Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

usában eddig nem volt ak…

#696438 Borska

usában eddig nem volt akkora visszapatt mint amekkorára számítani lehetett volna,és ázsia pirosa szokta éreztetni a hatását...

de hol van még a nap vége....

Re: nincs cím

#696437 Borska Előzmény: #696436

nem bánnám ha 17k alá zárnánk promtot, normál ker időben,zárószakasz nélkül

#696401 Borska Előzmény: #696396

Bud , beültem melléd a csónakba... 17095-ről short indult, rá ne fázzak a nyughatatlanságomra...

#696396 BudFox Előzmény: #696336

kereken 17.000 -ről shortolom full tőkével :-)))

kicsit elhamarkodtam....nyitás után fél órával beszélt putyin és volt az a rally 300 pontot jöttünk még fel....

#696353 Ibiza Előzmény: #696338

"..tán lehet valami messzebb menő következtetést levonni "

ááá most nem az van..akkor lehet TA-ni..most a hírek mozgatnak..

#696338 Borska Előzmény: #696337

így igaz, olyan kivárós , pókeres a hangulat, kiváncsi vagyok a mai makrókra adott válaszra, tán lehet valami messzebb menő következtetést levonni

#696337 Ibiza Előzmény: #696336

25.-én van egy mnb kamatdöntés..piacok most emésztik fedes eszközvás. csökkentést..plusz oroszok.

#696336 Borska Előzmény: #696310

még mindig nincs pozim hatiban..... (hatalmas önfegyelem kell hozzá!!!!!!! :) )

furcsa a szitu, mintha mindenki kiszórta volna az rv-jét és senkinek nem akaródzik adni már,ez a pár nap menet pedig nem ültetett be annyi longost hogy most fonákjára forduljon a dolog, a tőkeáttételes shortosok is elpufogatták a lőszert , simán belelátok még egy föl karikát is

az indikátor amit figyelek naposon masszív long tatományban figyel, ha ehhez egy usa nyitáskori pozitív korrekció társulna akár meglepetés utolsó 1-2óra is jöhetne....

honnan van a shortod/ shortotok? ha nem titok?

#696314 Ibiza Előzmény: #696310

péntekig lehet esés egy nagyobb is..3700as otp-vel...oroszok kellenek hozzá..

#696310 BudFox Előzmény: #696211

ennél nagyobb esésre számítottam azért...

OTP -t megint felráncigálták az ellenállásig.

Határidőt is elvitték az ellenállásig...

egyedül a MOL esik szépen.

remélem innen már lefordulunk.

#696214 BudFox Előzmény: #696211

S & P futures - 0.83 %

még jó hogy full shortban vagyok :)))

holnap kaszálunk ? báááár messze még a holnapi nyitás....láttunk itt már mindenfélét az elmúlt 5 éveben .. :D

#696213 Borska Előzmény: #696211

én ma se szálltam be, nem mertem....... viszont s&p és eurusd eddig úgy mozog ahogy tippeltem így azért jut a jóból,ha így marad , holnap indul a kezdő pakk a hatiban, adandó alkalommal

#696160 BudFox Előzmény: #696010

én már full shortban vagyok....

ma este USA FED pénznyomtatás csökkentés bejelentés....legalábbis én erre számítok...akkor pedig esést várok.

persze bármi lehet...

remélem nem szivatnak meg a shortokkal. hova a fenébe emelkednének már amikor kevesebb pénzt nyomtatnak, és hitelből vásárolnak az amcsik ? innen csak lefele lehet menni.

remélem nem szívom meg holnap reggel. :_))