Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#688330 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #688251

15-20 felfelé ebben péntekig? Megnevetettél :-) Akkor megeszem a kalapom! Sőt, a tiédet is! A sakktábládat is vazzeg, lehet akár márványból is.... nem számít.

#688230 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #688199

Ótvar ez még mindig...sőt. Részemről nincs semmi csipegetés egyelőre, fogja még olcsóbban is adni magát a ribanc... :-)

#688199 birkanyiiroo Előzmény: #688112

Csipegettem ma is egészen le 302-ig... sunyi képe van ennek a "nemzetközi korrekciónak", nehogy aztán általános kilövés legyen a vége. Valszeg még egy méretesebb lekör beleférhet a piacba, mondjuk Dax/9000-ig de ott már betámaszthatják.

#688112 Boby. Előzmény: #688100

Néha engem is hatalmába kerít ez az érzés, de megpróbálom legyűrni. Legyen bármennyire is tetszetős egy helyzet, diverzifikált, kis pozikat veszek fel. Amúgy az első, eső körben remekül tartotta magát a papír,ha minden marad így, akkor előbb v utóbb nagyobb up lesz benne, mint legelőször gondoltam. Nem izgulok, az sem zavarna, ha egy nemzetközi pánik nyomán esne valamelyest.....,kiülöm sőt adott esetben bővítem a csomagot.

#687970 birkanyiiroo Előzmény: #687864

Ugye milyen jó kis szittya cafka ez!? Nemzetközi emelkedésben ugyan sohasem emelkedik, de legalább esésben sem esik... (eddig) :-)

#687411 birkanyiiroo Előzmény: #687352

Tényleg jó lett ez a Xetra, nem? Hogy megnőtt egyből a forgalom, egymást tapossák a népek a magyar papperekért.

#687265 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #687035

Remek ez a papír! Evvel lehet ám nagyot akasztani :-) Persze mi tudjuk, hogy csak altatnak, aztán hirtelen skyrocket(úgy pár éven belül :-)

#687035 birkanyiiroo Előzmény: #687022

Itthon pld. nem fizet osztit, de a saját elmaradt osztihányadát (vagy még annál is sokkal többet) kreatív módon hazatalicskázza a közkezes részvényesek orra elől... rengeteg számviteli trükk van arra, hogy egy ekkora multi a pénzénél maradjon ha a külső feltételek szigorodni kezdenek. Lényeg, hogy a közkezesek mindig le voltak és mindig le is lesznek sz@rva... osztanak-szoroznak Bonnban, és ha már végképp nem éri meg nekik tovább itt szüttyögni, jóárasítva lepasszolják az elribancosodott leánykát.

Horvátoknál nem ismerem pontosan, hogyan megy a dolog, viszont azt látom, hogy az árfolyam hosszabb időtávon is korrelálni látszik az Mtel árfolyamával... ilyesmi pedig csak a muttertól indulhat.