbj-nek volt is ilyen régebben, nem?

#706680 rbbj11 Előzmény: #706633

Voest-ot régről jól ismerem, 25-ön még kiváló vétel volt, most már az iparági ciklikusság miatt nem vennék bele

VOE - láttok ebben fantáziát? rbbj-nek volt is ilyen régebben, nem?

#706633 Janicroft

KBC:

VOESTALPINE: Jön az aranykereszt!

(Bécs)

Új erőre kapott márciusban az osztrák Voestalpine részvénye, amely az elmúlt hónapokban rendre legyűrte a fontosabb akadályokat. A soron következő markáns ellenállás 36,5 euró közelében húzódik, az emelkedő trend fenntartásához ezt kellene áttörnie.

Jó eséllyel folytatódhat is az emelkedés, hiszen rövidesen egy aranykereszt jelzés rajzolódhat ki a napi grafikonon, amit az MACD közelgő vételi szignálja is megerősíthet.

Következő körben a 40 eurós szintet célozhatja meg a Voestalpine a heti grafikon szerint, ha sikerül legyűrni a soron következő ellenállást. Ezek alapján a jelenlegi 35,3 eurós szinteken jó beszálló mutatkozik.

A technikai kép a rövid távú emelkedő trendvonal, illetve a meghatározó mozgóátlagok letörése esetén, 34 euró alatt romlana el, így a veszteségvágó megbízást is valahova ide érdemes elhelyezni.

#706533 NewYear2014 Előzmény: #706531

Ha így halad akkor pár nap és aranykereszt jön. Jefferies Group is célárazott 14 dollár. Közeleg benne a végítélet napja én július 3 hetére teszem ezt a napot. Meglátjuk...

#706531 rbbj11 Előzmény: #706312

fene már...AMPE épp pár cent híján nem jött le értem, és tovább robogott...