bexarok,soha nem találtam róla ujságban tesztet.
bexarok,soha nem találtam róla ujságban tesztet.
Hopp, találtam CRX Vti tesztet.. A '94-es újságban 2469000 Huf az ára.
Annyit emlegeted ezt a Del Sol-t, h most már ki akarom próbálni. Élmény hasonló, mint MX-5? Futómű gondolom ugyanúgy kettős keresztlengőkar elöl-hátul.. Ha németben látsz jót, azt is megnézhetjük. :-)
http://www.oldtimer-youngtimer.hu/legfrissebb-szamunkbol/105-napra-forgo-honda-crx-del-sol-16-vti
Akartam egyet csapatni a hóban, erre mindenhol eltakarították.. amikor kéne, akkor persze nincs. :-) Viszont irdatlan hideg van, itt -13
Nekem 91-92-től kb 2008-ig rengeteg van. Javarészt Autópiac, Autómagazin, de van A2, meg mások is. Előtte azért nincs, mert akkor az volt a heppem, h szétvágtam őket, s a képeket kiraktam a falra. Így végezte az NS-X teszt is.. Motorrevü is megvan mind 1994-2008 ig.
olyan 1994-tőll A2,Autopiac(ha jól emléxem a cimekre,hiányosan még több),mind megvan nekem is,2000-ig szinte minden számot vettem,később már nem.
egy szekrényben figyelnek,egyszer már majdnem eladtam ezt a 6év gyűjteményét,de aztán mégsem.
Kezem ügyében van mind, rendszeresen forgatva vannak. Motoros újságok is. :-)
naprakész vagy 20éves adatokban is:)
nekem is van egy rahedli régi autós ujságom,de nem találtam hirtelen.
Ja, értem. Hát erre a marketingesek tudnak választ adni, h mit lehet nyereségesen, nagy számban eladni. Ők a suv-okra szavaztak a normál kocsik mellett..
'94-es Autópiacban 2.2M Ft a CRX 1.6 Esi. Tudok keresni korábbit is, ha..
az igaz,de....
más szegmensben játszott,mint az MX,vagy a Del Sol,árban,tudásban,mindenben
és én kizárólag ezt a szegmenst hiányolom a Hondától vagy 15-17éve már,ezt az MX,Del Sol kategoriát.
a 90-es évek első felében 2misi volt uj áron a Del Sol,ha jol emléxem,(egyszer láttam kitéve,kiállitva egy fehér ESI-t pesten vhol 1.999.990-ért akkoriban)ezért 1993-ban mondjuk 250TD full deszkás oldalú (124/E)mercit lehetett venni 3-4éveset.
1992-ben 2misi volt az uj ára az alap fapad benzin "Bicycle" 80as audinak.
Amúgy az S2000 egyáltalán nem volt drága újonnan a tudásához képest. 10 milla volt, sehol nem kaptál olcsóbban 240 lóerős roadstert, főleg nem ilyen csúcstechnikával. A német konkurencia hasonló teljesítménnyel drágább volt.
Hát azt nem tudom, h gazdaságilag elbacták e, tehát h ebből, vagy abból adtak el többet. Ugye volt az ezredforduló után a stílusváltás, sportmodellek megszűntek, suv-ok jöttek, alapmodellek elmozdultak a sportsosságtól a kényelmi irányba. S2000 sosem volt tömegmodell, az imidzs fényezésre jó.
lilát:)
HR-V is zsákutca lett vmiért.
de tényleg nemtom ki ült a Hondánál az ezért felelős székben,akár 1995-2014 között,elbaxták a márkát rendesen,egyedül S2000 futott,de méregdrága új ár volt és ő is múlt.
A Honda 1960 óta, S600-tól számitott,kicsi,erős,olcsó,méregzsák,extravagáns vonalát semmibe vették.
ismerem őket,olyan 6-8hónap óta árulják mind 2őt,szinük nem tetszik,ennek a piros bőrnek köze nincs a gyári üléshez.
:) azt figyelmen kívül hagytam, biztos nem valós...meg minek akkor turbót felújítani vagy cserélni?
de képeken szép autó...majd ránézek, köszi...
A kocsi az jó, de azon csodálkoznék, h ha annyi kilométer lenne egy diesel utazóautóban, mint a hasonló korú Civicemben.. jól nézd át.
Köszi, erről a szivósorban levő cuccról tudtam...
akkor jó autó?
Jobb, mint azutána következő bálna, sokkal kevesebb bonyolult elektronikával. Viszont a 3.0d motorra figyelni kell, a sógorom is megcsináltatta már az X5-ön a szériahibát, h a szívóoldalon vmi hülye csappantyú be tud esni a motorba, mert nagyon gyík a tengelye.. ill. a szokásos korszerű td dologkat kell megnézni, turbo, nagy nyomású befecskendező, stb..
erről a bmw-ről mit tudsz?
jó autók?
bajok?
soha nem volt még bmw...
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/730/bmw_730d_automata-7583804
köszi.