Ezt nem kellett volna! Négyüléses, nyújtott Mazda MX-5, és eladó
Ezt nem kellett volna! Négyüléses, nyújtott Mazda MX-5, és eladó
ez is érdekes nevvezzük-történelmi részlet:)soha nem hallottam róla,koppintásról.
az az mx3 mikor uj volt,csak lestem a pesti vásárban,hogy mi ez?tetszett hirtelen...
később már nagyon gagyinak néztem mindig,még a kocka crx-hez is...
ritkák egyre jobban...multkor gömbölyű suprát láttam teljes költségmentest vmi 6-7misiért,szerintem visszatolta a garázsba.:)
vsz. a crx del sol tuti nem menne el haszonnal,viszonylag öregek már,drágán árulják őket, szinte csak mutogatják.. eladni meg csak olcsón lehetne...:)
olcson jót nagyon nehéz,szinte lehetetlen...1.5misit meg nem sokan hajlandoak adni érte,még ha gyári is.
olcson xart,rákölteni,olcson eladni megy velük inkább...
Azé' nem sámli, hogy kihalnak a felső kategóriás japó sportgépek. A Hahun NS-X egy van, gömbölyű Supra meg egy se. A fene gondolta volna 10 éve, h jó befektetés lehet.. :-)
No de játszani? Azt nem tom h ez elmenne e haszonnal..
A cikkben azt írják, h a Mazda lekoppintotta a CRX-et az MX-3-al, mire a Honda jött az MX-5 konkurens Del Sol-lal. :-)
ESI nem megy annyira,nem sokkal gyengébb,de gyengébb,érezni.
hangulata:szinte ugyanaz,annyi,hogy crx-ben teljesen felhuzott ablakokkal ugy lehet autozni emlékeim szerint,levett tetővel is,mintha fent lenne,semmi fejtető birizgálás 176cm-nél.
MXben azért a fejtetőn egyfolytában birizgálja a szél a hajat.
egyébként mind2 óriási hangulat a magunkfajtáknak.:)
ezt a példányt néztem már...
hajtani esetleg yo lehet 2honapot,de nekem hosszútávra kizárt példány,pl. gyári ülések sehol.
Ok, de az Esi-re gondoltam, meg a hangulatra. Olyanod is volt, nem?
Ha jó gyerek lennél, befotóznám.. :-)
Ehhez mit szólsz? Nincs rajta TÜV, jó alkualap.
a vti sokkal komolyabb egy azonos évjáratú mx5-től.
az mx csak a farolos hátsókerék miatt játszósabb egyedül,annak aki arra izgul,amugy a vti-hez az 1.6mx pláne,de még az 1.8-as is egy nokedli,langyospisi erőre.
5500 től 8200ig visit a vti és tolja az erő, mint a hüle,az mx az csak megyeget hozzá viszonyitva.
bexarok,soha nem találtam róla ujságban tesztet.
Hopp, találtam CRX Vti tesztet.. A '94-es újságban 2469000 Huf az ára.
Annyit emlegeted ezt a Del Sol-t, h most már ki akarom próbálni. Élmény hasonló, mint MX-5? Futómű gondolom ugyanúgy kettős keresztlengőkar elöl-hátul.. Ha németben látsz jót, azt is megnézhetjük. :-)
http://www.oldtimer-youngtimer.hu/legfrissebb-szamunkbol/105-napra-forgo-honda-crx-del-sol-16-vti
Akartam egyet csapatni a hóban, erre mindenhol eltakarították.. amikor kéne, akkor persze nincs. :-) Viszont irdatlan hideg van, itt -13
Nekem 91-92-től kb 2008-ig rengeteg van. Javarészt Autópiac, Autómagazin, de van A2, meg mások is. Előtte azért nincs, mert akkor az volt a heppem, h szétvágtam őket, s a képeket kiraktam a falra. Így végezte az NS-X teszt is.. Motorrevü is megvan mind 1994-2008 ig.
olyan 1994-tőll A2,Autopiac(ha jól emléxem a cimekre,hiányosan még több),mind megvan nekem is,2000-ig szinte minden számot vettem,később már nem.
egy szekrényben figyelnek,egyszer már majdnem eladtam ezt a 6év gyűjteményét,de aztán mégsem.
Kezem ügyében van mind, rendszeresen forgatva vannak. Motoros újságok is. :-)
naprakész vagy 20éves adatokban is:)
nekem is van egy rahedli régi autós ujságom,de nem találtam hirtelen.