Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#701464 BudFox Előzmény: #701439

igen...ezzel én is tisztában voltam hogy a határidő nem pontosan 10 -szerez szorzóval megy.

hanem mindig változik...

végül is úgy is ki lehet számolni, ha mondjuk full shortban vagy, este megnézed hogy hány százalékot esett a Határidő, és másnapra hány százalékot növekedett a számlaegyenleged. abból ki lehet következtetni a szorzót.

#701461 BudFox Előzmény: #701404

ne is hozd elő :D olyan nekem is volt hogy lokális csúcson zártam a shortot....

mostanra azért lett egy kis rutinom....sokszor csak addig jutottam el hogy az űrlap már ki volt töltve a short záráshoz egy-egy short covering alatt....aztán a zárórára lett mondjuk -200 pont a határidő....

tehát maradt a nyerő

#701460 Lebleuf Előzmény: #701440

Köszi a választ! Nyerő utáni könnyelműbb hozzáállásom is gyomlálom jeleneg

#701459 BudFox Előzmény: #701452

hát ez sajnos igaz.....

no én ráadtam.

küszöbön áll hogy nagyobb összeg áll a házhoz nekem....nem is tudom....annyival ki lehet majd akasztani limiten a hatit :D

nem is fogom idehozni....

arra gondolok hogy az SP futuressel fogok majd akkor kereskedni...az úgyis éjjel-nappal megy.

#701454 Ibiza Előzmény: #701447

raktam egy korábbit a tudástárba...még pf-en írtam más néven...talán abban van az a gyors reagálásra tapasztalat.

-------------------------------

Bux hatiban 6,4 milliós forgalom... ez rigófütty

#701440 Borska Előzmény: #701408

"Ismered a pszichés szinted vagy egy minipánik lesz úrrá rajtad?"

a kapkodó csapkodó piacon próbálok kockázatminimalizálással trédelni :) már a lehetőségekhez képest, amikor stoppoltam veszteséget akartam minimalizálni ez lett a -88pip, mert ha rossz felé indul el akkor bizony nagyon sokat vitt volna, és egy rossz tréd könnyen elvihet 4-5 másik jó eredményt.... az idei évem hati ügyileg nagyon jó, szemtelenül jó ( el ne kiabáljam ), és ilyenkor az ember könnyelműbb, ezt meggátolandó magatartás volt a stopp, jelen pillanatban én is egy rövidebb szigorúan spekulatív long beszállót keresgélek....

... kiderül

apró kis adalék :) mármi…

#701439 Borska

apró kis adalék :) mármint a tőkeáttét fogalmához, mert ez beza szürke zóna sokaknál

a hatiban nincs 10 szeres tőkeáttétel, nem összekeverendő az elszámoláskori 10es szorzóval, hisz 1 kontraktus alapletéte cégtől függően 32000-35000 ft, ezért ebben a pillanatban 175620ft értékű bux kosárbeli rv csokrot kapunk súlyozva( ez a 10es ami bekeverhet :) ) ,vagyis a kettő aránya adja azt az áttétet amiről beszélünk, jelen esetben 1:5 körül mozog

de mint az logikus ez az áttét is dimamikusan változik hisz nem mindegy hogy 10k avagy 30k a promt bux

#701408 Lebleuf Előzmény: #701404

2.bek.

Ismered a pszichés szinted vagy egy minipánik lesz úrrá rajtad?

Jelenleg azzal küzdök, hogy long beszállót, stop / loss szintet lentebb várom, mint bekövetkezik, ebből adódik nálam néha némi keveredés.

#701404 Borska Előzmény: #701384

miért nem növeled a kontraktus számot?

véleményem szerint ez se kispályás :) 20-30 kontival 300-400 pontnál átlag havi fizetések mozognak, szépen ki lehet aknázni a dolgot, persze a kellő szerencse faktorral

.... a múltkori short zárásom a lehető legrosszabb pillanatban, lokális csúcson történt , ilyenkor megrémülök magamtól :) :) :) na de olyan nincs is hogy mindig minden sikerüljön :)

#701384 BudFox Előzmény: #701383

nem lehet valahol nagyobb tőkeáttéttel határidőzni ? kevés ez a 10 x-es szorzó....25 -ös kéne...

#701383 Ibiza Előzmény: #701382

egy napra jó pénz 30% mára nekem jó ez..muszáj bezsákolni..igy is csúsztam 20percet..100rugóba fájt.

bezsákoltam..szép nyerő,…

#701380 Ibiza

bezsákoltam..szép nyerő, sok a nulla ,)

#701369 BudFox Előzmény: #701345

Elpattant egy húr ? :DD

még nem néztem meg mi van...de németek végre "eszeveszetten" esnek :_)

...de kellett ez már nekem :-))