Csak az olaj esése lehet.
A Gazprom eléggé leesett 3 napig nem votlam és err ejövök vissza.
Van valami hír mögötte?
SSE a ticker, ebből vett.
"Shares of Seventy Seven Energy Inc. (SSE_) are up 2.03% to $25.12 after Carl Icahn, the billionaire investor, disclosed a 9.98% stake in the oil field services company, which was spun off from Chesapeake Energy Corp. (CHK_), CNBC reported. "
77energy-nek mi a rövidítése? mert így nem találom. De leválasztottak gyakran jó bizniszek
én nem is tudok portugál izéről, mondjuk nem is olvastam ma híreket
Hát igen bejött egy kis minipánik, de majd mennek tovább. Viszont a BUX inkább hasonlít egy szennyvíztelepre mint tőzsdére ezekkel a mozgásokkal...
Most olvasom Icahn is vett :)) Rögtön 9,98%-os részt.
Én sem, nem nekem való:)
Most csúnya minuszok vannak kint, valami portugál izé talán.
Nem szeretnék belefutni egy olyan március-áprilisi sorozatba. Tegnap néztem 600$-al csökkent a lebegőm a múlt hét eleje óta:(
Most, hogy valamennyire fölépült, nem akarom megint nullára daráltatni.
Vettem 77energy-t 24,09-ért. CHK kölök, nemrég választották le. Reméljük oszlik a pánikfüst. Nincs is szabad pénzem, mindenem pozicióban.
MUX-ban az árbocszalag a korábbi csúcsra mutat 3,70 körül. Ma kitört. Most szóltam, hogy van benne 20% :)
Tegnap - ma, eljött egy kis eladási hullám. Reméljük nem tartós.
Voest-ot régről jól ismerem, 25-ön még kiváló vétel volt, most már az iparági ciklikusság miatt nem vennék bele
KBC:
VOESTALPINE: Jön az aranykereszt!
(Bécs)
Új erőre kapott márciusban az osztrák Voestalpine részvénye, amely az elmúlt hónapokban rendre legyűrte a fontosabb akadályokat. A soron következő markáns ellenállás 36,5 euró közelében húzódik, az emelkedő trend fenntartásához ezt kellene áttörnie.
Jó eséllyel folytatódhat is az emelkedés, hiszen rövidesen egy aranykereszt jelzés rajzolódhat ki a napi grafikonon, amit az MACD közelgő vételi szignálja is megerősíthet.
Következő körben a 40 eurós szintet célozhatja meg a Voestalpine a heti grafikon szerint, ha sikerül legyűrni a soron következő ellenállást. Ezek alapján a jelenlegi 35,3 eurós szinteken jó beszálló mutatkozik.
A technikai kép a rövid távú emelkedő trendvonal, illetve a meghatározó mozgóátlagok letörése esetén, 34 euró alatt romlana el, így a veszteségvágó megbízást is valahova ide érdemes elhelyezni.
Ha így halad akkor pár nap és aranykereszt jön. Jefferies Group is célárazott 14 dollár. Közeleg benne a végítélet napja én július 3 hetére teszem ezt a napot. Meglátjuk...
fene már...AMPE épp pár cent híján nem jött le értem, és tovább robogott...