ügyes vagy..engem kivert tegnap a stop..utána meg a víz :)
ügyes vagy..engem kivert tegnap a stop..utána meg a víz :)
usában eddig nem volt akkora visszapatt mint amekkorára számítani lehetett volna,és ázsia pirosa szokta éreztetni a hatását...
de hol van még a nap vége....
nem bánnám ha 17k alá zárnánk promtot, normál ker időben,zárószakasz nélkül
Bud , beültem melléd a csónakba... 17095-ről short indult, rá ne fázzak a nyughatatlanságomra...
kereken 17.000 -ről shortolom full tőkével :-)))
kicsit elhamarkodtam....nyitás után fél órával beszélt putyin és volt az a rally 300 pontot jöttünk még fel....
jah...oroszok kellenek vagy valami egyéb gazdasági adat - pánik..
"..tán lehet valami messzebb menő következtetést levonni "
ááá most nem az van..akkor lehet TA-ni..most a hírek mozgatnak..
zartam netto 100p haszonnal öket, 17250-es atlaggal varnak visszanyitasra
így igaz, olyan kivárós , pókeres a hangulat, kiváncsi vagyok a mai makrókra adott válaszra, tán lehet valami messzebb menő következtetést levonni
25.-én van egy mnb kamatdöntés..piacok most emésztik fedes eszközvás. csökkentést..plusz oroszok.
még mindig nincs pozim hatiban..... (hatalmas önfegyelem kell hozzá!!!!!!! :) )
furcsa a szitu, mintha mindenki kiszórta volna az rv-jét és senkinek nem akaródzik adni már,ez a pár nap menet pedig nem ültetett be annyi longost hogy most fonákjára forduljon a dolog, a tőkeáttételes shortosok is elpufogatták a lőszert , simán belelátok még egy föl karikát is
az indikátor amit figyelek naposon masszív long tatományban figyel, ha ehhez egy usa nyitáskori pozitív korrekció társulna akár meglepetés utolsó 1-2óra is jöhetne....
honnan van a shortod/ shortotok? ha nem titok?
péntekig lehet esés egy nagyobb is..3700as otp-vel...oroszok kellenek hozzá..
ennél nagyobb esésre számítottam azért...
OTP -t megint felráncigálták az ellenállásig.
Határidőt is elvitték az ellenállásig...
egyedül a MOL esik szépen.
remélem innen már lefordulunk.
S & P futures - 0.83 %
még jó hogy full shortban vagyok :)))
holnap kaszálunk ? báááár messze még a holnapi nyitás....láttunk itt már mindenfélét az elmúlt 5 éveben .. :D
én ma se szálltam be, nem mertem....... viszont s&p és eurusd eddig úgy mozog ahogy tippeltem így azért jut a jóból,ha így marad , holnap indul a kezdő pakk a hatiban, adandó alkalommal
én már full shortban vagyok....
ma este USA FED pénznyomtatás csökkentés bejelentés....legalábbis én erre számítok...akkor pedig esést várok.
persze bármi lehet...
remélem nem szivatnak meg a shortokkal. hova a fenébe emelkednének már amikor kevesebb pénzt nyomtatnak, és hitelből vásárolnak az amcsik ? innen csak lefele lehet menni.
remélem nem szívom meg holnap reggel. :_))