Ááááá, gurunak? Most egy kicsit elpirultam, mert azért az már túlzás lenne! Szólíts csak Irénnek! :-)
Ááááá, gurunak? Most egy kicsit elpirultam, mert azért az már túlzás lenne! Szólíts csak Irénnek! :-)
Hívhatlak gurunak? Egyszerűen nem bírsz az ótvarral bukni... :-)
400 felettiek már elmentek múltkoriban a többivel.... belefért :-) A maradékból a 312-ért vett a legdrágább.
Van 312-es vételed (is)? Az pont jó, onnan nekem is van egy raklappal. És mennyi az átlagod? (mármint a 400 felettiekkel együtt?) :)
Persze hogy NEM veszegetem... múltkori 312-es vételem óta egy darabot sem!(pedig akár már holnap s nyerőben lehet az a pakk :-) Írtam valamikor, hogy ez most tél álmot fog aludni, és rá sem nézek (és tényleg nem nagyon nézek rá). Ez egy ótvar, mint mondottam volt. Annyit tartok csak belőle, hogy mikor jön a "nagy bejelentés" :-) akkor azért értelmezhető nyereségem legyen (valamikor 20 év múlva :-). Ez a papír csak azért "jó" (jelen árfolyamon), mert nagyot nem bukhat vele az ember! Vagy mégis? :-)
Máris 311-re szökellt... remélem veszegeted! Longos ékben van... kitörés előtt... 400++ a kecsegtetés... (én már adnám lassan) :-)
Lárifári!
Most éppen "magas szinten konszolidál"... :-)
Szigorúan "szakmailag" annyit tudok mondani erről a papírról, hogy ez egy ótvar! :-)
Így nyert a voda.
http://mobilarena.hu/dl/upc/2014-01/13884_allami.jpg
Brutál alacsony árak. Miközben a lakossági percdíjak 40-50 Ft körül vannak, addig az államnak 10 Ft-ba se kerülne egy perc.
A vodánál 2,85 Ft egy perc, 3 Ft sincs.
Hogy miért nem vettem 305 -ért? :-) Mert lesz még olcsóbb is! (vagy nem)
Jó lesz ez! Strong buy! etc... :-)
Oks a telkomanyupot kitárazták, most + felvásárolja csuti a rahalnak óccsósítva. hi-hi:)
Legalább én húzom a szekerünket,most vettem 500 db-ot 306-on...:))
Igen... azaz nem voltál elég érthető. :)
Lehet nem vagyok elég érthető, de én nem felvásárlásban vagy kivásárlásban gondolkodom.
Amikorra te meg én megtudjuk, hogy eladósorba kerül, már régesrég túl leszünk a réseken.